bu sabah 8 bucukta uyandim. karnim aç baktim buzdolabinda bisey yok. buzlukta tavuk var. hemen çözdüm tuzlu suda. sonra direk firina koydum. birazda raki vardi. oturup uykulu uykulu rakı tavuk yaptin😐

Sabahın 6 sında kalkıp börek yapmışligim var ama tavuk sabah yemeği değil. Açsan sabah kahvaltı yapılır seninki akşam yemeğini sabahtan yapıp hazırlamak gibi olmuş...
Cevap
9Cevap
Yanında da biraz pilav olsaydı 10 numara olurdu.
şimdi sabah sabah pilavmı olur dicem ama. diceksinki. sabah sabah tavukmu olur a k ! . sende haklsın :D
Bir keresinde kardeşimle baktık börek, tost fiyatları almış başını gitmiş o kadar para vermişken kebap yiyelim demiştik en ilginci o herhalde
Bir kere sabah 4 de uyanip 10 a kadar eksiksiz kahvalti hazirlamistin ex kaynanamlara. Krem peynir de olsaydi keske demislerdi.
demedinmi b.. ok yiyin
Mutfagin yerini gösterdim, esikleri hazirlayabilirisniz dedim. herkes cok sasirdi, benden beklenmedik bir hareketti
Balık ve afiyetle yedim çok severim. Bir pazar kahvaltısında 🙂 Enfes bir palamuttu
balıgın kralı. barbundu
Evde yoktu, ayrıca hamsidir
🙂
Bence kirmizi somon😅
biz bilmeyiz oyle baliklar köylüyüz biz🤣
Birlikte yeriz o zaman bilirsin ne diyim simdi😅
googleden baktim. elitlerin ve zenginlerin yedigi bi balıkmıs. aylik geliriniz 20 bin var dimi🤣
Ya sacmaliyorsun su anda😅
Ya pardon ben profildeki araba fotoğrafına yeni fark ettim. e Heralde yani degilmi!!😄
Sabah sabah ben yerimden kalkmaya üşeniyorum sksksk. Afiyet olsun
eyvallah piremses
Sabah sabah çok ağır bir yemek. 😟
Sabah uyanır uyanmaz yaptığım en saçma şey yok. Uykum açılmadan bir şey yapmam
evet elime telefonu bile almiyorum. oncelik kahve
ben telefonu şundan dolayı almıyorum Telefonu açar açmaz gelen mesajlar yorumlar istekler falan cevap verdiğimde tam algılayamıyorum daha sonra kafam Yerine geldiği zaman daha sağlıklı cevaplar verebiliyorum
denemeni tavsiye ederim :D
Yanına pilav salata falan da yap bari madem yaptın
Bak ya Hem de sabah sabah?
😂😂🙃
Uyanır uyanmaz değilde gece gördüğüm rüyada cevabını bulamadığım kelimeleri ansiklopedilerde aramışlığım vardır.😄
Bende açtım sabah uyanır uyanmaz kısır ve kek yaptım
sen bi tık daha midesiz missin
Sabah uyanıp su içmeye mutfağa gitmeye üşeniyorum ben
Yanına da bi ufak açmışsın kral misss 😂
eyvallah baskan :DD:D:D:D:D
Sabah çok üşengeç olurum bazen yüzümü zar zor yıkıyorum helal olsun sana xöşdççx
poğaça mayalamıstım simdi senin tavuğu görünce aklıma ilk o geldi 😂 daha vardır öyle sabah kalkar kalkmaz yaptıgım seyler ama o kadar cok ki aklıma gelmiyor 😂😂
Üşenmemiş salata da yapmış😅
ahahaha sorma ya :D valla dolap boştu . türkiyeye gidiyorum diye bişi almadım . son kalanları birleştirdim salata oldu işte :DDDD
Afiyet olsun😄
Nasıl yedin sabah sabah
makarna yapıcaktım son anda bunu yapdım baskan. mide desen yok! :D
Afiyet olsun
Afiyet olsun tavuk candir
fukaraliktan boyle dusunuyoruz kanka
Fukara tavuk bile yemiyor Zengin yigcegi
etli pilav ya da kisir
maşallah hamaratsın diyecektim rakı ne alaka 😀
1 hafta oncesinden kalma ceyrek sise raki vardi dolapta. evet hamaratim yutuptan bakip yapiyom
iyi ne güzel salatanı da beğendim 😀
evet :D içine. sirke koydum. bide bolca sumak koydum . sende yapıyomusun böyle
yapıyorum salata
Sabahları yataktan fırlar baklava açarım
ya ahahahaha ! :D
Kokoreç yemek 😂
uffff :D
Kebap siparis edip yemek
Pekmezi yumurta
Bulgur pilavını ısıtıp tuşuyla yemek
midem ayrıldı geliyo
Değişik🙄