Merhabaa 🌸
Ben psihalive (çerkes mantısı) yi efsane yapıyorum, yiyen parmaklarıyla beraber yiyor o kadar diyim 😋
En iyi yaptığınız yemek hangisi?

Merhabaa 🌸
Ben psihalive (çerkes mantısı) yi efsane yapıyorum, yiyen parmaklarıyla beraber yiyor o kadar diyim 😋
En iyi yaptığınız yemek hangisi?

Etli kuru fasulye/nohut, lazanya, peynirli dereotlu kek, klasik pirinç pilavı, bulgur pilavı, sebzeli pirinç pilavı, kremalı mantarlı körili tavuk, ezogelin çorbası, süzme mercimek çorbası, zeytinyağlı portakallı kereviz, zeytinyağlı pırasa, kıymalı, peynirli, ıspanaklı börekler
Maşallah.
Üç tanesini seç, yapıp ikram edeyim 💐
Zeytinyağlı pırasa, kıymalı börek ve sebzeli pirinç pilavı olsun o zaman 😅
Tavuk sakatatı (ciğer-yürek) sever misin? Sebzeli pilava katıyorum, biraz da köri. Hint yemeği gibi oluyor.
Tavuk ciğeri sevmem ama normal dana ciğer falan favorim 👌
O zaman ondan koyarım. Nasıl yedircem sana?
Merhaba,
Yani benim genel olarak zorlu bir hayatım olduğu için şöyle bir şey söyleyeyim ben bedensel engelliyim genelde fizik tedavi hastane ortamları vesaire şeylerle uğraştım Bir de aile içindeki yaşadığım birtakım problemler nedeniyle açıkçası yemek yapmak ya da bu tarz şeyleri öğrenmek gibi pek imkanım söz konusu olmadı, mesela bazı zamanlar anneme söylerim işte anne bana şu yemeği yapmayı öğret Bu yemeği yapmayı öğret ne yapacaksın boş ver ders yani açıkçası bir yemek bildiğimi söyleyemem
ekmek arası peynir
Çok zahmetli bir yemekmiş 😅
Yemeye kıyamıyorum o derece 😂
çerkes mantısına bayılıyorum en yakın kız arkadaşım çerkes bir kere yapmıştı yemiştim çok sevdim
Teşekkürler 🙏
Cevap
13Cevap
Noodle mükemmel yapıyorum
Yemek konusunda çok fazla iddialı değilim O yüzden şunu çok güzel yaparım kesinlikle parmaklarını yerler diyemiyorum. Karnımı doyurmak için yemek yapıyorum diyebilirim Ellerine sağlık güzel gözüküyor
Yemek konusunda genelde yetenekliyimdir yapabiliyorum her yemeği ama içli köfteyi de daha bir güzel yapıyorum zannediyorum ki çok sevdiğim için hahaha
Fırın yemekleri ama sütlaç da çok iyidir elimden sjsjsj
Ben genelde deneysel yemekler yapıyorum hazır tarifi herkes yapar
O da güzel 😅
Güzel oluyor ama yiyen tarif istiyor vermiyorum
Ahahah😅 bencillik seviyem
Ne söyleyecem
Mesela ketçap yaparken bir sos yapmışım o sosla çiğ köfte yuguruyorum on numara oluyor
eline sağlık
yemek değil de tatlı güzel yaparım ben
profiterolüm güzeldir
Haluj😍gecen hafta bende sipsi mamise yaptim begenildi
Güzel sushi yaparım her türünü hem de uramaki, temaki, maki, sashimi, nigiri.
Keyfime bagli olarak degisiyor bazen yumurtayi bile guzel yapamam
Tavuk, makarna, pilav, bide yulafli bar yapıyom 😼
Alinazik üzerime tanımam
Onu hiç denemedim.
izgara da ve firin yemeklerinde zuperim.
Fırın yemeklerini bende güzel yaparım ama çıkta iddialı değilim.
İçli köftemi çok beğenirler 😍
Menüde baska ne var acaba
Makarnalar et ve tavuk yemeklerii
tavuk iskender yapıyorum o biçim :D
Pizzayı çok güzel yaparım. 🍕
Pasta kek börek
Of tam kilo aldıran şeyler ama karşı konulmaz hepsi 😅
Makarna. 😂
Makarnayı iyi yapmakta beceri ister herkes güzel yapamıyor kimi hamur gibi yapıyor kimi baharatını falan ayarlayamıyor. Kolay gibi görünse de lezzetli yapmak aslında kolay değil 😅
hayır, yok
Var sote filan
Her yemek hahaa
Pilav
Makarna djndjd
Hayır
Biber dolması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?