Zorunda kalsanız ya da insan etinin tadını merak ettiğiniz için, insan eti yemeyi düşünür müsünüz?

Zorunda kalsanız ya da insan etinin tadını merak ettiğiniz için, insan eti yemeyi düşünür müsünüz?

"Çok korkunç - Çok iğrenç" gibi bir yaklaşıma sahip değilim.
İnsan hayatta kalabilmek adına her şeyi yapabilecek güçtedir. İnsan, insan eti yer ve hatta kendi etini bile yiyebilir.
Ben insan etinin tadını merak ediyorum ama bunun merakta kalması gerektiğini düşünüyorum çünkü insan eti oldukça sağlıksız bir et. Sağlığımı çokta düşündüğümü söyleyemem ama bir merak uğruna bu denli riske de girmek istemem.
Uçuş 571 ya da And Dağları dramı gibi isimleri bulunan bir yamyamlık öyküsü vardır. Old Christians Rugby Takımı'nı taşıyan bir Fairchild FH-227D tipi uçak kaza yapar. 45 kişiden 12 tanesi ölür. Hayatta kalanlar hem And dağlarının soğuğuyla ve hem de açlıkla, susuzlukla mücadele eder. Açlığa yenik düşen hayatta kalanlar, ölen arkadaşlarını yemek durumunda kalır... Hikayenin detaylarını internetten öğrenebilirsiniz.
Ben bu durumda kalsaydım, pişman olmazdım. Beni hayatta tutan değerli arkadaşlarıma, ömrümün sonuna dek minnet duyardım, saygıyla anardım.
Aradığım cevap buydu, genel olarak insanların bizim gibi düşünmesi çok hoşuma gitti.
Seninle aynı düşünceyi paylaşan insanların olması güzel. 🙃
Kesinlikle dikkat et kendine, tekrardan karşılaşmak dileğiyle..
Sen de.
O konuda tramvalarım ciddi ciddi tırsıyorum bir ara rüyamda bir adam yüzümü yiyordu ağğğğğğ kriz geçircem. Deneyimlemek istiyen insanlar da var bir adam kendi bacağını yemiş, Bu konu son derece rahatsız edici.
Rüyaların gerçekten ilginç görünüyor, bu arada o bahsettiğin hikayeyi ben de okumuştum. İnsan etine karşı aşırı bir istek duyanlar var, garip ama gerçek. Şunu merak ediyorum; mecbur kalsan insan eti yer miydin? (Bu arada, rüyan bana Sally Face'i hatırlattı, oyunun o havası aklıma geldi.)
Hiç kimse açlığa dayanmaz böyle uçak kazası vardı güçlü olanlar güçsüz olanları yemiş hata fotoğraf vardı gayet normal gözüküyordu herkes bir enteresan demek ki çok zorda kalındığında oluyormuş da o durumda kendi yaşamına son vermek daha doğru geliyor çünkü bizim duygularımız var o yediğimiz şey bir hayvan değil.
Dediklerini anlıyorum biz insanların ilkel hayvanlardan farklı olduğunu savunuyorsun. Ama gerçekten öyle bir durumda olsan yine böyle mi düşünürdün? Şu an bu cevabı, rahat bir ortamda, tok bir şekilde veriyorsun. Hayal et, hava soğuk, açlık seni bitap düşürmüş, her adımda midenin asiti içini parçalıyor. Açlık öyle bir boyuta gelmiş ki artık sadece karnın değil, zihnin de acı çekiyor, düşüncelerin bulanıklaşıyor. Karşında ise grupta hiç işe yaramayan, herkesin yükü olmuş biri var. Bu durumda onu yeme fikri zihninde yankılanmaya başlasa… Şahsen, ben bu noktada tereddüt etmezdim. Tabii ki farklı bakış açıları olabilir, ama senin bu kadar insancıl kalman takdir edilesi. Cevabın için teşekkür ederim.
Rica ederim fakat uygulama da ne olur orayı bilemeyiz burdan konuşmakta bir yandan çok kolay o açlık durumu insanı farklı yere götürebilir.
Filmde dizide güzel geliyor psikopat taraf eğleniyor falan ama yaşamak istemem gerçekte düşünmesi bile korkutucu
Bu arada the menu ve platform'u izle benzer bir konu işleniyor ikisi de efsaneydi
Acımasız biri değilim ama nedense her dizideki kötü karakter hoşuma gidiyor Jerome Valeska ve insanları patlatması, Mad Hatter mesela hak edene de yapmak lazım aslında rica ederim çılgın tuhaf bir dizi ararsan daha yazarım
Teşekkürler Gotham'a da mutlaka bak baya sezonu var ama karakterleri anlamak ve olaya hakim olmak için sırayla gidersin daha iyi oturur Jerome ve Jeremiah ikizler var, Ivy zehir kadın! Her biri efsane yani film olarak da The Bank, Watchers, Backtrck, Us var korku türü de var bazılarında ama konuları inanılmaz işlenmiş
Hepsini inceledikten sonra listemde güzel yerlere koyacağım, rica ederim o zaman bende bu önerilerine ufak bir jest yaparak hoş bir şarkı paylaşayım. { Gerçekten hoş değil sadece konuyla uyumlu } https://www.youtube.com/watch?v=IfNDcvtALQg
Teşekkür ederim ilginçti ^_^
İyi akşamlar ❁
Menü kesinlikle güzeldi. Platformda o tarz mı acaba
@Degisik_-_ Hayatta kalma mücadelesi güzel bir konusu var..
Bi bakıyım teşekkür ederim
Öyle bi zorunluluğu olamaz ya yemem tabi ki
Cevap
2Cevap
Zorunda kalındığı zaman insan herşeyi yer
Bende böyle düşünüyorum, peki sence o an pişman olur musun?
Olabilirim ama yaşam ilk amaç
Bunu sana ıssız bir adada sadece karşıma sen çıkmışken ve4 gün ağzıma tek lokma koymamışken izah etmek isterim.
Eğer bir gün ıssız bir adaya düşersen, bana da bir kol ya da bacak bırakmayı unutma! Cevabın için teşekkürler. Gerçekten güzel bir cevaptı
Söz bırakacağım kol ve bacak :D
Hannibal en sevdiğim diziydi, hayır yemem merak etmiyorum
Zorunda kalsam yerdim meraktan hımm bazen merak ettiğim oluyor sen?
Direkt seni de yiyebilirim hrr
Ölmeme ramak kalsa bile yemem, bu konuda netim
Rica ederim
yemem, etik gelmiyor.
yiyemem, midem kaldırmaz.
:d hayır aksine tam bir ruh emiciyim.
kimi hatırlatıyorum? umarım iyi birinidir :d
hahaha beni karakterimi bilecek kadar tanımıyorsun böyle bir benzetme yapman tuhaf geldi, neyse en azından iyi birine benzetildik :d
teşekkür ederim
Yerim. Ama zorunda kalırsam
bizi baglayan konular degil
Tövbeler olsun
Filmde iyiydi😏😏
ayır olur 😄😄😄😄😄
Eveettt zorunda olsam yerim
Net olarak evet.
Sanırım asla
Aşırı merak ettiğim bir konu
assla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?