Yeme & İçme İftar yemeklerinde olmazsa olmazınız nedir? terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Bnee: çorba olmazsa olmaz benim için 🤤Sizin için olmazsa olmaz neler var? İftar yemeklerinde olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ahh tabi ki çorba😋 Sadece iftar yemekleri için değil, genel anlamda her yemekte çorba görmeyi severim😀 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaşamak için yiyen insanlardan olduğumdan yemekte olmazsa olmazım yok. :D 1 0 Yorumla
Ferhat345 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Vallahi güzel bir su ondan sonra güzel bir çorba ondan sonra güzel bir kuru fasülye olabilirdi☺️☺️ 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmazsa olmazım yok. Olduğunda güzel oluyor dediğim şeyler var. Pide ve asitli içecek. 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çorba olmazsa olmazım.. Sade çorba olsun bana yeter.. 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Her zaman için su diyorum su olmadan olmuyor genelde de suyla açarım orucumu.Arkasından da sıcak bir çorba missss 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fark etmez yemekten ziyade su valla 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kesinlikle çorba.. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Su sadece su istiyorum şu anda 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çorba 👌 1 7 Yorumla XAtilla +1 yıl 👏👏ama hangi çorba🥣🍲 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Neden sordun sen mi yapacaksın? 😅 Hepsi olabilir ayrıca yayla, ezogelin, mercimek vs Yorumla XAtilla +1 yıl Yapamam😄ama yumurta kırarım🍳yanına🍟kızarmışpatates 🌯lahmacun🌯ve buz gibi kola 🥤🥤🥰⚘🌹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🧘♀️ Çorba yeterli olacaktır, hemen mideye yüklenmemeli 😁 Yorumla XAtilla +1 yıl Sadece çorbamı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ekmek salata :D sonra bi saat mola.. Yorumla XAtilla +1 yıl Ozaman ➰➰➰🍷🍷🍾⚘🌹 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Limon 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Limon mu🙄 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Evet şöyle sofranin üstünde gezdirerek sıkasım geliyor her şeye 😄 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Çorba ve salata 1 1 Yorumla XAtilla +1 yıl 🌼⚘🌹🥣🥰 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çorba ve Pide 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Çorba gerçekten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ahh tabi ki çorba😋 Sadece iftar yemekleri için değil, genel anlamda her yemekte çorba görmeyi severim😀
Yaşamak için yiyen insanlardan olduğumdan yemekte olmazsa olmazım yok. :D
Vallahi güzel bir su ondan sonra güzel bir çorba ondan sonra güzel bir kuru fasülye olabilirdi☺️☺️
Olmazsa olmazım yok. Olduğunda güzel oluyor dediğim şeyler var. Pide ve asitli içecek.
Çorba olmazsa olmazım.. Sade çorba olsun bana yeter..
Her zaman için su diyorum su olmadan olmuyor genelde de suyla açarım orucumu.
Arkasından da sıcak bir çorba missss
Fark etmez yemekten ziyade su valla
Kesinlikle çorba..
Çorbasız yemeğe yemek demem zaten. 🍲
Herkesin çorbadır sanırım.
Yemek arkası keyif sigarası 😇
Çorba. Ya mercimek ya da yayla.
Su sadece su istiyorum şu anda
Çorbasız kendime gelemiyorum.
Sadece çorba yeterli :)
Pide, hurma ve yoğurt
Çorba iyidir
Çorba pide
Çorba pide
Çorba 👌
👏👏ama hangi çorba🥣🍲
Neden sordun sen mi yapacaksın? 😅
Hepsi olabilir ayrıca yayla, ezogelin, mercimek vs
Yapamam😄ama yumurta kırarım🍳yanına🍟kızarmışpatates 🌯lahmacun🌯ve buz gibi kola 🥤🥤🥰⚘🌹
🧘♀️ Çorba yeterli olacaktır, hemen mideye yüklenmemeli 😁
Sadece çorbamı
Ekmek salata :D sonra bi saat mola..
Ozaman ➰➰➰🍷🍷🍾⚘🌹
Çorba, pide
Pide
Çorba ve hoşaf
Mantı
Limon
Limon mu🙄
Evet şöyle sofranin üstünde gezdirerek sıkasım geliyor her şeye 😄
Çorba ve salata