Bir keresinde denedim öncesinde ve sonrasında bazı kan testleri yaptım o kadar fark etmişti ki çok sağlıklı bir beslenme şekli ancak devam ettiremedim şahsen.
Bir mantar türünün yer altında tesis ettiği ağlarla haberleştiği anlaşıldı. 50'den fazla ifade biçimi varmış... Tehlikeyi, iyi durumu haber veriyorlar birbirlerine.. Mesela ormanın bir köşesindeki mantara sıcak su dökülüyor, diğer köşesindeki mantar da kapanıyor. Bu mantar türünün ağaçlarla da iletişim kurmaya çalıştığı anlaşılmış. Bitkilerin çeşitli yollarla kendilerini ifade ettiklerine dair çeşitli çalışmalar arttırılabilir.
Ne yapalım şimdi? Bitkileri de yemeyelim o zaman... Ben vahşiyim kabul ediyorum. Et de yerim ot da yerim. Tabiatın döngüsü böyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Desteklenmeli. Kadınlar için özellikle çok faydalı. Çünkü et yemek cildi yaşlandırıyor. Bir çok vitamin ve mineral gıda desteği haplarıyla alınabiliyor gerek olursa.
Yani bunun hayvan sevgisiyle bir ilgisi yok bence insan vahşi bir varlık ve önüne geleni hayatta kalmak için tüketir, nasıl etobur hayvanlar et yiyorsa bizde hepçil varlıklarız et de yeriz ot da yeriz bunun yanlış bir tarafı yok. Sende benim sorumda görüş paylaşır mısın