Yeme & İçme Noodle bağımlısıyım, siz de sever misiniz? deneymeney Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim marka 😍 Daha önce denemediyseniz ve acı kaldıramıyorsanız acı olanlarla başlamayın derim 😅 Noodle bağımlısıyım, siz de sever misiniz? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Hayır, uzun bir zaman önce kyk'da yerken soğuduğum yemiyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bende noodle severim 0 0 Yorumla
Bay_Geveze Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Pahalı olmasa koliyle alıp bıkmadan sabah akşam yerim.Ancak küçük boy noodle bile 5.50 lira olmuş. Doyacağımı bilsem alırım da yani 5 tane yesem bile beni kesmez. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzelde alistirmiyorum kendimi hele korilisi harika😊😊 2 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok denecek kadar az. Bir sefer yedim; ama bünyem alışamadı. Aynı zamanda aileme de tattırdım, ailem benden 20 kat şanssız çıktı. 0 0 Yorumla
Merve01M Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ay yok bir kere denedim bir daha para verseler yemem o neydi öyle böğğğ 0 1 Yorumla deneymeney +1 yıl Ama öyle deme ya ilk yediğimi ben de beğenmemiştim belki başka bir markayı beğenebilirsin 😅 Yorumla
birisiolurkendisi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok sağlıksız maalesef yoksa severek yediğim bir yiyecektir 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Annem kızıyor 😭. Soya soslu gurme güzeldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Türkiye' de satılanlardan bahsediyorsan onlar noodle değil nodılımsı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçinde çin tuzu var bağımlı olman normal ama dikkat et sağlığa çok zararlı 1 0 Yorumla
külokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ovvv çok güzel bayaa severim yoğurtlu çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
HeranınAnnesii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Tavuklu favorim evde aç kaldığımda kurtarıcımdır hemen yapar yerim 2 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Korede mi yaşıyorsun? Evet, seviyorum. 1 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 506 cevap paylaştı. Severim. 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Severim ama bağımlı değilim 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sevmem iğrenç kanser olmak istemem 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hiç denemedim bir ara tatmak lazım 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eskiden severdim artık sevmiyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eskiden severdim artık sevmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hangi firma bu? Deneyebilirim. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burası Türkiye değil ama? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. sevmiyorum 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben hiç sevmem aşko 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır, uzun bir zaman önce kyk'da yerken soğuduğum yemiyorum.
Bende noodle severim
Pahalı olmasa koliyle alıp bıkmadan sabah akşam yerim.
Ancak küçük boy noodle bile 5.50 lira olmuş. Doyacağımı bilsem alırım da yani 5 tane yesem bile beni kesmez.
Güzelde alistirmiyorum kendimi hele korilisi harika😊😊
Yok denecek kadar az. Bir sefer yedim; ama bünyem alışamadı. Aynı zamanda aileme de tattırdım, ailem benden 20 kat şanssız çıktı.
Ay yok bir kere denedim bir daha para verseler yemem o neydi öyle böğğğ
Ama öyle deme ya ilk yediğimi ben de beğenmemiştim belki başka bir markayı beğenebilirsin 😅
Çok sağlıksız maalesef yoksa severek yediğim bir yiyecektir
Annem kızıyor 😭. Soya soslu gurme güzeldi
Türkiye' de satılanlardan bahsediyorsan onlar noodle değil nodılımsı
İçinde çin tuzu var bağımlı olman normal ama dikkat et sağlığa çok zararlı
Ovvv çok güzel bayaa severim yoğurtlu çok güzel oluyor
Tavuklu favorim evde aç kaldığımda kurtarıcımdır hemen yapar yerim
Korede mi yaşıyorsun? Evet, seviyorum.
Severim.
Severim ama bağımlı değilim
Sevmem iğrenç kanser olmak istemem
Bir ben sevmiyorum galiba
Hiç denemedim bir ara tatmak lazım