Sevgilim arada sinemaya gidelim ya da yemek yiyelim gibi teklifler yapıyor. Ama ben çalışmadığım için bu durum beni ekonomik olarak zorluyor. Davet eden o ama ona ödetsem yanlış düşünebilir mi? Param yok ya da az demeye de çekiniyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇalışmıyorsa gerek yok ama ölçülü de olmalı. Pahalı pahalı yememeli bence.
Mesela oturdun zaten hesabı sevgilin ödeyecek onun da gelirine göre davran. Asgari ücretle çalışıyorsa çay , kahve falan iç.
Ayda ,1 defa kahvaltı dışarıda. Gibi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
durumu anlat ona çalışmadığı için sosyal aktivitelere katılmakda zorlanıyorum iş bulana kadar daha az masraf olacak yerlerde görüşelim felan de. anlar o. ondan gelecek yanıta görede , yön çizersin. yok ben ısmarlarım felan derse, kabul edemeyeceğini söyle. çok ısrar ederse geri ödemek kaydıyla kabul et. eğer gerçekden ısmarlamasını istemiyorsanda.
00 Yorumla
Eskiden olsaydı ödesin demezdim
Ama mahkeme görmüş bir erkek olarak kadınlara sakın açmayın erkekler.
Kadın erkek eşit haklara sahipse aynı zamanda eşit sorumluluklara sahip olmalıdır. Daha evlenmeden önce bu fikre alıştırmak lazım.00 Yorumla
Şimdiye kadar kim ödedi? Çalışmıyorsan sana ödetmemeli, hem çağırıp hem de sana ödetirse yuh yani. Ayrıca arkadaş veya yabancı mısınız, Hâlâ hesabı ödememesi gibi bir çekincen varsa bu nasıl ilişki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
47Cevap
- Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyorsan, ödeme zorunluluğun yok hele ki o davet ediyorsa. Zaten anlayışlı bir insansa bunun farkında olur, olmayan parayla ödeme yapamazsın.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu durumda erkek arkadaşının ödemesi gerekiyor. Senden hesap konusunda bir beklentisi olmamalı. Zaten çalışmadığın için bunun farkındadır.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bir iş bulana kadar anneniz den ya da babanızdan para alin öyle geçinin ama ayda 1 defa ya da 2 defa da olsa siz de hesap ödeyin. Sizde davet edin.
ya da onun yerine sinemaya gideceğine evde beraber film izleyin daha romantik olur
cafeye gideceğine evde birlikte yeyin için sonuçta birlikte olacaksınız birlikte zaman geçireceksiniz. Hem aileler de tanışmış olur. Bir gün onun evinde Bir gün sizin evinizde ya da evde kimsenin olmadığı zaman birlikte olursunuz.
İlla dışarıda olmak isterseniz bir bank ta oturup konuşursunuz. Bir cafede oturmaniz şart değil. ya da parka gidin. Beraber yürürüyün. İçecek ya da yiyecek isterseniz marketten alırsınız. Ama her ihtimale karşın sizde cebinizde para bulundurmalisiniz nolur nolmaz.
20 Yorumla Bahane uydur bence sürekli aynı durum bende de oldu cafeye gittiğimizde çay ile geçiştiriyordum karnım ağrıyor veya herhangi bi hastalık diyip istemiyorum diyordum sinema vs dediğinde vizyondakilere bakıp ay hiç sevmiyorum bunları diyordum bi gün iş konuşuldu ve keşke bende işe girebilsem çok sıkıntı çekiyorum böyle işte tr de torpilsiz işe girilmiyo vs dediğimde ne sıkıntısı çekiyorsun ben yanındayım çekinme vs demişti ve ondan somra bana sormadan sipariş verip bana sormadan benimde sevdiğim filmlere bilet almaya başlamıştı çalışınca da ben öyle yaptım hediyeler alarak yaptığı masrafı telafi ettim
54 Yorumla- +1 yıl
Oha helal olsun sevgili misiniz bari hala
- +1 yıl
Çoook sevindimmm mutluluklar şimdiden 🥹🥹💘💘
+1 yılDavet eden o diye ısmarlamak zorunda değil. Şu tarz ap tal ca cümlelerinizden nefret ediyorum. Kim davet ederse o ödesinmiş. Manipülasyona bak hele. Ulan daveti her zaman erkek yapar. Erkek ödesin demek için binbir dereden su getiriyorsunuz. Gir hafta sonu part time bir işe. Her yerde bayan eleman aranıyor. Ayrıca bursun mursun bir şeyin yokmu. Ailenden para almıyon mu. Hiçbir erkek senin hesabını ödemek zorunda değil!
