Kendi adıma mutfağı çok sever ve farklı tarifleri denemekten keyif alırım. Ancak artan gıda maliyetleri, kullanılan su, elektrik ve doğalgaza gelen zamlardan sonra insan sonucunu bilmediği bir maceraya başlamak istemiyor.
Kendi adıma mutfağı çok sever ve farklı tarifleri denemekten keyif alırım. Ancak artan gıda maliyetleri, kullanılan su, elektrik ve doğalgaza gelen zamlardan sonra insan sonucunu bilmediği bir maceraya başlamak istemiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Deneyeceğin yemek, tatlı kesinlikle sırf 1-2 malzeme ile +100 TL tutuyor. Artık ek iş yapacağız sırf bu pahalılıktan dolayı.
Kesinlikle lüks oldu. Artık yanlış bir şey yapıp kötü olur yenmez diye birçok tarifi yapmaya çekiniyorum lezzeti garanti şeyleri ön planda tutuyorum
Evet artık lüks oldu ama ben denemeye devam ediyorum.
Dışarıda yemek daha pahalıya patlıyor. En azından evde daha hijyenik ortamda yaptığın besini tüketiyorsun. Muhtemelen halk fırını daha az kullanmaya başlamıştır. Maliyetler kesinlikle insanın elini kolunu bağlar seviyeye geldi
Evet lüks oldu ama ben denemekten kendimi alamıyorum.. Denemeye devam ediyorum.. Ben bu dünyaya bir daha gelmeyeceğim hiç bir şey benden daha kıymetli değil..
Ne yazık ki lüks oldu eskisi gibi yeni tarifler deneyemiyorum...
Yarım ekmek tavuk döner belli 50 lira olmuşken yeni lezzetler nasıl denenebilir ki
Ne yazık ki evet. Ama haftada bir yapılabilir yeni tarifler de ¢
kessinlikle hak veriyorım sana ben hep makarna yaparım
Yeni bir şeyler denemek burada bile lüks Türkiye’de kileri düşünemiyorum
Yapamıcaksam kendime güvenmem sırf malzeme ziyan olmasın diye 😂
Klasik lezzetler bile lüks artık
Benim için evet fazla lüks oldu
Evet maalesef lüks oldu..
Maalesef.
Evet lüks oldu
Tarif çeşme suyundan ibaret değilse evet
Bütçen kadar dene