Yeme & İçme Yemek yaptım, nasıl oldu görünüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sizde benim gibi becerikli misiniz? Güncellemeler+1 yıl Kek bile yaptım. Güncellemeler+1 yıl Olmadı mı yaa🙄Kötü mü bişey söyleyin. Yanında ızgara et vereceğim😅 Yemek yaptım, nasıl oldu görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. iyi olmuş afiyet olsun ellerine sağlık 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Zehirlemesen bari 😀 şaka bir yana harika görünüyor. Bu tarz yemekler çok sağlıklı. Annem de yapar arada. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzeldi. Teşekkürler Yorumla
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl güzel gözüküyor ama sanki oraya bir kuzu gerdan ya da dana döş eti girse efso olacak gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sebzelerin yanında sevmiyorum. Tadını değiştiriyor Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Eline sağlık türlü gibi karışık sebze gibi çeşni gibi bir şey zannımca gerçi pek anlamam :) 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl çok hamaratsın yaaa harika görünüyor ellerine sağlık :) 1 0 Yorumla
friendd Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl abla bir pişirseydin önce neyse eline sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pişirdim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ooo çok iyi görünüyor afiyetler olsun efenim. sağlıklı da canım cekti brokoli çok severimm 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Yaw Allah aşkına hayat bu kadar pahalıyken yemek yapmak adı altında Masrafa Sokma Evi 😂 0 0 Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diyet yemegi ben bunla asla doymam😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanında bir parça proteinle gayet doyarsın 😅 Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl İmkansızzzzz😂😂 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abla niye hiç et yok ya da tavuk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eti ayrı pişirdim Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Kraliçesin sen<3 Yorumla
kürkçüdükkanıkapandı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tam bir diyet yemeği 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Patates dışında 😬 Yorumla kürkçüdükkanıkapandı +1 yıl Patates fırında az yağlı pişince sorun olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Evet ama patates şekerli yinede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iyi olmuş afiyet olsun ellerine sağlık
Zehirlemesen bari 😀 şaka bir yana harika görünüyor. Bu tarz yemekler çok sağlıklı. Annem de yapar arada.
Güzeldi. Teşekkürler
güzel gözüküyor ama sanki oraya bir kuzu gerdan ya da dana döş eti girse efso olacak gibi
Sebzelerin yanında sevmiyorum. Tadını değiştiriyor
Eline sağlık türlü gibi karışık sebze gibi çeşni gibi bir şey zannımca gerçi pek anlamam :)
Ellerine sağlık 🌼🤍
çok hamaratsın yaaa harika görünüyor ellerine sağlık :)
abla bir pişirseydin önce neyse eline sağlık
Pişirdim
ooo çok iyi görünüyor afiyetler olsun efenim. sağlıklı da canım cekti brokoli çok severimm
Yaw Allah aşkına hayat bu kadar pahalıyken yemek yapmak adı altında Masrafa Sokma Evi 😂
Diyet yemegi ben bunla asla doymam😂
Yanında bir parça proteinle gayet doyarsın 😅
İmkansızzzzz😂😂
Abla niye hiç et yok ya da tavuk
Eti ayrı pişirdim
Kraliçesin sen<3
Benlik değil sana afiyet
Eline sağlık da tuzu eksik
Hamaratsın ve beceriklisin.
Tam bir diyet yemeği
Patates dışında 😬
Patates fırında az yağlı pişince sorun olmuyor