Yeme & İçme Kahve fiyatları yüzünden kahvemi yanımda termos ile taşıyorum. Kimler böyle? AyTanrıçasıHekateFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Dışarıda kahveye o kadar para veremem. Kahve fiyatları yüzünden kahvemi yanımda termos ile taşıyorum. Kimler böyle? Cevapla 44 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
greenmilitaryFenomen Takip Et Master Yaş: 24 5 ay Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Sabah yapıyorum öğlene kadar içiyorum en güzeli termos candır. 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Kahve olmazsa olmazlarım arasında değil.. Dışarı çıkarken de yanımda çok nadir bişey taşırım.. Termosumu çok sevdiğim için ilk fırsatta bende kahve koyup dışarı çıkacam😄😄 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 5 ay Kahve makinem yok. Nescafe gold ya da türk kahvesi içiyorum evde. Dışarıda kahveye vereceğim paraya acımıyorum. 😅 0 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 75% 5 ay Ben de aynı şekilde içiyorum kahvemi. Ayrıca dışarıda içtiklerimden çok daha lezzetli oluyor. 0 0 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 78% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Varımı yoğumu acımadan uğruna dökeceğim tek şey #kahve 1 0 Yorumla
tinkerbell_52 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 58% 5 ay Yakında bnde olacaktım ama kulak tansiyonum varmış kahve yasak 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 5 ay Eve kahve makinesi aldım, 6 ayda kendini amorti edecek 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 854 cevap paylaştı. Bende termos ile yanımda taşıyorum starbucks mtarbucksa para yediremem 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Kahveyi cok severim ama kalkipta disarda kahve icmem evde icersem icerim 0 0 Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Şimdi gelirler "tam evlenilecek kız" diyen erkekler 😂 0 0 Yorumla
Chrysalis Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 97% 5 ay Bende termos alıcam uygun fiyatlı termos önerir misiniz ☕🍂 0 0 Yorumla
ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% 5 ay Ben fiyatan dolayı değilde sürekli içtiğim için taşıyorum 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 17,6b cevap paylaştı. Bence mantıklı yapıyorsunuz çok pahalı çünkü 0 0 Yorumla
İsa_32 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Bende oyle evde kalan cayi ya da kahveyi termos a koyuo oyle cikiyorim disari 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Yanımda taşımak için bile pahalı. Pre workout ile alıyorum kafeini 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 58 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kahve ithal ürün dolayısıyla dövize endeksli. 0 0 Yorumla
cagiltay Takip Et Xper 4 Yaş: 28 5 ay Cok mantıklı ben şu an kfc veya burger King tercih ediyorum filtre kahve için gayet makul fiyatta kahve almış oluyorsunuz 0 0 Yorumla
sebnemm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 5 ay Kahve yaparım bilirsin ama bunun sonu 12 saat önce bana sordu gelecek dedim ve tanıdığım 0 0 Yorumla
Flybutter Takip Et Xper 2 Yaş: 19 5 ay En doğrusunu yapıyorsun, kahveye o kadar para vermek canım bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Kasımın ayında 30 liradan içmeye başladım ay sonunda 45 tl ile kapattım bakalım bu akşam kac para diyecekler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sabah yapıyorum öğlene kadar içiyorum en güzeli termos candır.
Kahve olmazsa olmazlarım arasında değil.. Dışarı çıkarken de yanımda çok nadir bişey taşırım.. Termosumu çok sevdiğim için ilk fırsatta bende kahve koyup dışarı çıkacam😄😄
Kahve makinem yok. Nescafe gold ya da türk kahvesi içiyorum evde. Dışarıda kahveye vereceğim paraya acımıyorum. 😅
Ben de aynı şekilde içiyorum kahvemi. Ayrıca dışarıda içtiklerimden çok daha lezzetli oluyor.
Varımı yoğumu acımadan uğruna dökeceğim tek şey #kahve
Yakında bnde olacaktım ama kulak tansiyonum varmış kahve yasak
Eve kahve makinesi aldım, 6 ayda kendini amorti edecek
Bende termos ile yanımda taşıyorum starbucks mtarbucksa para yediremem
Kahveyi cok severim ama kalkipta disarda kahve icmem evde icersem icerim
Şimdi gelirler "tam evlenilecek kız" diyen erkekler 😂
Bende termos alıcam uygun fiyatlı termos önerir misiniz ☕🍂
Ben fiyatan dolayı değilde sürekli içtiğim için taşıyorum
Bence mantıklı yapıyorsunuz çok pahalı çünkü
Bende oyle evde kalan cayi ya da kahveyi termos a koyuo oyle cikiyorim disari
Yanımda taşımak için bile pahalı. Pre workout ile alıyorum kafeini
Kahve ithal ürün dolayısıyla dövize endeksli.
Cok mantıklı ben şu an kfc veya burger King tercih ediyorum filtre kahve için gayet makul fiyatta kahve almış oluyorsunuz
Kahve yaparım bilirsin ama bunun sonu 12 saat önce bana sordu gelecek dedim ve tanıdığım
En doğrusunu yapıyorsun, kahveye o kadar para vermek canım bence
Kasımın ayında 30 liradan içmeye başladım ay sonunda 45 tl ile kapattım bakalım bu akşam kac para diyecekler