Yeme & İçme Tercihiniz tavuk dürüm mü oluyor, et dürüm mü? ahmet_44 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tavuk dürüm mü yersiniz et dürüm mü. ? Tavuk dürüm Et dürüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tercihiniz tavuk dürüm mü oluyor, et dürüm mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Tavuk dürüm 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tavuk döner dürüm, et döner ekmek arasında tercih edilmeli 0 0 Yorumla
jonathanstrange Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Eskiden tavuk döneri daha çok severdim. artık eskisi gibi yapmıyorlar, garip bir koku garip bir tat var hep nerde yesem. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tavuğun hiç bi halini tüketmiyorum..Tercihim etten yana olur… 0 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl et dürüm tavuk dürümün nerdeyse 2 katı sence? 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Et durum dişlerin arasına sıkışıyor sinir oluyorum o yüzden tavuk dürüm 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Et tabi ki ama yaprak olacak kıyma değil 🤤 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tavuk bir başka oluyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tavuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tavuk dürüm
Tavuk döner dürüm, et döner ekmek arasında tercih edilmeli
Eskiden tavuk döneri daha çok severdim. artık eskisi gibi yapmıyorlar, garip bir koku garip bir tat var hep nerde yesem.
Tavuğun hiç bi halini tüketmiyorum..
Tercihim etten yana olur…
et dürüm tavuk dürümün nerdeyse 2 katı sence?
Et durum dişlerin arasına sıkışıyor sinir oluyorum o yüzden tavuk dürüm
Et dürüm daha kaliteli
Et tabi ki ama yaprak olacak kıyma değil 🤤
Sonuna kadar tavuk dürüm
Tavuk bir başka oluyor
Donas tavuk durum. Oof canim cekti
Gariban adamız tavuk yiyoruz
Tavuk
Tavuk
Et daha çok
Tavuk dürüm 🌯🤤
Et durum hic sevmem