Lahmacun arası Adana yemek biraz şov bence gerek yok böyle şeylere, ikisi ayrı tüketilmiyor mu? İkisinin tadını ayrı ayrı almak varken neden tatlarını birbirine karıştırayım ki? Adana yiyeceksem ayrı yerim lahmacun yiyeceksem içine yeşillik soğan atıp ayrı yerim öyle daha güzel olur. Hem ikisini birden yemek ağır gelir ben ne kadar aç olursam olayım lahmacunun arasına Adana atıp yiyemem bitiremem ağır gelir. Görseli görünce karnım doydu resmen bir kaç gün aç durması lazım bunu tüketecek olan kişinin ben asla böyle tüketemem fazla gelir.
ağır olduğu su götürmez ancak arada çok aç iken yenebilir :) yine de adananın tadını ayrı almak her zaman daha iyidir. sanki lezzetsizmiş gibi başka bişeyle karıştırmak adanaya hakaret olur
Ayrı ayrı yemeyi tercih ederim ama adana zaten yemiyorum et yemediğim için, bir tane lahmacun bol soğanlı yiyebilirim. Yaninda buz gibi kola ile tabii...
İnstagram da bazen karşıma çıkıyor. Ben denemem ikisinide yeri farklı. Nerde denediniz lezzetlimiydi kebaplar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eskiden garsonluk yaparken zabıtalar gelirdi hepsi normal şeyler istediler biri gözlerimin içine bakarak lahmacun arası adana kebap dedi 😅 başka bir zaman geldiklerinde siparişini almadan götürdüm gülüyordu. Heralde güzel oluyor yiyorlar