Yeme & İçme Akşam yemeğinden sonra tercihiniz meyve mi, abur cubur mu oluyor? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Akşam yemeğinden sonra meyve mi abur cubur mu tercih ediyorsunuz? Akşam yemeğinden sonra tercihiniz meyve mi, abur cubur mu oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha çok abur cubur yiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Genelde sigara ve kahve oluyor sadece 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Biz abur cubur üstüne meyve yiyoruz gittiğimiz yol, yol değil 😪 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl İkisini de yiyorum. 😄 İlk abur cubur çay ile, sonra meyve. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Akşam yemeğinden sonra genelde uzun yol yaparım.Güzel bir müzik kask içinde.Sakin bir sürüş çevre yoluna kadar.Sonrası artık nereye gitmek istersem. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 2023 zamlardan dolayısıyla bir şey yiyemiyoruz pek eskiden her gün yediğimiz meyveyi abur cuburu şimdi ayda yılda bir... 0 1 Yorumla Efnan13 +1 yıl Abart abart… Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şahsen bu iki sofra önümde olsa ben meyve sofrasını seçerim. Bizdeki gibi mandalina elma yok ki seçenek bol 0 0 Yorumla
Sözleşmeci Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sütlü tatlı. Yoksa diğer tatlılar. Yoksa meyve. Yoksa abur cubur 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Çay ve kuru üzüm yiyorum (bir avuc)Başka da bir şey yemiyorum. 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Genellikle meyve, abur cuburla pek aram yoktur 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ne çıkarsa bahtıma ama meyve mutlaka tüketirim 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Çok nadir akşam yemeğinden sonra yemek yerim genelde canımın çektiği şeylerden tadımlık yerim. 0 0 Yorumla
arsiz_gunahlar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 6 gibi yemek yedikten sonra 8 gibi bı meyve yer gunu kapatirim 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Meyve veya patlamış mısır. Canım ın neyi istediğine bağlı. 0 0 Yorumla
challt Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiçbişey yemem akşam yemeğimi de saat 17:00 da yerim askeri sistem en güzeli 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her yemek sonrası 1 tane Eti karam yemem lazım yoksa huzursuz oluyorum. Meyve tercihim 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yemek aklıma gelmedikçe yemiyorum ki.İyi hatırlattın gidem de karnımı doyuram 0 0 Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Genellikle akşam yemeğinden sonra çay içeriz, çayın yanında da abur cubur yiyorum. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bıraktım onları yemekten sonra su ya da maden suyu. 0 0 Yorumla
EzMirza Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Koltuğa uzanırim artık önüme zigonu çekerim ne koyarlarsa yerim o kadar gecimliyim 0 0 Yorumla
7katman Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İkisinde ama meyve yiyince en azından pişmanlık hissetmiyorum 0 0 Yorumla
I_am_a_MaterialGirl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Duruma göre değişiyor eğer canım sağlıklı yiyecekler çekerse meyve yoksa abur cubur 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yemek yeterli oluyor. Kahvemi içerim tabiki. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl akşam yemeüinden sonra bir şey yemem 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çay ve sigara yeterli oluyor 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 955 cevap paylaştı. Değişiyor ama genellikle abur cubur 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cay ve yaninda tatli tercihim😊 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne verirlerse onu yiyorum. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abur cubur Cips oluyor ama arada meyve de yerim 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tatlı bir şey olursa iyi olur 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Meyve oluyor daha çok gece saatlerinde abur cubur 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. meyva salatası 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çay ve sigara 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Meyve 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Abur cubur 😒 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Meyve 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Çikiletaaa 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Daha çok abur cubur yiyorum
Genelde sigara ve kahve oluyor sadece
Biz abur cubur üstüne meyve yiyoruz gittiğimiz yol, yol değil 😪
İkisini de yiyorum. 😄 İlk abur cubur çay ile, sonra meyve.
Akşam yemeğinden sonra genelde uzun yol yaparım.
Güzel bir müzik kask içinde.
Sakin bir sürüş çevre yoluna kadar.
Sonrası artık nereye gitmek istersem.
2023 zamlardan dolayısıyla bir şey yiyemiyoruz pek eskiden her gün yediğimiz meyveyi abur cuburu şimdi ayda yılda bir...
Abart abart…
Şahsen bu iki sofra önümde olsa ben meyve sofrasını seçerim. Bizdeki gibi mandalina elma yok ki seçenek bol
Sütlü tatlı. Yoksa diğer tatlılar. Yoksa meyve. Yoksa abur cubur
Çay ve kuru üzüm yiyorum (bir avuc)
Başka da bir şey yemiyorum.
Genellikle meyve, abur cuburla pek aram yoktur
Ne çıkarsa bahtıma ama meyve mutlaka tüketirim
Çok nadir akşam yemeğinden sonra yemek yerim genelde canımın çektiği şeylerden tadımlık yerim.
6 gibi yemek yedikten sonra 8 gibi bı meyve yer gunu kapatirim
Meyve veya patlamış mısır. Canım ın neyi istediğine bağlı.
Hiçbişey yemem akşam yemeğimi de saat 17:00 da yerim askeri sistem en güzeli
Her yemek sonrası 1 tane Eti karam yemem lazım yoksa huzursuz oluyorum. Meyve tercihim
Yemek aklıma gelmedikçe yemiyorum ki.
İyi hatırlattın gidem de karnımı doyuram
Genellikle akşam yemeğinden sonra çay içeriz, çayın yanında da abur cubur yiyorum.
Bıraktım onları yemekten sonra su ya da maden suyu.
Koltuğa uzanırim artık önüme zigonu çekerim ne koyarlarsa yerim o kadar gecimliyim
İkisinde ama meyve yiyince en azından pişmanlık hissetmiyorum
Duruma göre değişiyor eğer canım sağlıklı yiyecekler çekerse meyve yoksa abur cubur
Yemek yeterli oluyor. Kahvemi içerim tabiki.
akşam yemeüinden sonra bir şey yemem
Abur cubur yiyorum maalesef ya 😋
Çay ve sigara yeterli oluyor
Daha çok abur cubur
Değişiyor ama genellikle abur cubur
Cay ve yaninda tatli tercihim😊
Ne verirlerse onu yiyorum.
Abur cubur Cips oluyor ama arada meyve de yerim
Abur cubur canavarıyim ben
Tatlı bir şey olursa iyi olur
Meyve olur genelde
alkol meyve aburcubur çerez