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet zorunda! Hem hadi hadi sinemaya gidelim diyip de hem de hem de bana odetmesi mi dogru? Ayrica hic de her zaman erkek davet etmiyor. Algi olusturmaya calisma 🙂 Sevgili oldugumuzda da calismiyordum. Bilerek sevgili oldu. Calisan bir kadin secseydi o zaman. Zaten onun karni, seninki gibi agrimadi. Sadece benim cekingem bu
- +1 yıl
Sen para karşılığı ilişkiyi, sevgililiği savunuyorsun. İyi de bu iğrenç bir şey. Eskortluktan ne farkı var bunun. Kendini bu kadar aşağılık olarak görme. Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek güçte biri olman ve kimseye muhtaç olmaman lazım. Sen erkeklerin parasına muhtaçsın. O erkek de seni kullansın o zaman köle gibi. Ne de olsa paranı veriyor. Cahil bir kızsın bence.
+1 yılBen asla bir kıza hesap ödetmem dövesim gelir elini çantasına götürdüğünde asla ama asla ödetmem çalışsada ödetmem param olmazsa bir aktivite yapalım derse müsait değilim vs bahane uydururum ısrar ederse borç alırım gerekirse delikanlı adam hesap mı ödetir
04 Yorumla
Soran+1 yılSonra da erkekler “hani kadin erkek esitti? Bir hesap odemekten acizseniz o zaman para harcadigim kizi satin alirim” gozuyle bakiyorlar ama
- +1 yıl
Ben asla böyle bir kelime kullanmadım bunca hayatım boyunca kızın erkekin eşitliği paradan ne ara ölçülür oldu para harcadığın kızı satın alabilme ihtimali nerden çıktı onuda anlamadım asla biz erkekler para harcadığımız kızı satın alabiliriz diye bir hesap yapmayız tabi her türlü insan vardır senin dediğini yapacak insanlarda olabilir ama 85 lik kısım böyle bişey düşünmüyordur emin olabilirsin !
Soran+1 yılHayir tam tersi :) artik %85 oyle dusunuyor. Gecenler de 3 4 tane hesap odeme videosuna denk geldim yorumdaki erkeklerin en az %90 i benim dedigim kafadaydi
- +1 yıl
Değişmiş gördüğüm bütün insanlar 😅
+1 yılÖncelikle şunu belirteyim. Çok ince düşüncelisiniz...
Ama çalışmadığınızı zaten biliyor ve sizi seviyorsa ödemekten zevk duyar.
Siz ise ödemeyi teklif etmek yerine (bakarsınız blöfünüzü görür, "ödeyin bari" der) "Benim için hep böyle masrafa giriyorsunuz. Beni mahçup ediyorsunuz" derseniz en azından size görüşlerini söyler. Belki "Hiç olur mu? Ben sevgilime hesap ödetir miyim?" der...00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılDavet eden ödemeli bence ama sürekli o davet ediyorsa, sen hiç davet etmiyorsan sıkılabilir. Beni sevmiyor mu diye düşünebilir. O yüzden nispeten ekonomik aktiviteler planlayabilirsin. Mesela ücretsiz gezebileceginiz sergi müze vb araştırıp davet edebilirsin..
01 Yorumla- +1 yıl
Daveti her zaman erkek yapar Allah’ın malı. Erkek neden ödesin. Kadın neden davet etsin erkeği. Yaptığınız manipülasyona sıçayım. Kendi hesabınızı kendiniz ödeyin. Ya da yalnız kalın evde. Flört sevgililik size göre değil. Hiçbir erkeği hak etmiyorsunuz!!!
- Yeme & İçme konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki o ödeyecek bir erkek olarak. Siz çalışmıyorsunuz, herhalde normal olarak aileniz siz evden her dışarı çıktığınızda cebinize 500 lira harçlık koymuyor bu hayat pahalılığında. Bunu düşünmesi lazım erkek arkadaşınızın değil mi. O çalışıyor para kazanıyor zaten..
