Yeme & İçme Galeta ve tuzlu bisküvilerde en çok susam mı, çörek otu mu, keten tohumu mu favoriniz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Severek tercih ettiğiniz hangi şifalı ve lezzetli tohum oluyor? Susam mı, çörek otu mu, keten tohumu mu yoksa bambaşka bi alternatif mi?⭐#tubasueda 🍀🍀 Galeta ve tuzlu bisküvilerde en çok susam mı, çörek otu mu, keten tohumu mu favoriniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Susam sevdiğim bir şey değil. Çörek otlu tuzlu büsküvilerin üzerinde daha çok seviyorum. Ayrıca çörek otunun daha faydalı olduğunu biliyorum. Bir ara soğuk sıkım çörek otu yağı içmiştim 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çörek otu 1 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 😍😍 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Çörekotu 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çörek otlu olanlar favorim olur. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çörek otu çok faydalı ve tadı harika 2 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çörek otu candır.. 2 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Susam 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Çörek otu favorim 😍 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 412 cevap paylaştı. Susam 1 0 Yorumla