Yeme & İçme Kurabiyede hangi lezzet ağır basıyor? Tuzlular mı, tatlılar mı? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Sizin favori kurabiye tadınız tuzlular mı, tatlılar mı? Bu mühim bir tercihtir. Mutlaka bir taraf ağır basar! ⭐#tubasueda 🍀🍀 Kurabiyede hangi lezzet ağır basıyor? Tuzlular mı, tatlılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tuzlu kurabiye yerine tatlı kurabiyeyi tercih ederim benim daha fazla hoşuma gidiyor tatlı kurabiye yerken fazlasıyla mutlu oluyorum tatlıya düşkün olduğum doğrudur 1 0 Yorumla
Lσყαƙiƚƚყ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O anki isteğime bağlı aslında ama tatlı şeyler bir tık öncelikli 👀 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Portakallı kurabiye ve un kurabiyesi dışında tuzlu kurabiye severim. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. ben tatlı olanları seviyorum ya tuzlu bana hoş gelmiyor. 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Tatlı. damla çikolatalı, hindistan cevizli kurabiyeleri çok severim. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tatlı kurabiyeleri daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. portakallı kurabiye 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tuzlu kurabiye 💮 2 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Tatlı 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tatlılar 1 0 Yorumla