Bi kere baklava yufkasnda börek yaptm görüntüsü çıtırı çok iyi ısırırken bi tad geliyo o tad kötü nişasta oldyğu içinmiş o tadı nasıl kapatablrm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yufkaların arasında kocaman kocaman nişasta parçaları oluyor onları al, yoğurt ve sıvıyağlı bir sos hazırla kokacağını sanmıyorum
Evt beyaz beysz kokuyo ve ısırırken o tad geliyodu akşam yapıcam bakalm
Ben de o tadı aldım ama pek rahatsız edici değildi. Dışı için baklava yufkası içi için normal böreklik yufka kullanabilirsin.
Normal yufkam yok şu an
Çok güzel oluyor farklı bir şey yapmana gerek yok yufkasından dolayı çıtır oluyot
Evt güzel oluyo ama nişasta tadı geliyo hoş bi tad değil ki
Baharatlı yap mesela patatesli o da nişasta ama bastırıyor yani ben hiç almadım öyle bi tat
Aaa nasıl almadın kız
Her börek yorumunu okudum hep almışlar o tadı peynirli yqpıcam ama muska şeklinde ama nasıl katlıcam
İnce şerit halinde keseceksin tamam mı ilk kısmını üçgen katla sonra sol sağ sol sağ üçgen katla en sonunfa hafif diktdörtgen kalıyor onu da içine doğru kıstır oluyor
tamam peki kaç kat koyayım
2 tane
10 tane peynirli muska böreği yaptm dediğin gibi 2 şer kat kullandm bu sefer sosu bol bol koydım hatta sostan eziş büzüş oldular fırını attm tadına bakayım dedm korkarak ama😆😆 bi yedm harikaa harika nişaşta tadı yok sosu bol bol koymam gerekirmii hepsini yedm😃😃
Kpatamazsın olmaz. ondan baklava türü bir tatlı yapabilirsin