Yeme & İçme Gün içinde kahve saatleriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Her zaman. Güncellemeler+1 yıl Aman Allahım fake fotoğrafa bile yükselen, kadın görmemiş ang*tlar var. Gün içinde kahve saatleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne zaman canım çekerse içerim günde en az 5-6 mutlaka olur 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahveyi azaltmayı deniyorum ben 1 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Sadece nescafe evet ama turk kahvesını beceremıyorum :( 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla Qarismaa34 +1 yıl Yeteneksizim degil mi? Makinası mı alsam böyle tek tuşla yapan 🤔 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kahve saatim olmadı hiç..Çayla yoğurulmuş biri için çaya ihanet etmek olurdu bu.. 😄 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Vücudunun %70'i çay galiba 😄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Evet..%15'i nikotin, 10'u su, 5'i diğer.. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adını tiryaki çaydan mı aldın? Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Var birkaç şey daha.. Çay&sigara başlığı altında.. Yorumla Soran +1 yıl Vallahi aklıma çay geldi 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Zaten çay ya da sigara gelir mantık olarak.. Sigarayı dudağımdan çayı da dilimden düşürmüyorum sitede.. 😄 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gece boyunca cin içtim, henüz kahve için uygun değilim. Afiyet olsun 2 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabah 10:00Öğlen 14:30Akşam 20:00Gece 00:00/ 01:00 arası süvari... 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Akşamdan akşama fix saat:22:00'da babam kapıyı çalar oğlum kahvemiz hazır diye 😊 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Akşam 6 dan sonra kahve tüketmemeye çalışırım onun öncesinde içerim 1 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sabahlari ders aralarında içerim dersten önce ya da birde 5 ten sonra akşam 1 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Sabah 10:00 / 10:30 &&& öğleden sonra 15:00 / 15:30 çay molası var 😀🙏 1 1 Yorumla mertcanturk +1 yıl Keyfine bak🙏😏 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Genelde öğleden sonra 12 ile 3 arasında içerim 1 0 Yorumla
yolbudur1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kenelikle yemekden 1 2 saat sonra veya spordan önce tüketiyorum 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çay severim.. zamansızdır akla gelişi )) 2 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Yatmadan 1 saat önce mutlaka içerim 1 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sıcak su ve kahve varsa saatle ilgilenmiyorum. 1 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kahve saatim yok ama genelde içerim hep 1 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kahvaltidan sonra bide ögle ikindi vakti falan 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır aklıma gelirse ayda yılda bi içerim o kadar 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. canım ne zaman isterse o zaman alırım 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Her zaman icerim 1 0 Yorumla
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Çaycıyım ben 1 1 Yorumla Netmiyiz +1 yıl Latte de olur Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Evet her gün içerim. 1 0 Yorumla
adamdeğilsin Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl iyi Fotoğrafff sabahlık ile 0 1 Yorumla adamdeğilsin +1 yıl Kahveyi sabah erken saatlerde, gece hep içebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ne zaman canım çekerse içerim günde en az 5-6 mutlaka olur
Kahveyi azaltmayı deniyorum ben
Sadece nescafe evet ama turk kahvesını beceremıyorum :(
Neden ki?
Yeteneksizim degil mi? Makinası mı alsam böyle tek tuşla yapan 🤔
Kahve saatim olmadı hiç..
Çayla yoğurulmuş biri için çaya ihanet etmek olurdu bu.. 😄
Vücudunun %70'i çay galiba 😄
Evet..
%15'i nikotin, 10'u su, 5'i diğer.. 😄
Kullanıcı adını tiryaki çaydan mı aldın?
Var birkaç şey daha.. Çay&sigara başlığı altında..
Vallahi aklıma çay geldi 😂
Zaten çay ya da sigara gelir mantık olarak.. Sigarayı dudağımdan çayı da dilimden düşürmüyorum sitede.. 😄
Gece boyunca cin içtim, henüz kahve için uygun değilim. Afiyet olsun
Sabah 10:00
Öğlen 14:30
Akşam 20:00
Gece 00:00/ 01:00 arası süvari...
Akşamdan akşama fix saat:22:00'da babam kapıyı çalar oğlum kahvemiz hazır diye 😊
Akşam 6 dan sonra kahve tüketmemeye çalışırım onun öncesinde içerim
Sabahlari ders aralarında içerim dersten önce ya da birde 5 ten sonra akşam
Sabah 10:00 / 10:30 &&& öğleden sonra 15:00 / 15:30 çay molası var 😀🙏
Keyfine bak🙏😏
Genelde öğleden sonra 12 ile 3 arasında içerim
2 ve 5 arası içiyorum genelde
Kenelikle yemekden 1 2 saat sonra veya spordan önce tüketiyorum
Çay severim.. zamansızdır akla gelişi ))
Zamansız her vakitte içerim
Yatmadan 1 saat önce mutlaka içerim
Bos kaldığım her an 😍😍
Sıcak su ve kahve varsa saatle ilgilenmiyorum.
Kahve saatim yok ama genelde içerim hep
Kahvaltidan sonra
bide ögle ikindi vakti falan
çay çekirdek yaptık az önce
Hayır aklıma gelirse ayda yılda bi içerim o kadar
canım ne zaman isterse o zaman alırım
Günün her saati
Özellikle uyandığım zaman
7/24 ya.. aksi halde İstanbul çekilmez.
Her zaman icerim
Gunde 4 veya 5 kere iciyorum
Yok.