Pilavları güzel yaparım.
Sizin iyi yaptığınız yemek nedir? Pilavı Ramazan ayında tercih eder misiniz?

Pilavları güzel yaparım.
Sizin iyi yaptığınız yemek nedir? Pilavı Ramazan ayında tercih eder misiniz?
Yapmak içimden geliyorsa her yemeği çok güzel yaparım ama sırf yemek yapmış olmak için yaparsam da lezzetli olur ama isteyerek yaptığım seviyede olmaz.
Pirinç pilavı, tavuk yemekleri, zeytinyağlı yaprak sarması, el açma mantı ve tatlı çeşitlerini güzel ve lezzetli yaptığımı söylerler.
Pilav yaparken biraz sebzeli çeşni atmanı önerirm aroma verir genelde tavuk yemeklerini güzel yaparım
Yo yapar şunu yapamaz bunu yapamaz deyip genelleme yapmayın erkek ağlarda işte yapar yardım da eder erkeğin tek amacı çalışıp çocuk yapmak değil biraz cahilliğinizi kenara bırakalım
Neden Aşcılık yaptım ben ve yemek yapmayı severim yemek yapmak bir sanattır
Hayır erkek yeri geldiğinde her işe yardım edebilir yeri geldiğinde Ütü yapabilir yeri geldiğinde mutfakta sana yardım edebilir Eğer sen bu kafayla gidersen söyleyim sonra seni çok harcarlar şu köy adetlerini bırakın biraz gelişin öğrenin
Kızım sen var ya Cahilin önde gidenisin yazık senin kafana
@biyotikkk ben eve hizmetçi değil eş alıyorum tabiki her sorun ve problemde eşime uardım edicem bu benim sorumluluğum ama tabi böyle biriyle evlenemk senin kendi tercihin
Yemek tarifi Öğrensen ne olur Sen sadece hizmet etmeye yarayan bir kukla eşya olacaksın Başka bir şey değil Sadece bunun için değer göreceksin Kimse senin fikrini aklını önemsemeyecek çünkü boş Bence bu yoldan dön biraz akıllan
Her okuyan adam olmaz ki okuduğunu sanmıyorum yalan
He he aynen 😂🤣🤣🤣
O küçük aklini kendine sakla
Bırakın tamam yeter herkesin kendi hayatı herkes istediğiyle evlensin yaşasın bunun tartişilcak bir yanı yok
@biyotikkk yat uyu hadi geç oldu
Cevap
21Cevap
Noodle güzel yaparım
Her türlü makarna çeşidini çok güzel yaparım. Bilumum sos çeşidini denerim. 1 paket makarna için 4-5 ayrı sos yapmışlığım vardır.
Annemin yemeklerini özledim ama ramazanda maalesef askerde gurbetteyiz bayramda terhis olacam ama hayirlisi
Karnıyarık
Tüm et yemekleri
Ve yaprak sarması
makarna yaparım çok üzel yumurta kırarım hdksldmndsklldmnlskndslkmsnm
Ben de pilav konusunda kendimi başarılı buluyorum. Kuru fasulyeme de herkes bayılıyor
Yemek sayilmaz da elmali turtam arkadaslarim arasinda meshur
Mercimek çorbasını güzel yaparım başka şeyler de var ama tek tek saymak zor geldi şuanda 😄
Bir kaç defa denedikten sonra çoğu şeyi güzel yaparım
Tavada Tavuk Oturma iyi yaparım en pişmeye yakın üstünede kaşar peynir ile kapatırım misss
Henüz yok. Tarifi yavaş yavaş adım adım yapınca ortalama bir şeyler çıkıyor ama çok güzel yaptığım bir şey henüz yok...
çorba ve sebze yemekleri en kötu oldugum konu pilavlar suyunu fazla kaçiriyorum tarifle bile olmuyo😅
çok güzel antep tava yaparım çoğu yemeğe elim yatkındır
Kremayı kullanmayı öğrendikten sonra erkek herşeyi yapabilir hiç bişey bilmese bile
Zeytinyağlı dolma
Güzel yemek yapmam ama güzel yemek yerim
Yemek değilde tatlıları çok iyi yaparım
Patates ve makarna 🤣
Fırında patatesli tavuk yemeği
Yemek yapmasını bilmiyorum
Birçok yemeği güzel yaparım
domates soslu makarna enfes yaparım
çorba 3 yıl önce yapmıştım çöpe atmıştık dayanılmaz derece de felaketti bir daha da evde çorba yapamadım ama şu an iyi yapabileceğime inanıyorum
Im bu tarifi deniyim
Noodle çok hamaratımdır kckdldmmd
Mercimek köftesi.
Karniyarik pilav ikilisini❤
Yeter ki yapayım tüm yemeklerim lezzetlidir
İzmir köfte, karnıyarık
@kutsalsavaslar sen bilirsin benim neyi guzel yaptigimi
Saksuka👏👏
mumbar yaparim ben
Ben hamaratim işime gelince
İrmik helvası ve makarna çeşitleri
Menemen