Yeme & İçme 2 ay Kahvaltıda hamburger yenir mi? PrensinMekanı Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Ben yerim Kahvaltıda hamburger yenir mi? Cevap Yaz 114 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ExplorerdanHalliceFenomen Takip Et Yoda Yaş: 30 2 ay Yemem yaa kahvaltıda yağlı şeyler yemeyi pek tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
m PolyannaLisaFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı. Ben yemem, kahvaltıda hamburger yersem midem bulanır. 😕 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 45 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet canım isterse yerim. 1 0 Yorumla
joeblack18Fenomen Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Yeme & İçme konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yenmez. 1 0 Yorumla
T4vs4n Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 95% 2 ay Kahvaltıda en sevmediğim şey normal kahvaltı ürünleri. O yüzden kahvaltıda kahvaltı hariç nevarsa yerim 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 2 ay geçen kahvaltı için buluşup iki reçel bi peynire oara mı vercez diyip hamburger yedik yeniliyo gayett😌😌😌 1 0 Yorumla
Redww Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 76% 2 ay Bazen rutin kahvaltıdan sıkıldıysan kuru fasulye bile yerim 2 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Ben yerim benim için saat veya öğün ayrımı yok her zaman yerim 1 0 Yorumla
Yalnızlıksenfonisix Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Ben yemek ayırt etmem döner de hamburger de kebab da yerim 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 2 ay Öğlen uyandıysam ancak yoksa sabah sabah midem almaz 🫣 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 70% 2 ay Yeme & İçme konusunda 531 cevap paylaştı. Yok bea adı üstünde kahvaltı ne işi olur hamburgerin 1 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın o gün için kendini ödüllendirmek istemişsindir 1 0 Yorumla
bayanbilmemiş Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Çok abartılı soslar olmadığı sürece yenilebilir sonuçta mide sabah akşamı nerden bilsin dimii 2 0 Yorumla
theastro Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Kahvaltı falan farketmez bana her türlü yemeği yerim sabah 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 65% 2 ay İlerleyen zamanlarda kalp krizi süremi kısaltmak istemediğimden yemem 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır ya yemem onun yerine ekmek arası kaşar ve ev yapımı sos yapıp yerim daha iyi 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 76% 2 ay Saat önemli öğlen uyandıysan normal ben balık seviyorum hamsi tek geçerim ! 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Bal gibi yenir, böyle iki porsiyon big mac 🍔 yanında buz gibi kola 🥤 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yemem yaa kahvaltıda yağlı şeyler yemeyi pek tercih etmiyorum
Ben yemem, kahvaltıda hamburger yersem midem bulanır. 😕
Evet canım isterse yerim.
Yenmez.
Olur olur yeriz
Kahvaltıda en sevmediğim şey normal kahvaltı ürünleri. O yüzden kahvaltıda kahvaltı hariç nevarsa yerim
geçen kahvaltı için buluşup iki reçel bi peynire oara mı vercez diyip hamburger yedik yeniliyo gayett😌😌😌
Bazen rutin kahvaltıdan sıkıldıysan kuru fasulye bile yerim
Ben yerim benim için saat veya öğün ayrımı yok her zaman yerim
Ben yemek ayırt etmem döner de hamburger de kebab da yerim
Öğlen uyandıysam ancak yoksa sabah sabah midem almaz 🫣
Yok bea adı üstünde kahvaltı ne işi olur hamburgerin
Hamıle oldum ıcın bende yerım hata ıkı gündür aklımda😐
Olabilir neden olmasın o gün için kendini ödüllendirmek istemişsindir
Çok abartılı soslar olmadığı sürece yenilebilir sonuçta mide sabah akşamı nerden bilsin dimii
Kahvaltı falan farketmez bana her türlü yemeği yerim sabah
İlerleyen zamanlarda kalp krizi süremi kısaltmak istemediğimden yemem
Hayır ya yemem onun yerine ekmek arası kaşar ve ev yapımı sos yapıp yerim daha iyi
Saat önemli öğlen uyandıysan normal ben balık seviyorum hamsi tek geçerim !
Bal gibi yenir, böyle iki porsiyon big mac 🍔 yanında buz gibi kola 🥤