Yeme & İçme Hazır yemek tüketiyor musunuz? AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Marketten hazır çorba, yaprak sarma, barbunya pilaki vb. Hazır yemek tüketiyor musunuz? Yaprak sarma... Hazır yemek tüketiyor musunuz? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet bazen tüketiyorum 0 3 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ne alıyorsun genelde u Barış_LonelyForever +1 yıl Resimdeki gibi yaprak ya da noodle. veya paket sandiviç AsabiÖküz +1 yıl Hiç yemedim şu noodle denilen şeyiAma bir ara deneyeceğim
Gamzee_4 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır.. Hep kendim yaparım tatlısına varana kadar.. Yemek de hiç denemedim öyle hazır şeyler nasıldır bilmiyorum.. 0 3 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hay maşallah Senden her eve lazım poncik 😀 Yorumla Gamzee_4 +1 yıl Eyvallah bro sjsjsan Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Doğru mu 25 😀 Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır. Hazır yemeklerle aram pek iyi değildir.Elimden geldiğince kendim yaparım. Kendimi iyi hissetmediğim zamanlar eşim yapar. 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl En güzeli aslında Yorumla
Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bahsettiğin hazır yemeklerden bir tek ton balığı tüketiyorum. Onu da seve seve tüketiyorum. 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ton balığı lezzetli ciddenBugünlerde indirim var bazı bak balıklarda migrosta. 2×75gr dardanel 32 TL den 19.90 a düşmüş. Dün gördüm Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Hayır eski aşcı olduğum için yemek yapmak kolay geliyor ve hazır yemeğe göre çok daha lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok nadir olarak kampa giderken alıyorum yanıma bir iki konserve. 0 11 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Balik vb mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ton balığını ben de seviyorumHaftada 1 kez de olsa yemeye çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben daha çok taze tutmayı tercih ediyorum. 😅 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Onu becerebilecegimi sanmıyorum Ama davetine hayır demem bak 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek, istediğin zaman gideriz. 😊 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Aynı şehirde olacağızİçki olmayacak Kabul mu 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı yerde olmadan nasıl kamp yapacağız birlikte? 😂 Tamam alkol olmasın, sorun değil. Olmazsa olmaz değil benim için. Yakarız mangalı, semaveri. Balık çektikçe mangala atarız. 😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Aynı şehirde isek olacak zatenBu karda kıyamette başka şehire gidemem 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kar kıyamet dediysen aynı şehirde olmamız mümkün değil. 😂 Baharda gelirsin ya, misafirlere her zaman kapımız açık. 😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Neredesin 😀 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir iki defa aldık, o da yemek yapamadığım için. 0 5 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ne almıştın Yorumla NevHa +1 yıl Zeytinyağlı sarma, kuru dolma, mantı. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Yemek yapmaya vaktin olmadığı için mi almıştın Yorumla NevHa +1 yıl Hamileliğimden dolayı bir dönem mutfağa giremeyip, yemek yapamadığım için. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hım anladım şimdi Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neredeyse sıfır gibi.. 0 3 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl En güzeli aslında lakin hayat isteğimiz gibi akmıyor çoğu zaman. Bir şeylere mecbur kalıyoruz ekseri Yorumla AsabiÖküz +1 yıl .. ekseriyetle * Yorumla aerolite +1 yıl Doğru. İstisnai durumlar her zaman olur. Yorumla
Pink-celestia Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evde yemek yoksa alıyorum arada 0 5 Yorumla Pink-celestia +1 yıl Sarmalar çok iyi olmuyor ama yenir Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ne alıyorsun genelde Yorumla Pink-celestia +1 yıl Sarma, meze, şakşuka vs Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Rus salatası gibi mezeler 3 liraydı eskiden. Dün gördüm BİM'de. 9.5 lira olmuş :( Yorumla Pink-celestia +1 yıl 😦 Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Tüketiyorum bilhassa konserve yiyecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acil durumda bazen iyi oluyor 0 15 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ne alıyorsun genelde? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hazır çorba sarma hoşuma gitmedi benim börek alırım mantı alırım öyle Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Börek mantı... Bunları kendin hazırlıyorsun sanırımEn azından fırına koymak gerekiyor bir süre Öyle biliyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aslında herşeyi zahmetli kendim yaparım ama açık durumda misafire iyi olu yor çok uyduruk yemek olmamak adına 😅😅😅😅 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Bana da konum at hazır olunca 😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten isterdim yanımda ol ama bunu bil Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Teşekkürler hanım apla Hangi şehirdesin desemCevap vermek ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balıkesir ayvalık tarafı Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Sen aslen Ankaralisin demi 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Ankara yok göçmenim Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Bulgar maaaacıri misin sen yoksa 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selanik göçmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı zamanda dadaş kızı yım Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Küfürü yiyince rahatladın mi beyinsiz xürtük Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Kaldır şu engeli delirtme beni Yorumla
lullabyee Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl hayır güzel olmuyor zaten 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Balığı güzel bence Yorumla
uzaylıbüs Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır sevmiyorum 0 2 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Mecbur kalmasam almam ama... Yorumla uzaylıbüs +1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Barbunya severim 0 5 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 3.75 e aldığımı hatırlıyorum Barbunya Pilakiyi marketten. Şimdi 20 lira :( Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Barbunda yeşili güzel kuru hiç sevmem🤮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meksika fasulye plaka vardı acı olarak o da bayağı artmış Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Maalesef her şey pahalı artık Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Onu bilmiyorum barbunya dedigim kahverengi benekli oluyo askerde gelirdi hiç yemezdim sevmem simdi yesil olanını annem yapıyo güzel oluyo😋 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet tüketiyorum 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Neyini daha çok? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet bazen tüketiyorum
Ne alıyorsun genelde
Resimdeki gibi yaprak ya da noodle. veya paket sandiviç
Hiç yemedim şu noodle denilen şeyi
Ama bir ara deneyeceğim
Hayır.. Hep kendim yaparım tatlısına varana kadar.. Yemek de hiç denemedim öyle hazır şeyler nasıldır bilmiyorum..
