Kendime Kore yemeği yaptım, nasıl duruyor?

Bir vlogta görmüştüm kadın belli başlı yiyecekleri kesip tabağa yerleştiriyordu. Benimde hoşuma gitti denemek istedim. Bir sebze daha eklemişti ama unuttum ne olduğunu şimdilik böyle denedim.😅
Görüş
39Görüş
Merhaba,
Genelde kadınlar sağlıklı beslenme konusunda erkeklere oranla bir adım daha öndedir sizin de sağlıklı beslenme konusunda kendinize çok dikkat ettiğinizi görüyorum yani Kore yemeğinden ziyade sanki sağlıklı beslenmeye öncelik veriyor gibisiniz tabii ki yemeğin görüntüsü olarak salata gibi görünse de tadını en iyisiz bilirsiniz bundan dolayı size afiyet olsun diyorum
Kimchi yapacaksın sandım bee havuç falan görünce. Afiyet olsundu. 😸
Onu daha önce yapmıştım
Güzel
Kore yemeği mi? Sıradan duruyor.
Sanki bir yemeğe malzeme hazırlamışsın gibi.
Havuç görüyorum sadece yanındaki ne
Ben havucu salatanın içinde rendelenmiş şekilde yiyorum bir de nadiren kavurup sarımsaklu yoğurt içinde yerim ha son olarada yemeklerin içinde garnitür olarak tüketiyorum bu şekilde güzel olduğunu düşünemedim vallahi ya..
Sence nasıldı? Sana sorayım
Güzeldi
Havuçları kavurdun mu yoksa dümdüz havuç mu?
Dümdızlak kestiri verdim gariiii
😀😀😀😀
Bunu kapıdaki yavru kedilere versem doymaz. Ne bu böyle 😂 perhiz yemeği filan mı 👀
Akşama ne yemek yapsam kendime yahu :/ yemek gördüm sıradaki öğün geldi aklıma hemen 😂
Sanki yavru kedide havucu yedi. Öyle kapıda çürürler al işte 😒
Patatesli bulgurundan yapsana 🙂
Kedi deyince aklıma geldi. Onları da yedşreyim dedim 😂
Bakalım bir şey yapacağım. Aç durulmaz :/
Geçen attığın patatesli bulgurdan canım çekti biliyor musun. Günah aldın.😕
Benim de canım mısır ekmeği ve yoğurt çekmişti :/ ödeşti günahlarımız o halde :/
Onun nesini canın çekti ya ohaa yani pes sana 😂
Benim çocukluğum yaylada mısır ekmeği ve yoğurt yiyerek geçti. Göze sıradan gelebilir ama benim için hem nostaljik hem de lezzetli bir gıdadır.
Hele mısır ekmeği pişince "sumur" derler burada bilmem bilir misin. Mısır ekmeğini tereyağı ve peynirle bulamaç gibi yaparlar. Onu yapacaksın. On numara beş yıldız bir öğün olur benim için. Epeydir sıcak mısır ekmeği ile sumur ve yoğurt yemiyorum 😂😂
Bizde muhlama diyorlar ona sumur senden duydum. Evet sevmiş olabilirsin bişey demiyorum ama o resimdeki canının çekmesi hani ne bilim😂😂😂
Resimdekini değil, sıcak mısır ekmeği ve yoğurt çekti benim canım.
Muhlama değil bee. Şunu diyorum.
https://youtu.be/PNs1n5Z8DkE
Anladım attığım resimi diyorum yoğurtlu Mısır ekmeği olan😂
O kusmuk gibi duruyordu 😂😂
😂😂canını çektirmiş ama
Şimdi sana köfte fotoğrafı atsam ama yarısı ısırılmış. Isırılmış olması canının köfte çekmesine engel olur mu. Sen hayal kurarken ısırıkmamış olan köfteleri hayal edersin 🤤🤤
Akşama köfte mi yapsam 😂 yağlı bulaşık çıkarır yaa :/
Yap yap fotoları atarsın😉Bende kaldım evde üşengeçlikten ya biraz dışarı çıkayım en iyisi temiz havaya ihtiyacım var
Havada asılı kalan mikroplar da olur bu zamanlarda. Aman onları alayım deme sakın 😂 hadi sana iyi gezmeler 😂
Uşakk 😒
Ya bak ne dicem. Yeşil ve kapya biberi patatesi çin lahanasını jülyen doğrayıp ezilmiş sarımsak tuz pul biber biraz ve biraz zeytinyağında ayrı ayrı kaplarda marine et. Sarımsak oranını kendin belirle. Sonra sen sebzeleri hazırladıkça bir önceki marine olanı sıkıp az yağlı baya az yağlı tavada sote yap. Sırayla pişirip büyük tabağa diz. Lapa pilav da yap. Offf harika oluyor. Sarımsak mütiş bişey
Bir şey sorabilir miyim? hindistan, pakistan yemeği falan deneyin onlar daha iyi ne buluyosunuz güney kore japon yemeklerinde
Şekilleri güzel birde tabakları hoşuma gidiyor 😂
Ben manitayla çin lokantasına gitmiştim bana bir şey denetti hastanelik oldum gece o günden beri karşıyım ama pakistan ve hindstan yemeklerini öneririm 5 ay kalmıştım hindistanda
Sbhzzjjsjdxjdjdjxjxjdjx
Hastahanelik olmana güldüm bro , ama haklısın Çin Japon Kore uzak Doğu mutfağı leş
Yaw valla bunların yemekleri dünyadan men edilmeli
Şık görünüyor. Aslınd bütün olay sebzeleri kesme şekillerinde. Bunlara kırmızı sarı renkli biberler de ekliyorlar.
Koreliler soyayı sık kullanır onu da kullanmanı tavsiye ederim.
Ha bu arada yemeğin olmamış :)
Bu ancak minik tırtılımın sabah kahvaltısı olur.
Kötü duruyor tabi ki. Seninle alâkası yok, yemekle alâkası var.
Kore yemeği degıl sefil yemeği yemek bile denmez de neyse
De de içinde kalmasın.😂
Kanka mis gibi Adana kebap, Beyti, Mantı vs. Varken bunlara para verilmez
Bunu yesem açlıktan 5 dakika sonra midem kazınır yine
Afiyet olsun. Ben de daha önce bir Kore sokak yemeğini denemiştim zordu yapımı ama iyiydi tadı
one kız 2 havuç yanında değişik bişey bu dedemin dedesinin ineklere yedirdiği şey.
Koreliler yemek yemeyi bilmiyor ki. doğu ülkeleri yemek anlamında daha iyidir.
Bildiğin cips bu. :D
Nerden çıkardın
Korenin bundan haberi var mı? 😂
😄😄😄😅sakın görmesinler🤭
En İyi Görüş