02 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler yüzünden Kızlar erkekleri parmaklarında oynatıyor. Her date in bir cinsel ilişkiye, evliliğe ya da sevgilili döneceğini düşünecek kadar yokluk içindesiniz. Sizin betalığınızı diğer erkekler çekmek zorunda değil. İlk buluşma adı altında erkeklerle buluşup bedava içecek ve yemek yiyen kızlarla doldu her yer. Flört ve ilişkilerin * ı na koy dunuz !
- +1 yıl
@Strong_Warrior yazık böyle düşündüğüne çok üzüldüm. Kızı yeri zamanı geldiğinde öpüp sıkıştırmasını biliyorsunuz ama. Utanmadan da 2 çay parasını ödeterek kıza hemde. Cebinde 50 lira pizza parası ödeyecek kadar paran yoksa çıkma dışarı zaten otur evinde çay demle sigaranla birlikte iç çayını. Sen bir erkfksin yola çılıyorsun cebinde 200 lira bir yerde olacak gelir araba vurur sonra hastaneye yürüyerek gidemezsin. Paranı yiyecek kızla da zaten sohbet için aynı masaya dahi oturma. İnsan bir kızla sevgili olabilmek için 50 liranın 100 liranın hesabını yapmaz. Bu gün sen ödersin , eğer şayet kızın cebinde parası varsa o da öbür gün kahveleri ısmarlar. Yarın öbür günde evlenince bu senin paran bu benim param konusu geçer eper böyle düşünce mentaliten varsa şayet. Yazık çok çok üzücü. Harcadığın para 1000 lira ya da 2000 lira değil ki. Altı üstü 100 lira harcıyorsun veya maksimum 200 lira harcarsın o gün. Bu arada güvenmedipin ve paranı yiyecek kızda anında belli olur hemen yol verirsin gider ama tabii abazanlıktan bunu kıza söhleyeöiyorsan şayet üzülürüm senin için , yazık bu çocuğa derim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde erkek arkadaşım var hep hesabı o öderdi ve çalışıyor işi gücü yerinde iyi bir parada kazanıyor ona rağmen benim içime sinmiyor onun sırtına binmek. fakat bende sizin gibi işsizim üstüne üniversite de öğrenciyim. Bazen arada sırada da olsa beraber yedigimiz yemekleri ben ödüyorum. ya da yemeği o ödüyorsa üstüne çayı ben ismarliyorum. Yani bu takibi sen kendi yediğini kendin öde ben kendi yedigimi odeyeyime dönmemeli. Dozunda olduğu sürece arada bir sen ufak tefek şeyleri odeyebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinizle nasıl bir samimiyetiniz var bilmiyorum ama mesela benim de sevgilim çalışmıyordu ben öderdim hesapları hatta ihtiyaçlarını ben karsilardım beraber alışverişe çıkmayı teklif ederdim ve kötü bir düşüncem yok sevgilim o benim sonuçta ve evlilik düşüncemiz var başkasına muhtaç olacağına her şeyini ben karşılarım arkadaşlarıyla dışarı çıktığı zamanlarda bile istemiyordu gene de hesabına para atardım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@evindeyim hayır evlenecez yakında
- Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇalıştığım zamanda çalışmadığım zamanda sevgili flört vs hiç bana ödetmediler. Israr kıyamet bir iki bir şey ödemişliğim vardır o kadar. Zaten bunu söylemene gerek kalmadan kendi düşünüp yapmalı çünkü çalışmıyorsun ve bunu biliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Kadına ödetmek saçmalık zaten erkek ödemeli 🥲
Yani sana ne demeliyim. Biz Anadolu kültürüyle büyüdük bizim kültürümüzde bayanlar hesap ödemez yani odetenleride kimse adam yerine koymaz anladinmi. Z kuşağı denilen kuşak resmen kültürümüzü çöp haline getirdi bunlar batı kültürünün yansımaları bana kültürümüzü kim katleti dersen ben katil Z kuşağı derim yani ONLAR
19 Yorumla
Soran+1 yılSadece z kusagi degil ki. Bugun 35 yasindaki bir adam da kadinin aldigi bir çayı oderken bile elinin titredigini goruyorum (alamayacak kadar fakirse o ayri, ben kadina layik gormemesinden bahsediyorum)
Soran+1 yılHayir alakasi yok. Çaya da mi parasi yok?:) arabasi olan bile cekinebiliyor. Biraz da kisilik meselesi
- +1 yıl
Ben de senin gibileri finansal köle olarak görüyorum. Finansal köle olan biri mi daha adamdır, erkeksidir yoksa kadının hesabını ödemeyip sadece kendi hesabını ödeyerek enayilik yapmayan bir erkek mi?