Hay maşallah
Senden her eve lazım poncik 😀
Eyvallah bro sjsjsan
Doğru mu 25 😀
Hayır. Hazır yemeklerle aram pek iyi değildir.
Elimden geldiğince kendim yaparım. Kendimi iyi hissetmediğim zamanlar eşim yapar.
En güzeli aslında
Bahsettiğin hazır yemeklerden bir tek ton balığı tüketiyorum. Onu da seve seve tüketiyorum.
Ton balığı lezzetli cidden
Bugünlerde indirim var bazı bak balıklarda migrosta. 2×75gr dardanel 32 TL den 19.90 a düşmüş. Dün gördüm
Hayır eski aşcı olduğum için yemek yapmak kolay geliyor ve hazır yemeğe göre çok daha lezzetli oluyor
Çok nadir olarak kampa giderken alıyorum yanıma bir iki konserve.
Balik vb mi
Evet.
Ton balığını ben de seviyorum
Haftada 1 kez de olsa yemeye çalışıyorum
Ben daha çok taze tutmayı tercih ediyorum. 😅
Onu becerebilecegimi sanmıyorum
Ama davetine hayır demem bak 😀
Ne demek, istediğin zaman gideriz. 😊
Aynı şehirde olacağız
İçki olmayacak
Kabul mu 😀
Aynı yerde olmadan nasıl kamp yapacağız birlikte? 😂 Tamam alkol olmasın, sorun değil. Olmazsa olmaz değil benim için. Yakarız mangalı, semaveri. Balık çektikçe mangala atarız. 😂
Aynı şehirde isek olacak zaten
Bu karda kıyamette başka şehire gidemem 😀
Kar kıyamet dediysen aynı şehirde olmamız mümkün değil. 😂 Baharda gelirsin ya, misafirlere her zaman kapımız açık. 😂
Neredesin 😀
Bir iki defa aldık, o da yemek yapamadığım için.
Ne almıştın
Zeytinyağlı sarma, kuru dolma, mantı.
Yemek yapmaya vaktin olmadığı için mi almıştın
Hamileliğimden dolayı bir dönem mutfağa giremeyip, yemek yapamadığım için.
Hım anladım şimdi
Neredeyse sıfır gibi..
En güzeli aslında lakin hayat isteğimiz gibi akmıyor çoğu zaman. Bir şeylere mecbur kalıyoruz ekseri
.. ekseriyetle *
Doğru. İstisnai durumlar her zaman olur.
Evde yemek yoksa alıyorum arada
Sarmalar çok iyi olmuyor ama yenir
Ne alıyorsun genelde
Sarma, meze, şakşuka vs
Rus salatası gibi mezeler 3 liraydı eskiden. Dün gördüm BİM'de. 9.5 lira olmuş :(
😦
Çok az tüketirim.
Tüketiyorum bilhassa konserve yiyecek
Hayır Ev yemeği gibisi yok😋
Acil durumda bazen iyi oluyor
Ne alıyorsun genelde?
Hazır çorba sarma hoşuma gitmedi benim börek alırım mantı alırım öyle
Börek mantı...
Bunları kendin hazırlıyorsun sanırım
En azından fırına koymak gerekiyor bir süre
Öyle biliyorum çünkü
Evet aslında herşeyi zahmetli kendim yaparım ama açık durumda misafire iyi olu yor çok uyduruk yemek olmamak adına 😅😅😅😅
Bana da konum at hazır olunca 😜
Gerçekten isterdim yanımda ol ama bunu bil
Teşekkürler hanım apla
Hangi şehirdesin desem
Cevap vermek ister miydin
Balıkesir ayvalık tarafı
Sen aslen Ankaralisin demi 😀
Hayır Ankara yok göçmenim
Bulgar maaaacıri misin sen yoksa 😀
Selanik göçmen
Aynı zamanda dadaş kızı yım
Küfürü yiyince rahatladın mi beyinsiz xürtük
Kaldır şu engeli delirtme beni
hayır güzel olmuyor zaten
Balığı güzel bence
Hayır sevmiyorum
Mecbur kalmasam almam ama...
Haklısın
Barbunya severim
3.75 e aldığımı hatırlıyorum Barbunya Pilakiyi marketten. Şimdi 20 lira :(
Barbunda yeşili güzel kuru hiç sevmem🤮
Meksika fasulye plaka vardı acı olarak o da bayağı artmış
Maalesef her şey pahalı artık
Onu bilmiyorum barbunya dedigim kahverengi benekli oluyo askerde gelirdi hiç yemezdim sevmem simdi yesil olanını annem yapıyo güzel oluyo😋
Evet tüketiyorum
Neyini daha çok?