Geçen hafta misafirlikte masadaki serviste saçı gördüm bi kusmadığım kaldı! 🤢 Sessizce tabaktan yemek alıyormuşum gibi alıp tabağı saçı içinden alıp sessizce attım.. ev sahibi mahçup olmasın diye. Aç kaldım bee 😃
Alırım yemeğe devam ederim ölecek değilsin hiç bir şey olmaz yemeğine sinek bile düşse sineği yemeğe daldırıp çıkartıp atıp yemeğe devam edebilirsin bu yaşa gelipte hiç bir şey öğrenmemek ama öğrenmiş gibi davranmak işte aile yapısının ne kadar bozulduğunu gösteriyor daha yeni Atatürkün logosunu gördüm üzerinde bütün ümidim gençliktedir yazıyor arkasından h.. asttırr oradan dedim gençliğin ne olduğu ortadayken ümit umut bunu gibi kavramlar beklenemez asla
Çok iğrenç. Ben söylerim. Eski sevgilimin evinde kahvaltıya gitmiştim. Menemen yapmıştı annesi, içinden sevgilimin saçı çıktı. Ama hiç igrenmedim. Annesi başka bir şey yapayim, yumurta haşlayım falan dedi gerek yok dedim, yemeye devam ettim. 😂 Ama başka bir yerde olsam igrenirdim..
Yani ben yemezdim. çünkü aslında hem hijyen için hem de acaba başka saç teli de var mı diye şüphelenirdim. tıpkı odada bir tane örümcek gördükten sonra sürekli etrafına bakınmak gibi. kıl çıktığını söyler ve değiştirmelerini isterdim ya da yemeyeceğimi söylerdim
Başıma daha önce iki kere bu durum geldi ama hiç caktirmadan alıp attım çünkü hiç bir zaman bir insanın kusurunu görmek açığa vurmak prensibim değildir
o durumlarda saç telını sabırla agzımdan çekerım bazen bogazımdan beri gelır ((: sonra tutar havaya kaldırırım kımın sacı bu dıye seslı sessız soylenırım gulumseyerek