2 yumurta Yarım sb şeker ( ben seker koymadım:) ) çırp çırp çırp 1 yk kakaa 1 vanilya 1 sb yoğurt Aldiği kadar tam buğday un çırp çırp çırppp sonra kabartmayı at bi tur karıştır vee kirazları ve cikolata parcalarini sonradan at üstüne fırlat 180 derece fırına miss
Rica ederim diyetisyen hanım teşekkür ederim. Size bir soru sorayım. reflum var ve diyet yaomakta zorlanıyorum. Midem az dolu oldugu zaman veya boş olduğu zaman çok ağrıyor. Aynı şekilde cok su içince de çok ağrıyor. Ne tavsiye edersin?
Diyet yaparken 6 öğün besleniyoruz ve mide zaten boş kalmayacagı için reflüne bi zararı olmaz. Ama su içmeyi ihmal etmemelisin. Suyu yemeklerden bi saat once veya bi saat sonra tüketmelisin. Dolu mideye su icilirse reflü oldugu icin oldugundan fazla şişer. Reflü için ilaç kullanıyorsundur diye düşünüyorim çünko ilacsız geçmesi zor fakat beslenmene de dikkat edersen daha cabuk iyilesirsin. İllaki biliyorsundur acı tuzlu baharatlı şeyler yasak çok sıcak çok soğuk içecekler yasak. Turşu kesinlikle tüketmiyorsun çay kajve ılıtılırsa belki bi iki tane içebilirsin çikolata tuketmemelisin ve son olara gunde sadece bi porsiyon süt ürünü tüketmelisin. Bunların hepso reflüyü azdırıcı besinler. Dikkat ettiğin takdirde rahatladigini hissedeceksin
Çikolata diyen olmadı ben yiyordum. ilaç kullanıyorum. Mide koruyucu ve mide gazı için bı ilaç. Ve midem çok agridiginda içmek için rennie. Başka ekstra bı ilaç yok. Sıcak su içiyorum. Onu ılık ile değiştireyim çay kahve çok icmiyirum. Çay neyse de kahve zorluyor. Geçen iki ayın ardindan bir fincan içtim. Telvesini içmedim.
Dikkat etmeye çalışıyorum. Tamamen bitmedi ama azaldı. Ağrıdan kıvranıp ağladığımi bilirim. şu an ona göre çok daha iyiyim. Dediklerine dikkat edicem teşekkür ederim. Peki oruç tutarken ne yapmalıyım. o uzun süre açlık midemi deliyor. Ama kaza oruclarim var günler kisayken tutmak istiyirum ama çok zorlanıyorum
Miden rahatsızsa oruç tutmamalısın bos ve yaralı mideye asit salgılanması kötü olur. Ama midenin asit salınımını kontrol etmek veya bilmek istiyorsan kırmızı pancar testi yap. Bitane pancarı haşla ve suyunu iç eger ki idrarın kırmızıya dönükse bu mide probleminin yuksek olduğunu gosterir. Normal rengindeyse oruc tutmayı deneyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Afiyet olsun elinize sağlık, yine çok iyi görünüyor tabi ki
Tesekkurlee😀
Mm 😋 Çok Güzel olmuş Ellerine Emeğine Sağlık 😊 Diyetisyen hanım Diyet tarifleri de bekleriz 😅 Benceler de
Neden olmasin😀
musluman mahallesinde salyangoz misali :)
kekleri yedir
kartvizit dagit :)
diyetisyen hanim :)
diye :)
ohhhh
alsinlar lisansini :)
😏
burada neden kadınlar cok maharetli. guzel gorunuyor eline saglık
Tesekkurler
Her emek tebrik edilmeyi hak eder. :) Güzel duruyor.
Tesekkurler😀
Ricalar :D
Bişey diyim mi keki sevmem kuru gelir ama bu cidden hoş duruyor ve yerim.
Sevindim bak
Bensiz nasıl boğazından geçti yazıklar olsun jsjdjd
Sensiz sadece bes dilim yiyebildim
Yarısını gömmüşsün zaten kalanı bana gönder bari jsjdhd
Hm olur😀
Thanks bayb🙂 Ellerine sağlık bu arada🌸
Tesekkurler😀🌺
Bu nasıl bi diyetisyen kekin üstüne uff uu diyerek diyet bozar :d
😀irade testii
Diyette öyle test mi varmış
Bende var beyfendi
Sinir bozucu bi test:d
Benim için keyifli
Diyetisyen olarak mı uygulayan olarak mı
Diyetisyen olarak
Kendime de uyguluyorum ams
İsmini verde yanlışlıkla sana diyet konusunda danışmayalım:D
Tanımamana veriyorum bu durumu
Burdaki herkes hamarat ama kimsede demiyor evinize yollayalım yiyin diye 😄
Kendin yap kendin ye😀
Ellerine sağlık güzel görünüyor, yanında da çay mis.
Tesekkur ederim
Siz yaparsınız da hoş olmaz mı efendim. Elinizin değmesi hoş olması için yeterli
Tesekkur ederim
Bu kadarda becerikli olamaz ama bir insannnn😊 uyyyyyyy çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık❤❤
Teşekkür ederim muah💋
💋💋💋
Ellerinize saglık güzel gözüküyor ama lezzetini bilemem iyi olmuştur sanırım :)
Lezzeti sahane
O vakit afiyet olsun
Tesekkurler
Ben o kekten yiyemediğim için hiç de güzel olmamış😂
😀
Güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Tesekkur ederim
evt gayet guzel bir keke benziyor yapanın ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun
Tesekkurler
O kadar güzel gözüküyor kii🤤 ellerinize sağlık diyetisyen hanım gece gece canımı çektirdinizz🤪
Tesekkurler😀
Ben sana gelmem dıyetısyen olarak yaa sen ınsan kılo aldırırsın yaa😂😂
Senin tercihin
Sen nasıl diyetisyensiiiiiinnnnm çok güzel ve kalorili gorunuyo
Kalorisi goruntuden nasıl anlasılıyormus
😊 ya çok tatlı gorunuyo oyuzden dedim
Tesekkurler😀
Mutfagı seviyosun belli eşin yasadı
Sen bu işi biliyon😃 eline saglik👏👏
Tesekkurlerr
Browni kek gibi mi 😍
Ellerine sağlık
Browni daha ağır onu da yapicam😀
Çikolatanın benmari usulü eritilip konulması gerekirken ben unutup tavada eritmiştim 😄😄
İstediğim gibi olmadı tabii ki de kekim😂
Ben brownide cikolata eritmiyorum direkt cikolata sosu ile yapiyorum
Islak keki diyorsun heralde sen o başka 😄
Islak keke de brownie diyorum ama guzel oluyor😀
Hayır canım ikisi farklı kekler 😄
Bi gün yap beni de etiketle merak ettim😀
İnşallah 😄
Görüntü olarak fevkalade🙃
Tati da müthiss
Tadına bakamadığımız için 🙃
Harbi canımı çektirdin 😃müşterilerine inat mı yapıyosun
Müsterilerim bu platformda olsaydi paylasmazdim😀
Ellerine sağlık. Canım çekti valla.
Tesekkurler
Merhaba diyetisyen hanım bana yardımcı olurmusun?
Gizli birine yardimci olamam
Çıktım
Nasıl bi yardim
Kilo vermek için
Anladım ama uzaktan diyet yazmak zorlu bi süreç cünkü sağlık raporlanınızı gormem ona göre yorumlamam gerekiyor?
Hadi ya hocam ben şimdi bir diyete başladım 3 haftada 6 kilo verdim seninle paylaşmak isterim olur mu?
Olur hadi yaz bakalim
Millete uzak dur de kendin götür adalet?
Saglikli olduktan sonra can bogazdan gelir neticede😀
Hepimiz kilo alalım sonra sana gelelim demiiiii
Hihim aynwn oylee
Sizi kınıyorum
Tüh ben neymisim
Hainnn yılannnn
Kek de yaparım, kariyer de😂
Güzeldi
Senin kekinden güzel değil ama
Ahh tesekkurler bay nutiş
😂 😂 😂 Ben teşekkür ederim diyetisyen Hanım
Çok güzel bir görüntüsü var elinize sağlıkk
Tesekkurler
Çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. 🌸🌺
Tesekkurler
eline sağlık çok güzel görünüyo
Tesekkurler
🫶🏻🫶🏻
Gayet güzel görünüyor.
Tesekkurler
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Tesekkur ederiim
Oldukça leziz görünüyor. Elinize sağlık🙂
Tesekkurler
Eline sağlık çok güzel görünüyor
Tesekkurler
Ellerine sağlık bir daha olmasın.
Olacak
Bize resmini gösterip kendin yiyorsun bu çok ayıp.
Hosuma gidiyor
2 gündür hediye almıyorsun ya evde yaptıklarını gösteriyorsun 🤭
Alan yok 😕
Para yerine hediyeyle tedavi et hastalarını 🤭
Boşuna mı okuduk o kadar
Hayatta her şey para mı boş ver mutlu olmaya bak.