- +1 yıl
Demir8888 Kadınlara hediyeler alan, internetten banka hesaplarına para gönderen, sürekli para atan finansal kölelerle senin aranda ne fark var? Bence hiçbir fark yok. Kadının hesabını ödemeyenin adamlığı neden sorgulansın. Tam tersi ben hesabı benim ödemek zorunda olduğumu düşünüyorsa bir kız, ben onun insanlığını sorgularım. Bak senin gibi erkekler hiçbir kızla date e çıkmayan, çıksa bile ayda yılda bir kere çıkan ve o da evlilik amaçlı olan tiplerden olduğun belli. Yani belli ki Kızlar sana yüz vermiyor. Kendi fotoğrafın dahi yok. Kim bilir ne fetişlerin vardır. Artık finansal köle misindir, çirkin ve evde kalmış bir erkek misindir bilemem ben bunu. Ama burdan bakıldığında erkekleri ezmeye çalışan pasif biri olduğun ortaya çıkıyor. Sen maçoları erkeksi mi zannediyorsun. Kadınlar o erkek tiplerini çoktan manipüle ettiler. Bak kadınlar taktiksel olarak ilk buluşma adı altında bedava içecek ve yemek yiyip sonra da bu erkekleri şutluyorlar. Sen bu duruma düşmek istiyorsan enayisin demektir. Kalkıp bir de benim adamlığıma laf edersen bu senin radikal seviyede bir simp olduğunu ve bırak adamlığı, erkek bile olmadığını gösterir. Çünkü benlik saygısı olan, öz saygısı olan bir ERKEK asla ama asla kendini bir kadına kullandırtmaz. Sen kendini enayi olarak görüyor olabilirsin. Ama ben öyle görmüyorum. Ve hiçbir erkeğin de kendini enayi olarak görüp, kendini kullandırmasına izin vermeyeceğim. Tabi kararsız kalan erkeklerden bahsediyorum. Erkek diyorum, seni kast etmedim.
Buluşmayı ısrarla kim teklif ediyorsa, hesabı da o kişi ödemeli. Karşındaki insanı düşünmeden ısrarla plan yapmak isteyip, sonrasında ona hesap ödetmek bana düşüncesizce geliyor. Kim davet ediyorsa, o ödemeli.
02 Yorumla- +1 yıl
Davet etmek farklı, ısmarlayacağım demek farklı. Senin gibiler de bana paragöz Kezban gibi geliyor. Hatta gelmiyor. Direk öylesiniz. Seninle flörtleşicek erkeğin aklına tüküreyim ben.
- +1 yıl
@Strong_Warrior Sakin ol medeni insan. Tırnak içinde ısrarla plan yapmak isteyen dedim, göz problemi yaşamıyorsan. Bir kere kabul edilmemiş ve ardından tekrar ısrarla teklifte bulunuluyorsa, maddi sorunu düşünüp ona göre teklif edinilmeli. Hiç kimsenin parasına ihtiyacım da yok. Ön yargını da al, uzaklaş buradan.
Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Sen onu sakla o bunu! Nerede kaldı paylaşım? Konu aşk ise iki taraf da fedakarlık yapmalı. Sen bana bunu verdin ben sana şunu! Diye kıyaslama yaparsak, o ilişki değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi paylasacagim? Biliyor zaten calismadigimi. Soyleyebilecegim, sakladigim bir durum degil ki
+1 yılSeni davet eden o bunları düşünemiyor mu önceden benim bildiğim konuşulur ama bazı erkeklerin hem kendi cagırıp kendisininkini ödemesi saçma geliyor hani şöyle de diyebilirdi güzel bir şekilde herkes kendisinkini ödesin falan demedigi için bilemedim onun ödemesi daha makbul bence
12 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarının yorumlarını gördükçe midem bulandı. Türk kızları 5 para etmez bunu anladım. Avrupalı kızları tercih ederim.
- +1 yıl
ahh ağlıyorum şu an çok üzücü
Bunu açıkça söylersen hem ona hem sana hem ilişkinize katkısı olur. Ben zamanında 1 ayranı 2 pipetle paylaştıgımıda bilirim. Özel zamanlardı. Güzel hatıralardı.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyorsanız ve bunu bilerek o davet ediyorsa elbette onun ödemesi gerekiyor. Kendinizi kötü hissediyorsanız da bunu açıkça söyleyebilirsiniz, yük olmak istemiyorum falan diyerek.. Keyifli günler..
