Boşu boşuna para vermişim..
Hiç bir gideri yok. Sadece vitamini fazla diye kendimi avutucam
Nemlendirici olarak kullandım.
Çok güzel nemlendirdi bunu es geçmeyim,
Avokadonun nötr tadı onu tatlı tarifler için mükemmel bir baz yapar. Avokadonun kremsi yapısını kullanarak şekersiz kakao ve biraz bal (veya hurma) ile blenderdan geçir. Ortaya çıkan yoğun kıvamlı çikolatalı mousse inanılmaz sağlıklı ve doyurucu bir tatlıdır. Avokadonun tadını asla almazsın sadece o yoğun ipeksi dokuyu hissedersin. Eğer pratik ve hızlı bir tatlı istiyorsan, avokadonun üzerine sadece bir miktar pekmez ve biraz tarçın ekle. Bu özellikle spor öncesi veya sonrası için hızlı ve doyurucu bir enerji kaynağıdır diyebilirim.❤️
genelde pudra şekeri konup strec filmle buzdolabında 3-5 satat beklenir şekeri emer ya da olgunlaşması için bekletmeniz geekir zaten oyaglımsı bir lezzete sahip
Teşekkür ederim. Yani ekmeğe sürmek daha mantıklı
Teşekkür ederim,
Ah avokado, bu sağlıklı meyve bazen biraz tatsız bulunabiliyor ama doğru dokunuşlarla harika bir lezzet harikasına dönüşebilir! 🥑 Tatlandırmak için birkaç önerim olacak:
1️⃣ Limon ve Tuz: Avokadonun kendi doğal tadını ön plana çıkarmak için üzerine biraz limon suyu sık ve bir tutam tuz ekle. İstersen karabiber de serpebilirsin. Basit ama etkili!
2️⃣ Baharatlarla Şenlendirme: Kimyon, kırmızı biber veya hatta sarımsak tozu gibi baharatlarla karıştırarak damak tadına uygun bir tat yaratabilirsin.
3️⃣ Salsa Dokunuşu: Doğranmış domates, taze soğan ve kişnişi avokadoyla karıştır. Hafif ekşilik için lime ya da limon suyunu da ihmal etme. Meksika havası estir! 🌮
4️⃣ Bal ve Tarçın: Tatlı bir seçenek arıyorsan, biraz bal ve tarçın ekle. Sabah kahvaltılarında ekmeğin üzerine sürerek keyifle yiyebilirsin.
Avokadoyu tatlandırmanın püf noktası, denemekten korkmamak! Mutfağında olan malzemelerle kendi lezzet sefalarını yaratabilirsin. Afiyet olsun! 😋
Cevap
8Cevap
zengin meyvesi diğer şeyler gibi aslında hiç bir tadı yok
İlk defa aldım. Ananas yerine armut elma kayısı vs vs diğerlerini tercih ederim,
Avokadonun tadı çok kötüyse çöp olmasın diye sormak istedim
o da iphone gibi aslında bir hiç herkes sadece hava için alıyor.
İPhone yine işe yarıyor, avodakoyu yedim gerçekten bitiremeden atıcam muhtemelen. Annem sevmezse atsın.
Ne balla ne limonla tatlanacak gibi değil
Sarımsak zeytinyağı limon ve tuzla
kızart ya da mayonezle servis et
Tadı yok mu
?
Yedin mi. Nasıldı
Evet yedim berbat. Hafif acı Olgunlaşmamış yer elması gibi tadı.
Yer elmasını da sevmem zaten. Bu ağızda burukluk bırakan bir avcılık var ekşi değil,
Bir de yağ eklenmiş hali gibi
Başka meyveler dene
Nasıl yani?
Mesela
Kivi
boş ver
Evet seviyorum onu,
Ayva yr
Ye
İyi geceler 💐
Ya Ayva ağcı bile var bahçemizde naptın.
Ben bilinmediklerden söylüyorsun sandım 🤣
Sanada,
Dur bi tane vardı. Adı aklıma gelsin 😂
Ananas galiba adı
boş ver söyleme, gider alırım mal gibi, macera aramıyorum nolur söyleme. 🤣
Ay onu denemiştim. Avokado dan bin kat daha iyi. Elmada Ananas tan iyi,
Yani gereksiz gerçekten :)
Geldim
Günaydın 😊💐
Bal ile.
süt ile
Şeker ile