Yeme & İçme Sizce en zor yemek nedir? Berrakmm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bakalım kimler hangi yemekleri zor buluyor. Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce en zor yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Sushi yapmak gadası 0 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl Denemedim hiçç Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence pizza ve hamburger 0 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl Sayılır 🙃
VamosRafaa41 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence hamur işi her şey zordur. Matematiği daha farklı çünkü. Diğer bütün yemekler ölçü isterken hamur işi pratiklik ve yetenek istiyor. Bundan dolayı yemek programlarında hamur işlerinde daha yaşlı annelerimiz başarılı oluyor mesela.. 0 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl Çok haklısın Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bunun cevabı çok zor ama 😂 0 2 Yorumla Berrakmm +1 yıl Evet onlarca zor yemek var çünkü 🙃 Yorumla greenmilitary +1 yıl Evett Yorumla
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yapması mı yemesi mi? 0 4 Yorumla Berrakmm +1 yıl Yapmasıı Yorumla Kohlhaas +1 yıl Onu bilemeyeceğim valla. Yorumla Kohlhaas +1 yıl Belki paella olabilir. Deniz mahsullü İspanyol pilavı. Çok teferruatlı bir yemek. Yorumla Berrakmm +1 yıl İsmi bile zor. d Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl mantı ve içli köfte 0 3 Yorumla Berrakmm +1 yıl Mantıya katılıyorum Yorumla KremalıKraker +1 yıl çok meşakkatli bir yemek mantıyapılırken bel ortadan ikiye ayrılabilir :D Yorumla Berrakmm +1 yıl Ahahah😂 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Su böreği baklava içli köfte çiğ kofte 0 2 Yorumla Berrakmm +1 yıl Su böreği zor valla Yorumla Derinhayel +1 yıl Evt öteki dediklerimle zor Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl vali kebabı. gücümüz yetmez zor yeriz artık. 0 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl Hiç yemedim Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sarma 1 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl Bana kolay ve zevkli geliyor nedense ama boynun tutuluyor bı süre sonra 😅 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Keşkek 0 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl 🤝 Yorumla
ramazan0796 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bence en yorucu çiğ köfte yoğurması ya 0 3 Yorumla Berrakmm +1 yıl Biliyorum çok yorucu Yorumla ramazan0796 +1 yıl Yaptın mı daha önce sen Yorumla ramazan0796 +1 yıl Antalya da yaşıyorum ben Doğu yemeği gibi yok ya Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. İçli köfte 0 2 Yorumla Berrakmm +1 yıl Katılıyorum gizemlikız4444 +1 yıl Ben denedim olmadı. Şekil vermesi zaten çok zor
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Künefe 0 4 Yorumla KaanArducc +1 yıl Hamur işleri Yorumla Berrakmm +1 yıl Evet zor gözüküyor Yorumla Berrakmm +1 yıl Hamur işleri kolay bana göre Yorumla KaanArducc +1 yıl , açarım ama hamurunu yapmak zor geliyor Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sushi :( 0 1 Yorumla Berrakmm +1 yıl Yemedim Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Sarma ve pizza. 0 3 Yorumla Berrakmm +1 yıl Sarma kolay geliyo ama pizzayı denemedim hiç 🙃 Yorumla dionysosjai +1 yıl Sarmak için yarım saat bir saatin gidiyor iki dakikada mideye indiriyorsun. d Yorumla Berrakmm +1 yıl Doğru dedin😂 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Su böreği 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sushi yapmak gadası
Denemedim hiçç
Bence pizza ve hamburger
Sayılır 🙃
Bence hamur işi her şey zordur. Matematiği daha farklı çünkü. Diğer bütün yemekler ölçü isterken hamur işi pratiklik ve yetenek istiyor. Bundan dolayı yemek programlarında hamur işlerinde daha yaşlı annelerimiz başarılı oluyor mesela..
Çok haklısın
Bunun cevabı çok zor ama 😂
Evet onlarca zor yemek var çünkü 🙃
Evett
Yapması mı yemesi mi?
Yapmasıı
Onu bilemeyeceğim valla.
Belki paella olabilir. Deniz mahsullü İspanyol pilavı. Çok teferruatlı bir yemek.
İsmi bile zor. d
mantı ve içli köfte
Mantıya katılıyorum
çok meşakkatli bir yemek mantı
yapılırken bel ortadan ikiye ayrılabilir :D
Ahahah😂
Su böreği baklava içli köfte çiğ kofte
Su böreği zor valla
Evt öteki dediklerimle zor
vali kebabı. gücümüz yetmez zor yeriz artık.
Hiç yemedim
Mantı ve içli köfte
Sarma
Bana kolay ve zevkli geliyor nedense ama boynun tutuluyor bı süre sonra 😅
Keşkek
🤝
bence en yorucu çiğ köfte yoğurması ya
Biliyorum çok yorucu
Yaptın mı daha önce sen
Antalya da yaşıyorum ben Doğu yemeği gibi yok ya
İçli köfte
Katılıyorum