Bitki çayı içer misiniz etkili olduklarını düşünüyor musunuz? Bugün bunları aldım denicem.

Bitki çayı içer misiniz etkili olduklarını düşünüyor musunuz? Bugün bunları aldım denicem.

Evet çok severim. Pasifloralı olanı aldım en son gerçekten işe yarıyor yattıktan 15 20 dakika sonra kendimi sızmış buluyorum. Ayvalı ıhlamurlu çayı var birde doğadanın o da efsane bir çay tavsiye ederim😋
Cevap
12Cevap
Ben genelde papatya çayı tercih ederdim
Sadece toksik madde olarak karaciğeri yoruyor. Kadınları kandırıp yolma yolları.
Bir kadına regle iyi gelir, zayıflatır, antidepresan etkisi yapar dersen b. k bile satarsın.
Hazır hiçbir çayın etkisi yok. Boşa para gidiyor, para tuzağı. En basitinden nane limon bile nane limonla alakası yok.
Sevmemde bir tane böğürtlen çayı aldım canım çekti falan bir yaptım kokusu o kadar güzeldi ama tadı çöp.
Evet içiyorum
Bir kaç gündür
Dün 2 bardak adaçayı içtim
Bugün kekik çayı içtim
Bu akşam tekrar ada çayı içeceğim
Ben böyle pakette almıyorum, direk otu alıp az sıcak suda demlik bardağa koyar biraz orada bekletir içerim.
Evet içiyorum ama böyle değil demleme daha iyi gibi
Kesinlikle inanılmaz etkili. Aslında sağlıklı olanı aktardan alınanlar..
Rahatlatır bazen kekik suyu demlerim içine limon bal.
Yeşilçay içiyorum aktardan tavsiye ederim hazır yerine
Aktar dan alınıp kaynatılıp demlenip süzülüp içilenler iyi olur ama o hazır paket satilanlar fabrikasyon olanlar pek iç açıcı değil
Sadece regl olduğum zaman bitki çayı tercih ediyorum onun dışında acı kahveyi hiçbir bitki çayına değişmem
Sadece yeşil çay sindirimi kolaylaştırıyor ve rahat bir uyku çekiyorum tek sevdiğim bu
İçerim seviyorum bitki çaylarını
Sevmediğim için içemiyorum
Kesinlikle.
regl icin olani icen var mi etkilimi
İçiyorum ama kararinda fazlası zarar
Evet içiyorum bazen. Bence etkili.
Evet özellikle hastayken çok içerim
Düşünmem ama icerim
Saç rengin güzelmiş boya markasıyla numarası ne?
Teşekkür ediyorum
Kuaför boyası markası marketlerde yok
Lila'fix 7.65 lal kızılı
Bayılırım
İçiyorum ve etkili.
İçmem
Sadece yeşilçay
Ben seviyorum özellikle papatya ve adaçayı
İçmiyorum
Bazen ise yariyorlar
İçmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?