00 Yorumla yani şu an çalışmıyorsun ödeyebilir kafana takma zamanla çalıştıkça sen de güzel jestler yaparsın. ama tabi rahatsız olman güzel davranış. erkekleri cüzdan görenlere örnek olsun
00 Yorumla
+1 yılAy ne alaka ne alaka ödemeli mi ne ya ödesin bir zahmet sen bir bayansın zaten düşünüp ödesin bu kadar bencil olmayın Allah aşkına ya..
08 Yorumla
Soran+1 yılAma erkekler “hani esittik? Bir yemegini odemeye aciz misin?” Algisinda artik.
- +1 yıl
Ya beni yanlış anlama da sen bir bayan olduğun için yanında daima bir paran olsun ne olur ne olmaz belki kredi kartını olur da unutur evde ya da parasını falan sen o anda çıkartır ödersin hesabı hem sende oda mahcup olmaz anlatabildim mi
Soran+1 yılUnutmadigi surece odemeyim mi yani
- +1 yıl
Ama genel de erkekler öder sonuçta seni o kadar çağırıyor davet ediyor sen değil ki hani deseniz ikiniz buluşalım mı özleştik diye o zaman tamam derim
- +1 yıl
Ya sen arada söyle ben hesabı ödeyeyim mi diye oda zaten yok yok ben öderim der
Soran+1 yılDemezse peki😂
- +1 yıl
Tamam git öde derse sende mecbur ödeyeceksin yapacak bir şey yok bu hayat böyle maalesef eşitlik böyle bir şey
- +1 yıl
Yani herşeyin bir karşılığı muhakkak vardır er ya da geç ister kabul ister hiç
Takılma böyle basit konulara. Zamanınızı boşa öldürmektense tabiki çıkın gezin. Şimdilik o öder bu durum senin için çok problemse sende çalışmaya başladığında birşeyler yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılEğer o bileti alıyorsa sende mısırları al yemek alıyorsa tatlı ısmarla altta kalma
12 Yorumla
Soran+1 yılCalismiyorum diyorum, nasil surekli odeyebilirim ki? Zorlaniyorum
- +1 yıl
Sürekli değil arada yapcaksın o zaman o ödeyecek yapcak başka bir şey var mı?
+1 yılTeklif ettiğinde "Para konusunda sıkışığım, idare edebileceksen ona göre buluşalım" diceksin. Bu kadar basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖdemeli. Ama bazen sıkıntılı durumlarda karşıya anlayışlı olmak da lazım. Bence ona sahile gitmek, pikniğe gitmek, dolaşılabilecek yerlere gitmek için teklifte bulun. Bunda utanılacak bir şey yok. O senin sevgilin
01 Yorumla- +1 yıl
Ödemeli deyip sonra da itme çekme yapmak. Ulan siz kadınlar hastasınız. Feminizm ve kadınlar ezilmeli !!! Erkekler kadınları kontrol altında tutmalı.
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence söyle para sıkıntısı çektiğini. En azından durumunu bilir, seni zorlamaz. Utanılacak bir şey yok bunda.
00 Yorumla
+1 yılParam yok kelimesi daha kolay ayrıca neden çekilmiyorsun yani para vardır veya yoktur bu kadar basittir
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 499 cevap paylaştı. Sevgilin sen calismadigin halde sana hesap odetiyosa ondan ne hayir gelir ki sana?
06 Yorumla- +1 yıl
Finansal kölesin sanırım
Soran+1 yıl@sewen boş ver abi kadin dusmani iste. Engelledigim halde onca kisinin yorumuna saldirdi. Kendi odemeyebilir ama baskasinin odemesi bile kudurtmus. Millete neler yazmis bir gorsen.
Soran+1 yılEsitlik adi altinda disil enerjiyi yok etmeye calisiyorlar. Hani son zamanlarda kadinlar diyordu ya iste sen sokaga cikinca araniyor olmuyorsan ben neden olayim ya da sen bakir olmayabiliyorsan ben de bakire olmak zorunda degilim vs diye. İste o laflarimizi bahane ederek, disil enerjiyle eril enerjiyi karistiriyorlar. Bunlardan hicbir sey olmaz. Bunlarin karisini taciz etsen, kendini koru esitsek der.
