Hastalık ve sağlık ziyaretinde, ilk buluşma, borcunuzu öderken, komşu ziyareti elim boş gitmesin derken ton balığı ile gelmeniz büyük önem taşıyacaktır. 🐟🐟
😄

Hastalık ve sağlık ziyaretinde, ilk buluşma, borcunuzu öderken, komşu ziyareti elim boş gitmesin derken ton balığı ile gelmeniz büyük önem taşıyacaktır. 🐟🐟
😄

Noodle yiye yiye ölecem besinsizlikten. Ffkd
Eskiden noddle çok tüketirdim. Tavuk ve köri sosu ayrı güzel olur. Sonra ne olduysa almaz oldum. Zararlı maddeler içeriyor muhabbetleri dönüyordu. Ton balığı kutusunun içinde de aşırı tüketimde cıva olayı var. Hangi tükettiğimiz besin doğal ki? Yılda bir memleket balı, tereyağı anca işte ha birde Manisa'lı iş arkadaşından zeytinyağı geliyor. 😋
Bardak noddle bir hayli güzel oluyordu. Pratik birkaç dakikaya hazırdı. 🙂 Baharat sos ve acı sosu çok lezzet katıyordu. Boğa zaten doğuştan gurme o tadı hemen anlıyor. 😄 Tıpkı çiğ köfte gibi güzel aparatif şimdilerde eskiden bozuk parayla aldığımız ürünü kağıt parayla alıyoruz. Daha dramatik şekilde anlatılamaz sanırım. 😶
Porchini mantarlı Rısotto.
Cevap
6Cevap
Çikolata diyeyim her gün mutlaka yerim.😄
Bir yılı aşkın soruyu nasıl buldun? Şaşırdım doğrusu. 😮
Espresso yanında çok iyi gidiyor çikolata 🍫 bu aralar dur demek gerek. Dört kilo versem iyi olacak.
Genel olarak şekersiz yani kalorisiz kola
Ton balığı yemeyeli uzun zaman oldu...🥲
Ben en çok kahve sigara içiyorum pek bir şey yemiyorum
Sigarayi azaltırsanız hiç fena olmaz. Hiç içmemiş biri olarak güzel bir temennide bulunayım. :)
Soda, bira, meyveli çay, kahve, içeceğe gömüldüm adeta. İçim yanıyor.
Maşallah yok yok.. Afiyet olsun.
Beyaz leblebi yiyorum deliler gibi
Pilav.
Karbonhidrat ağırlıklı
Dengeli besleniyorum.😄
Et olur
Yoğurt
Acı biber turşusu.
Portakal ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar