Tatlı yemenin saati olur mu, an itibariyle hangi tatlı seni mutlu eder?

Favorim fıstık sarma olsada an itibariyle kabak tatlısı koydum ocağa ve birazdan pişer pişmez azcık ılıklasın afiyetle yiyeceğim. Tatlı krizi bu olsa gerek😋
Tatlı yemenin saati olur mu, an itibariyle hangi tatlı seni mutlu eder?
Favorim fıstık sarma olsada an itibariyle kabak tatlısı koydum ocağa ve birazdan pişer pişmez azcık ılıklasın afiyetle yiyeceğim. Tatlı krizi bu olsa gerek😋
Fıstıklı baklava şimdi gelsin, yiyeyim.
Sipariş ver gelsin, hatta elin değmişken banada sipariş ver sana zahmet.
Hemen..
Harikasın
Sende.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Teşekkür ederim. Sana künefe bu saatte iyi olur bence 🤣
Evet🤣🤣🤣
Görüş
36Görüş
Az önce ıslak kek yedim iki dilim ama canım taş kadayıf istiyor hiç kesmedi o yüzden 😅
Islaknkek üstüne çikolata sosu yap daha iyi oluyor ve o zaman kesiyor.
O zaman yarına kaldı desene..
Eee hayırlısı artık..
Yani bence insanın canı istedikten sonra saati olmaz ama sırf keyfim gelsin diye de gecenin 12'sinde olmaz
Yemek yemenin saati olmaz. Biraz önce çikolatalı bisküvi yedim başka bir tatlıya ihtiyaç duymuyorum şu anlık
Tatlının da saati var :))
Bazen hiç istemiyorum tatlı yemeyi, bazen çok istiyorum. Belli olmuyor. Bizde az evvel dondurmalı irmik helvası yedik. Dolapta biraz da kabak tatlısı var.
Oooo afiyet olsun
Benim için olur. Tatlıya düşkün biri değilim. Canım çekmediği sürece yemem. Ama şu an kabak tatlısına kesinlikle hayır demezdim zaten nadir sevdiklerimden :)
Aaa şaşırdım herkes sevmez kabak tatlısını bizim evde eşim ve oğlanlar yemez sadece ben severim.
Tatlı beni mutlu etmezdi, ama tatlı yemenin saati olmaz. sadece şeker hastalığınız ya da kilo sorununuz varsa. çok ve gece tüketmek iyi değildir. ya da sık sık tatlı yemek.
Evet, sekwr hastasıyım ama dikkat etmiyorum.
Geçmiş olsun abla, lütfen dikkat et
Teşekkür ederim
Canım ne zaman isterse yerim tatlıyı. Pek tatlıcı değilim ama ben daha çok tuzlu ve ekşili şeyler ilgimi çekiyor
Sende benim gibi tuzlu ve eksiler seviyorsun
Evet 🥳
Çikolata seviyorum Tatlı olarak da sütlü tatlıları seviyorum şerbetli tatlılar ile aram yok çok ağır geliyor Ama genel olarak çikolata tatlı Aşığı bir insanım mesela şu an kahve yaninda mandalina ve bisküvi ve cipsi yiyorum tatliyi her seyle yerim yani ayrimin yoktur 😅
@Mrtol1453 teşekkürler. Şerbetliler çok yedirmiyor ağir oluyor bense tatlinin çom yenilebilenini severim. Sanirim benimki bu sebepten 😅
@Mrtol1453 😅 yaa bu ne yazısı böyleee yapmiyom spor mpor zayifim allaha sukur bünye çalişiyor eritiyor 😅
@Mrtol1453 tamam yether daa aaa 😅
Kabak tatlısı hiç yemedim hayatımda, ön yargılıyım. Hani canımın çekeceğe bir şey de değil. Sebze ya o.
Ama şu an canım ne mi çekerdi? Ya böyle tam tadında bir ekler, bir profiterol hiçte fena olmazdı sanırım.
Bu aralar canım çok tatlı istiyordu az önce 3 tane baklava gömdüm 😋
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim 🌸
Size de afiyet olsun..
Teşekkür ederim
Yemek sonrası 1-2 saat sonra tüketiyorum,2 saat önce kaymaklı fıstıklı lokum beni mutlu etti😅
Ohh afiyet olsun.
Sağ ol, sizede afiyet olsun✌🏻
Teşekkürler
Bir şey değil
Kabak tatlısı yiyemiyorum. Tatlı saati bende çok olmuyor. Nadiren çikolata basar beni. Ama düşkünlük açısından sarma ve çiğköfte bir de midye akşam vakitleri aklıma düşüyor
hiç ama hiç sevmem, olmasa aylar geçse aramam
ama gecenin 03.00 arkadaşımın pastanesini açtırıp meyveli franboazlı pasta istemişliğim var yanında da kuru baklava
ben tatlı konusunda saat kotası koymam canım ne isterse yerim
mesela şimdi fıstıklı kadayıf ya da fıstıklı burma olsa mmmmmmmmm
Bu hayatta yemek varken ye, atın varken gez, sevdiğin varken sev kısaca sevdiğin bir şeyin zamanı olmaz zamandan münezzeh yaşanır
Her an tatlı yiyebilecek potansiyele sahibin zaten djdjdj şu an her tatlıya okeyim yA tatlı olsun yeter
Ben gün içinde tüketmeyi uygun buluyorum, gece tüketilmesini doğru bulmuyorum uyumaya yakın hem zararlı hem de mideyi yoruyor bence
Yaprak şöbiyet (full yeşil ve içi kaymaklı)
Yanına da çay (nane yaprağı ile)
Her saat olurdu😅
Her türlü tatlı güzeldir saati hiç farketmez gece 3 4 gibi kuru soğan kırmış biri olarak her türlü yerim :D
En İyi Görüşler