+1 yılYani birlikte olduğum kişi çalışmıyorsa ya da işsiz kalmışsa tabiki de ara ara ben öderdim. Erkek arkadaşının biraz biseyleri düşünmesi lazım.
00 Yorumlao zmaan erkek ödeyecek ya da sen ödeyemeyecek durumda olduğunu söyliceksin. dışarı çıkmasak masraflı ya dersin mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkek arkadaşın yanlış yapmış. Senin söylemene erek kalmadan hesabın hepsini o ödemeliydi. Çünkü sen zaten çalışmıyorsun, olmayan paranla orada bir şeyleri ödemek zor olmalı.
10 Yorumla
+1 yılKadın hiçbir zaman hesap ödememeli. Hele o seni bir yere davet edip bi de sana ödetiyorsa sorunlu bir durum.
23 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi feminist kadınlar tekme tokat dövülmeyi hak ediyor. Paranı verip dövsün o zaman seni. Erkekler senin hesabını ödemek zorunda değil. Eskortluk değil bu. Flört ile eskortluğu birbirine karıştırıyorsunuz.
- +1 yıl
Sen ne iğrenç bir kızsın öyle. Yemin ediyorum düşüncelerin midemi bulandırıyor. Senin gibi paragöz bir eşşekle değil sevgili, arkadaş dahi olmam. Sen hiçbir erkeği hak etmiyorsun. Eminim hiç sevgilin olmamıştır ve yalnızlıktan ağlıyorsundur!
- +1 yıl
@Strong_Warrior teşekkürler
+1 yılÖdeyemez ki çalışmıyorsa zaten nasil neyle hesap ödeyecek
10 Yorumla
+1 yılSeni davet eden oysa kafana takma hesabı. Her şeyi de bu kadar ince düşünme
00 YorumlaMadem davet ediyor bir zahmet hesabı da ödesin
02 Yorumla- +1 yıl
Ismarlayacağım demiyor, davet ediyor. Manipülasyonuna sıçayım senin. Erkekler ödemek zorunda değil! Düşün artık şu erkeklerin yakasından! Erkek düşmanı feminist domuzlar 🐖 var
Çalısmıyorsa neyle ödeyecek? Öpücükle mi? Ödemez tabiki.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Kadın çalışmıyor ise nasıl ödeyecek ki erkek de aynı şekilde
00 YorumlaAdam sana güvenip sinemaya gidelim demiyordur emin ol.
00 Yorumla
+1 yılKadın genel olarak hesap ödememeli bence. Yeni tanışıyorlarsa olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKızım davet etmiş işte bırak ödesin ne kasıyorsun bıraz kendinize değer verin ya
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kendine değer vermesin mi? Sen erkekleri ne zannediyorsun Allah’ın feminist narsist 🐷 u. Hiçbir erkek senin hesabını ödemek zorunda değil! Oturun evlerinizde tek başınıza yalnız yalnız! Hiçbiriniz hiçbir erkeği hak etmiyorsunuz! Paragöz Kezban erkek düşmanı feminist ezikler !!
- +1 yıl
Tipsiz sen kızların hesabını ödesende bakmazlar sana hadi yallah çöplüğüne
+1 yılO davet ediyorsa centilmenlik yapıp bir erkek olarak onun ödemesi gerekir sıkıntı etme.
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumum el vermiyor artık de ilişkide olduğun insan zaten en yakın olduğun insandır
00 Yorumla
+1 yılparan olsa da olmasa da erkeğin ödemesi lazım zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Paragöz kezban
+1 yılErkek ödeyecek benim param yok de olsun ben öderim derse git
03 Yorumla- +1 yıl
Asla çalışmayan bir kızdan para ödemesi beklenemez işin doğrusu kız çalışsa bile para ödettirilmez
- +1 yıl
Bütün loser ları sistem otomatik seçip bu soruya koymuş herhalde. KS feministlik (erkek düşmanlığı) yapmak için böyle bir taktik geliştirmiş anladım!
