Yeme & İçme En sevdiğiniz içki hangisidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Markası ve türü en sevdiğiniz hangisi? Benim resimde olan siz ne içmeyi seversiniz? En sevdiğiniz içki hangisidir? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rakı bu volimler feci ama 3 tane bira değerinde 1 tanesi. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden tercihim alkol oranı yüksek Yorumla 97Kerim97 +1 yıl 3 tane iç camiye namaza gidersin sen bence :D Yorumla Soran +1 yıl Ben 2 tane içip uyumayı tercih ediyorum yoksa çok kötü şeyler oluyor Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Kötü şeyler derken? Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilim için ağlayıp sızlıyorum 😄 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Alkol keyiflik içilir ya efkar için içilmez ne olacak o gittiyse gitti hayat devam etmiyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Etmiyor işte 8 ay oldu hala özlüyoruz Yorumla 97Kerim97 +1 yıl O başka kızı öperken koynuna girerken mi sen acı cekiyorsun böyle sorayım? Yorumla Soran +1 yıl Evet seviyorum işte ama geçer 1-2 yıl sonra sabretmek gerekli Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Fazla sabrediyorsun o cocugun baskasını öptügünü becerdiğini düşün nefret edeceksin. Yorumla
volimsever Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kullanıcı adımdan belli neyi sevdiğim. 😊 🍒'lisi ve 🍏'lısı favorim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte ben 😍 Yorumla
DeathWalker Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Volim e bayılırım özellikle vişnelisine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Limonlu tercihimdi ama yoktu sadeye kalsın Yorumla
DissosiyatifKişilik Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Villa Doluca Neo Kırmızı şarap... 0 0 Yorumla
sonofturkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Alkol orani baya fazla aman dikjat 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle kendisi iki bira değerinde Yorumla sonofturkk +1 yıl Sarhoş olunca naptigini merak ettim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evdeyim yA dışarıda içmeyi sevmem Yorumla sonofturkk +1 yıl Timam evde ne oluyor 🙃 oynama felan? Yorumla Soran +1 yıl Yok eski sevgili için ağlama sonra uyku Yorumla sonofturkk +1 yıl Hahha bırak işte eski eskide kalmış daha ne yasatiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Özledim sadece öylesine Yorumla sonofturkk +1 yıl Güzel duygu ama hata. Bırak içinde kalsın Yorumla
Tinglatur1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Voliimmm.. Tadı iğrenç olsa da kafası sağlam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet iki tane iç yat uyu yoksa garip şeyler oluyor 😄 Yorumla Askarayankiz +1 yıl Favorin hangisi? :) Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 902 cevap paylaştı. Gentleman Jack 0 0 Yorumla
Eurast26 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. efess <3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Rakı bu volimler feci ama 3 tane bira değerinde 1 tanesi.
Evet o yüzden tercihim alkol oranı yüksek
3 tane iç camiye namaza gidersin sen bence :D
Ben 2 tane içip uyumayı tercih ediyorum yoksa çok kötü şeyler oluyor
Kötü şeyler derken?
Eski sevgilim için ağlayıp sızlıyorum 😄
Alkol keyiflik içilir ya efkar için içilmez ne olacak o gittiyse gitti hayat devam etmiyor mu?
Etmiyor işte 8 ay oldu hala özlüyoruz
O başka kızı öperken koynuna girerken mi sen acı cekiyorsun böyle sorayım?
Evet seviyorum işte ama geçer 1-2 yıl sonra sabretmek gerekli
Fazla sabrediyorsun o cocugun baskasını öptügünü becerdiğini düşün nefret edeceksin.
Kullanıcı adımdan belli neyi sevdiğim. 😊 🍒'lisi ve 🍏'lısı favorim.
İşte ben 😍
Volim e bayılırım özellikle vişnelisine
Limonlu tercihimdi ama yoktu sadeye kalsın
Villa Doluca Neo Kırmızı şarap...
Şu sıralar favorim nane likörü.
Alkol orani baya fazla aman dikjat
Evet öyle kendisi iki bira değerinde
Sarhoş olunca naptigini merak ettim 😅
Evdeyim yA dışarıda içmeyi sevmem
Timam evde ne oluyor 🙃 oynama felan?
Yok eski sevgili için ağlama sonra uyku
Hahha bırak işte eski eskide kalmış daha ne yasatiyorsun