Yeme & İçme Özel gün sofralarının olmazsa olmaz yemeği sence ne? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence davet sofralarının olmazsa olmazı sarma, sofraya özel bir lezzet katıyor. Özel gün sofralarının olmazsa olmaz yemeği sence ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Yaprak sarması ve mantı gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Börek olabilir 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Yüzde bin daima sarma ve benim gönlümün kraliçesi, güzeli elmalı turta, bende nett. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl sarma gerçekten olmazsa olmaz gibi Yorumla tuba-sueda +1 yıl Gibisi fazla 😍😍 Yorumla
Helsing_Elite Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Valla hamur işi yenir genelde de ben pek sevmem öyle şeyler gidiceksin gömeceksin bifteği tamamdır 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Imm ben bi börek rica ediyorum üstüne pasta kreması bulaşmış olsun 0 0 Yorumla
Assassinscreed1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben protokol tarzi seviyorum. Ortada pide ve börek olmali. Salata corba , tabi görsellik cok onemli. Sarma artik sıradanlaştı normal çay saatine gider 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl El açması börek, et yemekleri ve pilav 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Yaprak sarma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaprak sarması ve mantı gadası
Börek olabilir
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Yüzde bin daima sarma ve benim gönlümün kraliçesi, güzeli elmalı turta, bende nett. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
sarma gerçekten olmazsa olmaz gibi
Gibisi fazla 😍😍
Valla hamur işi yenir genelde de ben pek sevmem öyle şeyler gidiceksin gömeceksin bifteği tamamdır
Imm ben bi börek rica ediyorum üstüne pasta kreması bulaşmış olsun
Ben protokol tarzi seviyorum. Ortada pide ve börek olmali. Salata corba , tabi görsellik cok onemli. Sarma artik sıradanlaştı normal çay saatine gider
El açması börek, et yemekleri ve pilav
kısırda menüye koyulabilir şahsen çok severim.
Yaprak sarma
Kavurma
𝐃𝐨𝐥𝐦𝐚
Şarap