Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, haberi Instagram hesabından şöyle duyurdu: “Öğrenci odaklı yönetim anlayışımız çerçevesinde öğrencilerimizin talebini dikkate alarak kampüs yemekhanelerimizde vegan menü servisini başlattık. Öğrencilerimizin taleplerini hassasiyetle ele alıp çözüm üretmeye devam edeceğiz.”
Ege Üniversitesi bu kararıyla öncü kurumlar arasında yerini almış olsa da vegan menü çıkarak ilk üniversite değil. İstanbul Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi vegan ve vejetaryen yemek alternatifleri sunan üniversitelerden bazıları.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Protein kaynaklı besinler pahali mecbur vegan olduk demiyorda 🤣 öğrenci odaklı yönetim diyor!
eee şimdi benim gibi vegan olmayanlar ne yapacak?
vegan olupta hayvan eti kesilmicek sanki dinimizdede gunah degil zaten batil adetine ayak uydurum diye herkesin gotu basi ayri oynuyor
Vegan tayfayı bir gıda mezunu olarak anlamam. Vegan içerik normal içeriğe göre daha ucuzdur.
eü de yıllarca vardı ki vegan menüler. ben orada okuduğumda da kişi sayısına göre çıkıyordu
Herhangi bir şey düşünmem gerekmiyor bence olabilir normal
Arz talep meselesi gayet güzel bir yenilik olmuş
Et yemeden nasıl yaşanır ki 🙄
Bu devirde vegan olan çok zengindir net😂
Dokuz Eylül kazanmak istiyorum egenın önünden bile geçemem bana ne
Güzel olay ama haber değeri taşımaması lazım
Kaç para aldı bu paylaşım için acaba
Soran kisi mi
@beyzaaa66 Necdet
super bi karar olmus
Mükemmelll