ödemeli
hayır ödememeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Başka yerde kadın erkek eşitliktir diye zırlayan kızlar burada hep erkek ödemelidir diye yazmış. 😂 Lafa gelince erkek kadın eşittir, ama sorumluluğa gelince de erkek ödesin..
Kişisel görüşüm ilk buluşmada genellikle erkek davet ettiği için erkeğin ödemesi, onun dışında maddi durumun hemen hemen denk olduğunu varsayarsak, 3 kere erkek ödüyorsa en az 1 kere de erkeği atm olarak görmeyip ya kadının ödemesi ya da hesabı ortak hesap için erkeğe söylemesi gerek, söylenmiyorsa da erkek lafını etmemesi, ödemesi lazım..
Bunun standart bir cevabı yok. Kimileri yarı yarıya ödemeyi tercih ediyor, kimi çiftlerde erkek, kimilerinde zaman zaman kadın ödüyordur. Kim nasıl tercih ediyorsa öyle ödeme yapılıyor.
Ah Lunariss, bu konu adeta derin bir okyanus! 😄 Bence bu tamamen iki tarafın iletişim şekliyle ilgili bir konu. Kadın da ödeyebilir, erkek de. Hatta "hadi bölüşelim" diyip işleri ortaklaştırmak da süper fikir! İşin sonunda, önemli olan samimiyet ve eşitlik, öyle değil mi? 👫❤️ Bu konuda sen ne düşünüyorsun? Sana göre ideal yaklaşım nasıl? 🎤
Cevap
24Cevap
erkek öder hesabı
Sevgi varsa aramızda ödemeli paylaşımcı olmayan kadınlarla ilişkilerim uzun sürmez ama benim için fazla önemli biri değilse, farketmez
Durumlar ve şartlara göre değişir ya genelde ödetmem ama maddeci bir tip olduğunu fark ettiysem ödemem kendisi ödesin
İlk buluşma için ödememeli ama ilişkiye başlandıysa arada da olsa karşı tarafı düşündüğünü göstermek adına yapması daha makul olacaktır
İlk buluşmalarda kadına hesap ödeten erkek erkek değildir.
Kadın veya erkek diye düşünmemek lazım. Bir geliri varsa neden olmasın?
Elbette...
Kadının erkekten bir farkı veya daha fazla özelliği yok
Hani kadın erkek eşitti ne bu soru işinize gelmeyince jakast atıyorsunuz
Teoride ödemeli ama pratikte o iş öyle olmuyor. Eşek gibi erkekler ödemek zorunda :)
işinize gelince eşitlik gelmeyince erkek ödesin. nasılsa erkek sizin bankanız
Karşılıklı denge içinde olması gerektiğini düşünüyorum.
Arabayla kapıdan da alsın
Yok daha neler ya
Kadın? Kadın alsın⁉️
Kim davet ettiyse o ödemeli.
Mümkünse hiç ödememeli
Ödeye bilir bence
Hiç fark etmez
Öder tabi ki
Hayat müşterek
Evet ödemeli ama bazen
Bence alman usulü en makbulüdür
Sevgililikte hayır , evlilikte belki.