Yiyemiyorum diyenler restoranda, esnaf satıcılarında her şeyi yemesini biliyorsunuz en basitinden o aldığınız ekmeklerin imalathanesinde bile tonla fare geziyor ama o ekmekleri bayıla bayıla yemeyi biliyorsunuz. Tavuk döner et döner gibi ürünlerde ne pis ortamlarda yapılıyor ustalar elini bile yıkamadan çiğ köfte döner falan satıyor onları yiyorsunuzda komşunuzun müşterinizin yaptığını mı yemiyorsunuz? Gerçekten komiksiniz o kadar narinseniz restoranlara falan gidip dışardanda sipariş vermeyin o zaman.
Yani şöyle o kişiden midem bulanmıyorsa yerim. Mesela bizim bi komşumuz var onun hazırladığı hiçbir şeyi yemem nedensizce tiksinirim. Ama başka bir komşumuz bişey hazırladığı zaman rahatça yiyebiliyorum. Yani bu kişisine göre değişiyor
Hayir yiyemem diyen arkadaşlar çok merak ediyorum da disarida lokantada vs yerlerde yiyorlar simdik bu baskasinin elinden yapilmis bir yemek degilmi hamburger doner pide bu tur seyleri evlerinde kendileri yapipda lokantada yemiyorlar ya?
Annem disinda ablamin yaptigini bile bazen zorla yiyorum bilmiyorum psikolojik bisey sanirim disarida yemek yerken bu takıntı yok ama kimin yaptigini görmediğimiz icin sanirim. Hele ki karistirilan yogurulan şeyler midemi cok bulandirir kisir mercimek koftesi vs