Yeme & İçme 1 ay Baklavanın en sevdiğiniz çeşidi hangisidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Baklavanın en sevdiğiniz çeşidi hangisidir? Görüş Yaz 68 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. Fıstıklı, cevizli çok severim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 33% 1 ay Kanka baklava dediğin fıstıklı olur. Bol bol olursa içinde bide boz fıstık yemede yanında yat Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yaban00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Baklava pek sevmiyorum. Ama midye veya sarma olabilir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 48 , eig 86% 1 ay Yeme & İçme konusunda 319 görüş paylaştı. Cevizli ev baklavası. Ama bol cevizli olacak. 👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
David-Gloria Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Tatlı olan her şeye alerjim olması dışında problem yok. :[ ama antep fıstıklı yerim ölmezsem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 122 , eig 93% 1 ay Baklava sevmiyorum ya. Çok uğraştırıcı falan yani. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Dizge tatlı abla hani ipe asiyorlar ya şerbetle ıslayınca bir güzel oluyor Bizim bakkala geliyor ara sıra Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Baklava cevizli olur bir de ev baklavası dah iyi, yumuşak olmamalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bigemm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 100% 1 ay tartışmasız fıstıklı baklavanın kazanacağı savaş benim için :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Cevizli baklava diyen, antep baklavasi yememiştir. Eger Gaziantep Baklavasi yemesine rağmen, cevizli baklavayi tercih ediyorsa, ağız tadi yoktur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 2 yorumu gör Venoriusent 1 ay Cevizli ve sana sorucak degiliz Yorumla Rimuru 1 ay @Venoriusent slskalslaja Yorumla
u Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 25 , eig 67% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Sarma baklavalar hoş. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 682 görüş paylaştı. Minik ve orta şerbetli cevizli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ausrine Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 98% 1 ay Azerbaycan baklavası, daha güzeli yoktur 🤤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 1 ay fıstıklı spesyal Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
anonimbirsey Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay fıstık sarma olan tek geçilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 34 , eig 69% 1 ay Yeme & İçme konusunda 548 görüş paylaştı. Antep fıstığı ile yapılan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Black1710 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Kaymaklı dondurmalı 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
softpowerr Takip Et Guru Yaş: 36 , eig 100% 1 ay Kuru fıstklı mmmmm enfes Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b görüş paylaştı. Baklava pek sevmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nüklofizo Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 90% 1 ay Fındıklı Giresun baklavası tabii ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
47Görüş
Fıstıklı, cevizli çok severim.
Kanka baklava dediğin fıstıklı olur. Bol bol olursa içinde bide boz fıstık yemede yanında yat
Baklava pek sevmiyorum. Ama midye veya sarma olabilir.
Cevizli ev baklavası. Ama bol cevizli olacak. 👍
Tatlı olan her şeye alerjim olması dışında problem yok. :[ ama antep fıstıklı yerim ölmezsem.
Baklava sevmiyorum ya.
Çok uğraştırıcı falan yani.
Dizge tatlı abla hani ipe asiyorlar ya şerbetle ıslayınca bir güzel oluyor
Bizim bakkala geliyor ara sıra
Baklava cevizli olur bir de ev baklavası dah iyi, yumuşak olmamalı
tartışmasız fıstıklı baklavanın kazanacağı savaş benim için :)
Cevizli baklava diyen, antep baklavasi yememiştir. Eger Gaziantep Baklavasi yemesine rağmen, cevizli baklavayi tercih ediyorsa, ağız tadi yoktur.
Cevizli ve sana sorucak degiliz
@Venoriusent slskalslaja
Sarma baklavalar hoş.
Minik ve orta şerbetli cevizli
Azerbaycan baklavası, daha güzeli yoktur 🤤
fıstıklı spesyal
fıstık sarma olan tek geçilir
Antep fıstığı ile yapılan
Kaymaklı dondurmalı 😊
Kuru fıstklı mmmmm enfes
Baklava pek sevmiyorum
Fındıklı Giresun baklavası tabii ki