- +1 yıl
Kardeş çalışmadığını bile bile bir kızı yemeğe sinemaya götürmek istiyorsa bir erkek hesabı da ödemek zorunda
Durumu zayifsa erkeğin çok fazla yemeğe sinemaya götürmesine gerek yok
+1 yılannenden para al ayda bi çıksan çokta sıkıntı olmaz
00 YorumlaÜzüldüm çalışsada calismasada ben ısmarlarım param yoksa parka gider yürürüz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni sinemaya çağrıp sonra da biletini ödeteni, o sinama çıkışında döverim, hem de çok pis döverim 😃
02 Yorumla- +1 yıl
Kuşların manipülasyonunu çok güzel yutmuşsun. Tabi IQ 70 olunca. Ulan daveti zaten her zaman erkekler yapar. Onlar seni kandırıyorlar hesabı ödetmek için. Sende yemişsin hemen. Bir de gülücük koymuş vah zavallı. Davet etmek, ısmarlayacağım demek değildir!
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior bas git lan erkek görümlü!
Aklınız fikriniz güzel kardeşim, insan oynatmak!
Belli ki, olduğun yerden ne çıkmışsın, ne de insan arasına girmişsin!
Kız arkadaşım uzun zaman zor durumdaydı, ailesi de öyle!
Hata izin için, bazı yönde harcamalar için, zor durumda kalmama rağmen, hiç düşünmedim bile o masraflarını karşıladım!
Bizim için aile her şeyden önce gelir, tabi bunun ne olduğunu sana öğrettilerse! Nasıl konuştuğuna bakılırsa, zaten o kadar da adamsın!
Ha, birde böyle yerde yürek yemiş gibi konuşmak çok kolay, hani aynısını gel de bi yüzüme söylemeyi dene bak 👀 gavur kılıklı!
Gizli Üye(30-35)+1 yılParan yoksa sevgili yapma bence.
Yarın öbür gün başına kakar03 Yorumla
Soran+1 yılParam yok diyerek terk mi edeyim?
Cevap sahibi+1 yılEvde ye git, ona en fazla bi kahve odet
Soran+1 yılAma kendisi diyor, aciktim yemek yiyelim ya da sinemaya guzel film gelmis diye
Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın bana göre hiç ödememeli
13 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler yüzünden erkek hakları ne hale düşüyor. Kadınları tanrı olarak görmeyi bırakın. Sen finansal köle misin neden kadının hesabını ödüyorsun? Çok saçma bir düşünce
- +1 yıl
Yorumunu beğenenin bir kız olduğuna emindim daha tıklamadan ve tıklayınca gördüm. Narsist erkek düşmanı feministlerle, köle ruhlu benlik saygısı 0 öz saygısı 0 erkeklerle sanırım matchleşiyor.
+1 yılBirincisi sevgilin teklif ediyo yani sorun olmaz o ödemeli tabikide
İkincisi zaten bayana hesap ödettiren erkek de ne biliyim yani olmazki12 Yorumla
Soran+1 yılHani esittik? Bir hesap odemekten aciz misiniz diyorlar sonra da erkekler. Hesap odedigim kadini satin almis olurum kafasinda simdikiler. Ben de oyle bir algi olusturmak istemiyorum
- +1 yıl
Onu diyenle zaten olmaz ya bırak ödesinler ya ben kendi adıma konuşuyum kesinlikle sevgilime hesap ödettirmezdim yani olmazki bikere öyle
Davet edip senin ödemeni bekliyorsa biz ona erkek demiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışsa da çalışmasa da erkek ödemeli
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da esit degil miyiz? Kadinlar aciz mi diyorlar.
+1 yılçalışmadığını biliyosa zaten her türlü bunu düşünüp de yemeğe çıkartmak istiyo hiç kötü düşüncelere girme olduğu zaman da sen bi el atarsın
10 Yorumla
+1 yılSinema gidin gezin tozun yemek yiyin ister o davet etsin ister sen davet et hesabı o ödesin hatta faturanıza ödesin bu böyle dır
00 Yorumla
+1 yılBiz bu durumu şöyle yaptık ben 3 kazanıyorum atıyorum o 1 kazanıyor ben 3 kere ödüyorum o 1 kere dhxhxu
00 Yorumla
+1 yılParası varsa ödemeli. Yoksa olmayan şeyi nasıl vericek
00 Yorumla
+1 yılbence bunları onun düsünüp ödemesi lazım teklifi yapan o
00 YorumlaO teklif ediyorsa o ödesin
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinizin anlayışına göre değişir bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaban yok mu ya veya ailen filn Nası olsa evladısın para verirler sana
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılOrtak ödensin kapansın bu konu
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026