Mutluyum ve ayrıca evet artık hersey para
Hastalarına bana kek yapın deseydin getirirlerdi ama 🤭
güzel de nası pişcek o
Bak nasıl pişmiş
anaa ben görmedim onu çoksel olmuş bebik
Tesekkurler babyy
Sabah sabah şunu görüp canım öyle bir çekti ki şu an günahıma girdiniz resmen 😂
Hani biri cam kırar, 5 dakika sonra biri sokaktan camcı diye cam satar😎onun gibi olmuş
Diyetisyen olarak kalori yükletirsen bize napcaz.😁😉
güzel olmuş bak bu sefer ki
Gizliden ciksan😀
Çok güzel görünüyorlar
Tesekkurler
güzel görünüyor keske yesem
Al🍰
saol <3 :)
Ver yerim ben öküz gibi açım
Gayet güzel gözüküyor ellerine sağlık
Yemeden bisey diyemem
Eline sağlık güzel olmuş
Lezzetli görünüyor kahve yanına iyi gider 🧚🙂
Afiyet olsun 😊
Tesekkurler
Güzel olmuş ellerine sağlık ugrasmissin
Tesekkurler
Kekiniz çok hoş..
Tesekkurler
Elinize saglik
Tesekkurler
👍☺️
Elinize sağlık.
Tesekkurler
Rica ederim.
Eline sağlikkk olmuş
Tesekkurler
Harika olmuş canım benim hani bana kız ajsjsj
Konum at paket yapiyim
Hemen ansjsj
Cidden ellerine sağlık canım benim afiyet olsun
😀tesekkurler tesekkurler
Elinize sağlık
Tesekkurler
Rica ederim
Harbiden diyetisyen misin?
Değil miyim
Bilemem öyle misin bunu kanıtlayabilir misin dicem kanıtlamak zorunda mıyım diceksin susuyorum kabullendim
😀 güldürdün
Rica ederim 🙃
Olmamış
Üzüldüm
Bende üzüldüm yiyemiyorum diye
Hani olmamisti
Canım çekti diye gıcık edeyim dedim
Tarif verebilirmisiniz
2 yumurta
Yarım sb şeker ( ben seker koymadım:) ) çırp çırp çırp
1 yk kakaa
1 vanilya
1 sb yoğurt
Aldiği kadar tam buğday un çırp çırp çırppp sonra kabartmayı at bi tur karıştır vee
kirazları ve cikolata parcalarini sonradan at üstüne fırlat 180 derece fırına miss
Teşekkür ederim canım
Rica ederim
Pişmemiş
Pismis
Of of of harika görünüyor
Tesekkurler
Rica ederim diyetisyen hanım teşekkür ederim. Size bir soru sorayım. reflum var ve diyet yaomakta zorlanıyorum. Midem az dolu oldugu zaman veya boş olduğu zaman çok ağrıyor. Aynı şekilde cok su içince de çok ağrıyor. Ne tavsiye edersin?
Diyet yaparken 6 öğün besleniyoruz ve mide zaten boş kalmayacagı için reflüne bi zararı olmaz. Ama su içmeyi ihmal etmemelisin. Suyu yemeklerden bi saat once veya bi saat sonra tüketmelisin. Dolu mideye su icilirse reflü oldugu icin oldugundan fazla şişer.
Reflü için ilaç kullanıyorsundur diye düşünüyorim çünko ilacsız geçmesi zor fakat beslenmene de dikkat edersen daha cabuk iyilesirsin. İllaki biliyorsundur acı tuzlu baharatlı şeyler yasak çok sıcak çok soğuk içecekler yasak. Turşu kesinlikle tüketmiyorsun çay kajve ılıtılırsa belki bi iki tane içebilirsin çikolata tuketmemelisin ve son olara gunde sadece bi porsiyon süt ürünü tüketmelisin. Bunların hepso reflüyü azdırıcı besinler. Dikkat ettiğin takdirde rahatladigini hissedeceksin
Çikolata diyen olmadı ben yiyordum. ilaç kullanıyorum. Mide koruyucu ve mide gazı için bı ilaç. Ve midem çok agridiginda içmek için rennie.
Başka ekstra bı ilaç yok. Sıcak su içiyorum. Onu ılık ile değiştireyim çay kahve çok icmiyirum. Çay neyse de kahve zorluyor. Geçen iki ayın ardindan bir fincan içtim. Telvesini içmedim.
Dikkat etmeye çalışıyorum. Tamamen bitmedi ama azaldı. Ağrıdan kıvranıp ağladığımi bilirim. şu an ona göre çok daha iyiyim. Dediklerine dikkat edicem teşekkür ederim.
Peki oruç tutarken ne yapmalıyım. o uzun süre açlık midemi deliyor. Ama kaza oruclarim var günler kisayken tutmak istiyirum ama çok zorlanıyorum
Miden rahatsızsa oruç tutmamalısın bos ve yaralı mideye asit salgılanması kötü olur. Ama midenin asit salınımını kontrol etmek veya bilmek istiyorsan kırmızı pancar testi yap. Bitane pancarı haşla ve suyunu iç eger ki idrarın kırmızıya dönükse bu mide probleminin yuksek olduğunu gosterir. Normal rengindeyse oruc tutmayı deneyebilirsin
Aaaa ilk kez duydum bunu. Deneyeceğim
Güzel gözüküyor