Yeme & İçme Issız adada mahsur kalsanız hangisini yersiniz? jejehdbd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aç kalmamak için birini yemek zorunda kalsanız hangisini yersiniz?😀 Böcek Yosun Kurtçuk Salyangoz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Issız adada mahsur kalsanız hangisini yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yosun yerim sanırım 0 0 Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Mümkünse hiçbirini yemeyip açlıktan ölmeyi tercih ederim. 😂 1 5 Yorumla jejehdbd +1 yıl Bende yemem ama mecbur kalırsam salyangoz iyi gibi 😂 Yorumla kucukomerfarukk3535 +1 yıl Düşüncesi bile midemi kaldırmaya yetiyor. 🤮😂 Yorumla kucukomerfarukk3535 +1 yıl Hem de adeta kolbastı oynuyor. 😂 Yorumla jejehdbd +1 yıl Açken belgesel izleyince pişirdikleri tarantula kurbağa bacağı falan canım çekiyor şaka gibi😂 Yorumla kucukomerfarukk3535 +1 yıl Ama ortaokuldayken İngilizce kitabında kurbağa bacağı resmi görmüştüm ve ne olduğunu bilmediğim için güzel gelmişti. Issız adada önüme, ne olduğunu söylemeden kurbağa bacağı koysalar tahminimce büyük bir iştahla yerim. 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben direkt gebermeyi beklerim o zaman.. bunlari yesem zaten geberir giderim kiii... 1 1 Yorumla jejehdbd +1 yıl 🐌😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kurtçuk yemiştim gayet lezzetli ve protein açısından çok zengin o yüzden onu seçtim 1 3 Yorumla nicksizolambende +1 yıl Nasıl ben dokunamam bile Yorumla jejehdbd +1 yıl 😮😮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurutulmuşu cipsten farksız Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Salyangoz ya da kurtçuk yerim. Protein değeri çok yüksek bunların 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl O yosunu tuzlu sudan arıtmak için temiz suyu nereden bulcam, yüksek tansiyondan geberip giderim. En iyisi edebimle ölmek 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Kraliçenisz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben bunlardan birini yersem ölürüm o yüzden açlıktan ölmeyi tercih ederdim 0 0 Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ölmemek için yeriz hepsini ya ne yapalım 1 1 Yorumla jejehdbd +1 yıl Hangisini yersin knk Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yosun yerim diğer hayvanları yemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölsem de yemem bunları 😂 1 1 Yorumla jejehdbd +1 yıl Ölmemek için yemek zorundasın 😂 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Yosunu niye koydun ki? 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. balık tutar yerim 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Ölürüm😂😂😂 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Balık nerde? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yosun yerim sanırım
Mümkünse hiçbirini yemeyip açlıktan ölmeyi tercih ederim. 😂
Bende yemem ama mecbur kalırsam salyangoz iyi gibi 😂
Düşüncesi bile midemi kaldırmaya yetiyor. 🤮😂
Hem de adeta kolbastı oynuyor. 😂
Açken belgesel izleyince pişirdikleri tarantula kurbağa bacağı falan canım çekiyor şaka gibi😂
Ama ortaokuldayken İngilizce kitabında kurbağa bacağı resmi görmüştüm ve ne olduğunu bilmediğim için güzel gelmişti. Issız adada önüme, ne olduğunu söylemeden kurbağa bacağı koysalar tahminimce büyük bir iştahla yerim. 😂
Ben direkt gebermeyi beklerim o zaman.. bunlari yesem zaten geberir giderim kiii...
🐌😂
Kurtçuk yemiştim gayet lezzetli ve protein açısından çok zengin o yüzden onu seçtim
Nasıl ben dokunamam bile
😮😮
Kurutulmuşu cipsten farksız
Salyangoz ya da kurtçuk yerim. Protein değeri çok yüksek bunların
O yosunu tuzlu sudan arıtmak için temiz suyu nereden bulcam, yüksek tansiyondan geberip giderim. En iyisi edebimle ölmek 🤦♀️
Ben bunlardan birini yersem ölürüm o yüzden açlıktan ölmeyi tercih ederdim
Ölmemek için yeriz hepsini ya ne yapalım
Hangisini yersin knk
Yosun yerim diğer hayvanları yemem
Ölsem de yemem bunları 😂
Ölmemek için yemek zorundasın 😂
Neden ıssız adada mahsur kalacam ki 😏
Yosunu niye koydun ki?
balık tutar yerim
Ölürüm
E hepsini
Ölürüm😂😂😂