Yeme & İçme En sevdiğiniz baklava hangisi? _betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben böyle sarma şeklinde olan ve fıstıklı baklavaya bayılıyorum. 2 taneden fazla yiyemiyorum yaz aylarında ağır geliyor şerbetli olduğu için ama favorim görselde. Siz en çok hangi tür ve neyli baklava seviyorsunuz? En sevdiğiniz baklava hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Baklava sevmiyorum maalesef. çünkü çok şerbetli geliyor ama bazen çıtır çıtır olanları güzel oluyor 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Çok aramıyorum ya olursa hepsinden yerim, farketmez 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl fıstık sarması baklava kategorisinde ise o işte ve soğuk baklava 1 0 Yorumla
magnum_blck Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Soğuk baklava,. Sütlü Nuriye ve yeşil antepfıstıklí baklava 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl fıstık sarma Cennet çamuru fıstıklı burma kadayıf seviyorum.. ayy ne bol sey seviyormuism 😁 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Görsel gerçekten iyi, fıstıklı severim bende, mideye fıstıklı baklava favorim 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Midye* Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Fotoğraftaki baklavayı yemek için şu an kurşun atar kurşun yerim acayip canım çekti 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Fıstıklı baklavayı çok seviyorum. Canım istiyor da yemeyeceğim :D 1 0 Yorumla
Sozdemir47 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 101% +1 yıl Soğuk baklava ve fıstık sarması ama tatlı olarak favorim fıstıklı kadayıf 1 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Midye ve kuş yuvası severim 1 2 Yorumla Yüksekhayat +1 yıl Bülbül yuvası olacaktı o Yorumla _betz_ +1 yıl Olsun 😂😅 ben anladım 😅 Yorumla
simdilikanonimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Damak zevki olanlar antep fıstıklı midye baklava der🤤🤝🏻 2 0 Yorumla
Orei_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Baklava olsunda ne olduğu önemli değil 1 tepsi yerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl selamün aleyküm :) ben en çok içi bol kaymaklı antep şöbiyeti severim özellikle zeki inaldansa birde tabi elmacı pazarı güllüoğlundan baklava 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Antep fıstıklı orijinal Antep baklavası 🤤 1 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Baklavayı her türlü severim canım çekti 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Tatlıyla aram pek yok 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hemen hemen hepsini severim ama asla çok yiyemem. 1 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim favorim midye baklava boool kaymaklı 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İsmini unuttum ya xD ama cevizli oluyor 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. Soğuk baklavaya bayılıyorum 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şöbiyet 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Baklava sevmem 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Baklaava sevmiyorum. 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Şöbiyet 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Soğuk baklava 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hepsini seviyorum 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 858 cevap paylaştı. Havuç dilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Baklava sevmiyorum maalesef. çünkü çok şerbetli geliyor ama bazen çıtır çıtır olanları güzel oluyor
Çok aramıyorum ya olursa hepsinden yerim, farketmez
fıstık sarması baklava kategorisinde ise o işte ve soğuk baklava
Soğuk baklava,. Sütlü Nuriye ve yeşil antepfıstıklí baklava
fıstık sarma Cennet çamuru fıstıklı burma kadayıf seviyorum.. ayy ne bol sey seviyormuism 😁
Görsel gerçekten iyi, fıstıklı severim bende, mideye fıstıklı baklava favorim
Midye*
Fotoğraftaki baklavayı yemek için şu an kurşun atar kurşun yerim acayip canım çekti
Fıstıklı baklavayı çok seviyorum. Canım istiyor da yemeyeceğim :D
Soğuk baklava ve fıstık sarması ama tatlı olarak favorim fıstıklı kadayıf
Her çeşidini de çok seviyorum
Midye ve kuş yuvası severim
Bülbül yuvası olacaktı o
Olsun 😂😅 ben anladım 😅
Damak zevki olanlar antep fıstıklı midye baklava der🤤🤝🏻
Baklava olsunda ne olduğu önemli değil 1 tepsi yerim
selamün aleyküm :)
ben en çok içi bol kaymaklı antep şöbiyeti severim özellikle zeki inaldansa birde tabi elmacı pazarı güllüoğlundan baklava
Soğuk baklava...
En sevdiğim fıstıklı baklava
Sütlü nuriye bir de cevizli
Fıstıklı seviyorum
midye baklava bayılıyorum
Antep fıstıklı orijinal Antep baklavası 🤤
Baklavayı her türlü severim canım çekti
Tatlıyla aram pek yok
Soğuk baklava sanırım
Cevizli çok güzel
Hemen hemen hepsini severim ama asla çok yiyemem.
Benim favorim midye baklava boool kaymaklı
İsmini unuttum ya xD ama cevizli oluyor
Soğuk baklavaya bayılıyorum
Fıstık sarması
Şöbiyet
Fıstıklı terayağlı
Cevizli bence
Fıstık sarma
Yeşil fıstıklı
Üçgen
Baklava sevmem
Soğuk baklava 💜