Çok mutsuzummmm?

Çok mutsuzum. Kendimden, hayatımdan, işimden hiçbir şeyden memnun değilim. Kariyer olarak çok daha iyi yerlerde olabilecekken zamanında atmadığım adımlar yüzünden şu an çok sıradan bi noktadayım. Memurum iyi de bir maaşım var ama hep daha farklı noktaları hayal etmiştim ama olmadı. Üstüne bir adama aşık oldum aslında ilk başlarda onunla konuşmaya başladığımda çok güzel konuşmuştu benimle ama sonra ben komplekse girdim kendimi ona layık görmedim ve konuşmayı bi anda kestim. O da haliyle anlayamadı ne yapmaya çalıştığımı üstüme düşmedi. O çok varlıklı bi ailenin çocuğu ben düz bir memurum sağlık çalışanıyım. Tip olarak çok çok iyi boylu poslu ha benim de dış görünüşüm çok beğenilir uzun boyluyum. Herkes güzel olduğumu söyler ama yine de kendimi ona layık göremedim. Başka insanlara da bakamıyorum aklım sürekli onda. Unutmaya çalışıyorum unutamıyorum. Özgüvenimi tamamen kaybettim. Lütfen bana akıl verin. Bir erkek için böyle şeyler önemli midir. Ben gerçekten ona layık değil miyim? Gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum..
Çok mutsuzummmm?