Yeme & İçme En sevdiğiniz baklava türü nedir? tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kare Baklava Midye Baklava Ev Baklavası Şöbiyet Soğuk Baklava Sarma Baklava Havuç Dilimi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz baklava türü nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hepsini severim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kare Baklava 1 0 Yorumla
Chocolate_dream Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Midye baklavayı çok seviyorum. İçindeki kaymağıyla mükemmel ❤️ 3 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Yıllar oldu sarma yemiyorum Sinirden delireceğim 1 0 Yorumla
AzraaaAslan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Soğuk baklava favorim sütlü nuriyede mükemmel 1 0 Yorumla
AbdullahAydemir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Soğuk bakladan da sonra özellikle de taze ise havuç dilimi baya iyi oluyor.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Soguk baklava secmis insanlar , kulturumuz yere batiyor resmen, soguk baklava baklava bile degil, baklavanin tanimina uymuyor. Onun disinda benim en sevdigim annemin evde yaptigi evdeki tek 1 yonden karsılıklı koseleri birbirine yakın baklava. 2 0 Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Şıklarda yok yazıyom HEPSİ 1 1 Yorumla tekbaşınakovboy 1 yıl Favorini seç Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Baklava sevmem tercihim kalburabastı 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğuk baklava ve sütlü nuriye 1 0 Yorumla
Hakkınınhakkından Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Sarmayı tüm tatlılara tek geçerim 🤌😋 1 0 Yorumla
ferit-2025 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl daha şatafatlı geliyor görüntüsü 1 1 Yorumla tekbaşınakovboy 1 yıl Hangisi? Yorumla
CoolBiker Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cevizli ev baklavası 0 7 Yorumla CoolBiker 1 yıl Ama genel tatlı olarak şerbetli tatlıları değil sütlü tatlıları severim. Özellikle sütlaç ve keşkül. Yorumla tekbaşınakovboy 1 yıl Soğuk baklavaya bu kadar çok oy çıkacağını beklemiyordum Yorumla CoolBiker 1 yıl Harbiden ne oy almış öyle Yorumla tekbaşınakovboy 1 yıl Havuç dilimi de sonuncu çok şaşırtıcı Yorumla CoolBiker 1 yıl 29 yıldır daha hiç yemedim havuç dilim baklava. Cezbetmedi beni öyle, hiç alıp yiyesim gelmedi. Yorumla tekbaşınakovboy 1 yıl Gaziantep usulünü temsil ediyor genelde Yorumla CoolBiker 1 yıl Öyledir çok baklava kültürüm yok, ben sütlü tatlılardan ve halka tatlısından devam😅 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kare baklava 1 0 Yorumla
albertinesimonet Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Şöbiyet 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Soğuk baklava 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cevizli ev baklavası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hepsini severim gadası
Kare Baklava
Midye baklavayı çok seviyorum. İçindeki kaymağıyla mükemmel ❤️
Yıllar oldu sarma yemiyorum Sinirden delireceğim
Soğuk baklava favorim sütlü nuriyede mükemmel
Soğuk bakladan da sonra özellikle de taze ise havuç dilimi baya iyi oluyor..
Genelde soğuk baklavayı çok severim
Soguk baklava secmis insanlar , kulturumuz yere batiyor resmen, soguk baklava baklava bile degil, baklavanin tanimina uymuyor. Onun disinda benim en sevdigim annemin evde yaptigi evdeki tek 1 yonden karsılıklı koseleri birbirine yakın baklava.
Şıklarda yok yazıyom HEPSİ
Favorini seç
Cevizli ev baklavası
Baklava sevmem tercihim kalburabastı
Baklavadan nefret ederim
Soğuk baklava ve sütlü nuriye
Sarmayı tüm tatlılara tek geçerim 🤌😋
Ev baklavası.
Soğuk baklava gel buraya
daha şatafatlı geliyor görüntüsü
Hangisi?
Cevizli ev baklavası
Ama genel tatlı olarak şerbetli tatlıları değil sütlü tatlıları severim. Özellikle sütlaç ve keşkül.
Soğuk baklavaya bu kadar çok oy çıkacağını beklemiyordum
Harbiden ne oy almış öyle
Havuç dilimi de sonuncu çok şaşırtıcı
29 yıldır daha hiç yemedim havuç dilim baklava. Cezbetmedi beni öyle, hiç alıp yiyesim gelmedi.
Gaziantep usulünü temsil ediyor genelde
Öyledir çok baklava kültürüm yok, ben sütlü tatlılardan ve halka tatlısından devam😅
Herbaklava
hiç sevmem baklava
Sarma baklava
Kare baklava
Cevizli ev baklavası
Şöbiyet
Çikolatalı soguk baklava
Soğuk baklava
Cevizli ev baklavası
Kare baklava.