Yeme & İçme Kahve içmenin saati var mıdır, en çok hangi saatlerde içersiniz? PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 😌Heyoğğğ selam kahve kokulular, Miss gibi kahvelendik, karşımda yeni yeni açan ayçiçeğiyle birlikte keyif yapıyorum. Benim için kahvenin saati yok, her an içiyorum. ♥️☕ Kahve içmenin saati var mıdır, en çok hangi saatlerde içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şu an mesela..Bu saatlerde sahilde kahve fena olmazdı. 1 1 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Sahilde 7/24 içebilirim 😌 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sabah ve gece içiyorum en çok 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀🍀Bence çay sabah, akşam ve gece şahane olur, kahve ise ikindi vakti..🍀🍀#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀 1 0 Yorumla
Ceyda256 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 86% +1 yıl Canım istediği zaman en güzel kahveyi içmişim gibi oluyor 1 0 Yorumla
_Bendis-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saati olmaz 🤍 güne kahveyle başlar kahveyle bitiririm 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sadeyse saati olmaz. Kremalı ya da şekerliyse olur… 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Akşam üzeri içiyorum, gündüz pek fırsat olmuyor maalesef 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Bence sabah 10-11 arası en ideali, öğlen kahvesi de iyidir ama akşam içmem. Gece uykum kaçıyor çünkü. 1 0 Yorumla
Trrupşmbh Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Biraz önce macchiato içtim. Konuyla alakası yok sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin eleştiriye açığım 24 yaşındayım. 1 0 Yorumla
Mineecute Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Saati yoktur kahve benim gibi kahve bağımlıları için 🤭 1 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Belli bir saatim yok, her an içebilirim 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Canım istedikçe içiyorum ben 🙄 saati yok 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kahvenin saati olmaz.. Ne zaman olursa içerim.. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahvaltı sonrası 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Her saat içilir 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Kahve içmem 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu vakitler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şu an mesela..
Bu saatlerde sahilde kahve fena olmazdı.
Sahilde 7/24 içebilirim 😌
Sabah ve gece içiyorum en çok
#SelamGençlik 🍀🍀
Bence çay sabah, akşam ve gece şahane olur, kahve ise ikindi vakti..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Canım istediği zaman en güzel kahveyi içmişim gibi oluyor
Saati olmaz 🤍 güne kahveyle başlar kahveyle bitiririm
Sadeyse saati olmaz. Kremalı ya da şekerliyse olur…
Akşam üzeri içiyorum, gündüz pek fırsat olmuyor maalesef
Bence sabah 10-11 arası en ideali, öğlen kahvesi de iyidir ama akşam içmem. Gece uykum kaçıyor çünkü.
Biraz önce macchiato içtim. Konuyla alakası yok sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin eleştiriye açığım 24 yaşındayım.
Saati yoktur kahve benim gibi kahve bağımlıları için 🤭
Belli bir saatim yok, her an içebilirim
Canım istedikçe içiyorum ben 🙄 saati yok
Akşamları içerim genelde
Misafirlige giderim icerim baska aramam
Kahvenin saati olmaz.. Ne zaman olursa içerim..
Kahvaltı sonrası
Sabah bir fincan akşam üstü 1 fincan
genelde öğle vakti içerim
Her saat içilir
Kahve içmem
Bu vakitler.