Yeme & İçme Makarna şeklini tarif ederken orijinal isimle mi sıradan isimle mi tarif edersiniz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Makarna penne şeklinde siz kalem makarna pişirdim diye mi söylersiniz ya da bir penne makarna pişirdim gibi mi?⭐#tubasueda 🍀🍀 Makarna şeklini tarif ederken orijinal isimle mi sıradan isimle mi tarif edersiniz? Cevapla Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Direkt "bugün makarna yaptıım" derim. Spagetti hariç diğerlerinin türünü söylemiyorum. Gerekte yok aslında çok. Sonuçta ev hali yani, bir lokantada falan değiliz. Hem normal adını ben de bilmiyorum açıkçası ¢ 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Direkt makarna diyorum ben. Sadece eğer dışarıda yiyeceksek, örneğin; kremalı fettucini makarnayı çok severim. Bu yüzden özellikle söylüyorum. 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Genelde yiyen taraf olduğum İçin olaya bu taraftan bakmadım. Genelde yapanın ellerine sağlık diyen oldum. 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Çok kusurlu hareket 😄 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkür ediyorum ama hazırlayana emek verene 😃 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bu konunun dışında beyefendi. Teşekkür etmek apayrı bi konu 😃 Yorumla gülümserkene +1 yıl Size de teşekkürler 🙏 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Makarnanın orijinal ismi ile söylemeyi tercih ederim Eğer dediğim şeyi bilmiyorsa açıp interneti bir baksın onu da açıklayacak halim yok 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kalem derim direkt. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Cubuk makarnaya turup da spagetti demiyorm mesela 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 🙂😋👍 Yorumla
AloneStar62 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kalem makarna derim karşıdaki kızsa penne derdim de erkek olunca biraz açıklamak gerekiyor 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Penne, spagetti,... 1 0 Yorumla