Yeme & İçme En sevdiğiniz içki ve nedeni? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar en sevdiğiniz içki/ickiler nedir gerek alkol oranı gerek sert yumuşak tatli icimli oluşu nedeniyle neleri tercih edersiniz? Güncellemeler+1 yıl Benim spriteli votka. Kokteyl ve tadı hiç acı değil harika yaaa En sevdiğiniz içki ve nedeni? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Viski çünkü tadı çok güzel 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Acı ama u Barış_LonelyForever +1 yıl Ben seviyorum isimsizdiss +1 yıl Midem bulaşmıştır bir kez denedim
BiseksüelGunlugu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl votka bana kolanyayi andırıyor tekila favorimdir limon tuz yumuşatiyor sevmemin nedeni iyi kafası var 😂 0 6 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Sprite ile votkayi dene bi😀😀😀😀 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Tekila bence igrenc Yorumla BiseksüelGunlugu +1 yıl 😂 bak şu an deneyesim geldi de 150 TL nakit var ona 1 damlasını bile vermezler 😂😂 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Aynen ya fakiriz ya ulkesinde Yorumla BiseksüelGunlugu +1 yıl 😂 geçen 30 CL Lik Bi tekila aldım 250 TL verdim nedensiz pahalı alkoller Yorumla isimsizdiss +1 yıl Evet ya Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Rakı ve viski çünkü seviyorum tatlarını 0 2 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Viski çok acı ki tadının nesi guzel Yorumla greenmilitary +1 yıl Herkesin zevki farklıdır hanımefendi. Ben sert içkiler seviyorum. Yorumla
zaferpekek Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Annam babam işi RAKI tabiki rakının üstüne tüm dünyada içki yok 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İçki sevmem 1 7 Yorumla lovbdy +1 yıl İçersem de bira🍺 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Tercih etsem en son tercih edeceğim olurdu Yorumla lovbdy +1 yıl Zevk ve damak meselesi 🙂Tercihin sebebi de doğal olması biraz arpadan yapılması.Bunun dışında şarap da severim. Yorumla isimsizdiss +1 yıl Arpadan yapılınca noluyo Yorumla lovbdy +1 yıl Yani dediğim öbür içkilere göre daha doğal ve alkolü az Yorumla isimsizdiss +1 yıl evet ama köpüklü olması mide bulandırıyor Yorumla lovbdy +1 yıl Anladım Zaten önemli olan köprtmeden doldurumali diolar 😃 Yorumla
ImpossiblePrince Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Jagermaister 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kokteyl yapilabiliyormu Yorumla ImpossiblePrince +1 yıl Kendisi birçok bitkinin karışımı şeklinde yapılıyor. Kokteyl olarak da kullanılabilir. Enerji ile içilmesi aşırı keyifli oluyor. Yorumla isimsizdiss +1 yıl Anladm afiyet olsun Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Safir gin 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Denemedim hic Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Türkiyede bulmak zor. Turjuvaz renk okuyor. Ginlerin şahıdır. Yorumla isimsizdiss +1 yıl Anladim Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Rakı 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Denedim ama aciligindan dolayı ne kadar meze olursa olsun sevmiyorum Yorumla Romantikçaki +1 yıl Olabilir kişiden kişiye değişir Yorumla isimsizdiss +1 yıl Oylee Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Süt. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Viski çünkü tadı çok güzel
Acı ama
Ben seviyorum
Midem bulaşmıştır bir kez denedim
votka bana kolanyayi andırıyor tekila favorimdir limon tuz yumuşatiyor sevmemin nedeni iyi kafası var 😂
Sprite ile votkayi dene bi😀😀😀😀
Tekila bence igrenc
😂 bak şu an deneyesim geldi de 150 TL nakit var ona 1 damlasını bile vermezler 😂😂
Aynen ya fakiriz ya ulkesinde
😂 geçen 30 CL Lik Bi tekila aldım 250 TL verdim nedensiz pahalı alkoller
Evet ya
Rakı ve viski çünkü seviyorum tatlarını
Viski çok acı ki tadının nesi guzel
Herkesin zevki farklıdır hanımefendi. Ben sert içkiler seviyorum.
Alkol kullanmıyorum...
Annam babam işi RAKI tabiki rakının üstüne tüm dünyada içki yok
İçki sevmem
İçersem de bira🍺
Tercih etsem en son tercih edeceğim olurdu
Zevk ve damak meselesi 🙂
Tercihin sebebi de doğal olması biraz arpadan yapılması.
Bunun dışında şarap da severim.
Arpadan yapılınca noluyo
Yani dediğim öbür içkilere göre daha doğal ve alkolü az
evet ama köpüklü olması mide bulandırıyor
Anladım
Zaten önemli olan köprtmeden doldurumali diolar 😃
Jagermaister
Kokteyl yapilabiliyormu
Kendisi birçok bitkinin karışımı şeklinde yapılıyor. Kokteyl olarak da kullanılabilir. Enerji ile içilmesi aşırı keyifli oluyor.
Anladm afiyet olsun
Safir gin
Denemedim hic
Türkiyede bulmak zor. Turjuvaz renk okuyor. Ginlerin şahıdır.
Anladim
Rakı
Denedim ama aciligindan dolayı ne kadar meze olursa olsun sevmiyorum
Olabilir kişiden kişiye değişir
Oylee
Kullanmıyorum
Süt.