Ben avokadoyla şöyle güzel ve değişik bir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilemedim.

Ben avokadoyla şöyle güzel ve değişik bir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilemedim.
Beyin salatası söyleyip içine söğüş doğrayabilirsin, ekmek kızartmayı seviyorsan ezip üzerine sürebilirsin, dilimleyip yağ pul biber karabiber serpip böyle tüketebilirsin, küp küp doğrayıp nar ekleyerek meyve salatası olarak tüketebilirsin, omlet yapıp yanına ezme olarak ekleyebilirsin.
afied 🥑
Avokadoyu ezip limon suyuyla karıştırıp kızarmış ekmeğin üzerine sürebilir ve üzerine tuz ve karabiber çok sevdiğiniz herhangi bir baharat da olabilir serpiştirip o şekilde yiyebilirsiniz.
Cevap
8Cevap
Ezmesini yapabilirsiniz
Avokadonun pek farklı kullanım alanı yok aslında. Avokadolu tost yapabilirsin, dilimleyerek servis edebilirsin
Bruscetta yapabilirsiniz, poke bowllar hazırlayabilirsiniz. Benim tavsiyem ızgara tavuk, avokado ve sevdiğiniz diğer ürünleri küp küp doğrayıp ballı hardalla karıştırarak cobb salad yapın, efsane bir lezzet. 🙂
Ezmesini yapabilirsin içine tuz karabiber domates kırmızı soğan katıp krem haline getirince güzel oluyor mesela başka sebzelerde sos olarak kullanabilirsin
Böyle bir kahvaltı hazır ve ye
Avakadoyu hiç sevmiyorum tadı çok yavan geliyor. Bu meyveyi neden bu kadar çok abartıyorlar hiç anlamıyorum gerçekten
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Jülyen doğrayıp garnitür olarak tüketmek de lezzetli bir alternatif. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ezip üstüne birazcık bal ya da içine birazcık tuz domatesle birlikte çok güzel.
Ezmesini yap içine bol limon sık kızarmış ekmeğin üzerine sür ve yumurta dilimle enfes oluyo
Biraz sarımsak zeytinyağı kekik pul biber istediğin diğer baharatlar mmhh süper olur.
Ezme yapabilirsiniz içine biraz tuz ve karabiber de eklemeyi unutma
Avakadolu yumurta yap abla :( İnstagrama da fotoğraf at :( Cool görünürsün :(
Hiç yemedim hayatımda patates gibi bir şey sanırım bu meyve 🤔
Bol ekşili biraz sarımsaklı zeytinyağlı sosla karıştırıp tüketebilirsin
En güzeli bu oluyor.
Hiç bilmiyorum bu nasıl kullanılır
avakado salatası güzel olur
Omlet yapabilirsin eğer seviyorsan
Ye gitsin ne gerek var kfkfkf
Ezme yap limonlu
Duvara fırlat
Ez yüzüne sur