Yeme & İçme Yalancı profiterollerim güzel olmamış mı😍? vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 910 Yapay Zekaya Sor İlk kez denedim. Sonra tadına bakıcam nasıllar bilmiyorum:(( 🤪 Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim hepinize ✨💕 Yalancı profiterollerim güzel olmamış mı😍? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Çok hoş duruyor elinize sağlık ☺️ 2 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Yapma şöyle şeyler canımız çekti burda zaten iftarda doğru düzgün bişey yemedim😭Şaka bi yana eline sağlık çok lezzetli görünüyorlar😊 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler:D Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Hindistan cevizi atsaydın keşke, ellerine sağlık dolgun gözüküyorlar. 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Deneriz güzel olabilir Yorumla
acdc0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tarifini verebilir misiiiin. Gece gece canım inanılmaz istediii 1 2 Yorumla vav_elya +1 yıl https://youtu.be/mhF4BV1YjYMBuna benzer bir şey yaptım. Kremasını ama magnolia tatlısındaki gibi yaptım yani krem şantisiz nişastasız ve unu az Yorumla acdc0 +1 yıl Oh tamamdır teşekkür ederimm🥳😊 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Tatlini bile yalanci kizlar 😂Guzel duruyor ama. 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok güzel görünüyor elinize sağlık. Tadıda güzelse tarif isterim. 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Haah hah. Bir profiterolün çakmasi eksikti 😂😂Şaka tabi ki. Elinize sağlık 👍 1 3 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim 😄 bende bugün gördüm denedim :pp Yorumla kalpmimarı +1 yıl Ben de bazen böyle ilham gelince evde farklı börekler filan deniyorum. Gerçi 5 saat sürüyor 5 dakikada yeniyor ama terapi niyetine işte 😅 Yorumla vav_elya +1 yıl Aynen :D Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. 🙄 canim cekti. insallah hepsi gobeginr gider de lop lop et olur.oh, rahatladim. 1 3 Yorumla vav_elya +1 yıl Aa çok ayıp. Yorumla FelFire +1 yıl Puskevit kemiriyom burda. Caya mi bansam kuru mu yesem diye hesap yapan biri icin fazla iddiali bu gorsel 😂 Yorumla vav_elya +1 yıl Bisküvi varsa başka tatlılar yapabilirsin bunda da kedi dili var meselaa Yorumla
TheCollectorKiller Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sen mi? Yaptın Mmm😋 benim bile canım çekti çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık 😊💖 Nasıl yaptın malzemeleri nedir 1 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Neresi yalancı, içinde o toplardan mı yok? 😂Çok iyi duruyorlar ama ellerine sağlık. 😋 1 0 Yorumla
chef16 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Sen yalancısını yap ben gerçeğini yapayım ellerine sağlık güzel gözüküyorlar 1 0 Yorumla
papatya__aşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Bugün bende mi profiterol yapsam diye düşündüm bir an ama başka bir tatlı yaptım 0 0 Yorumla
Volkan0738 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bence mükemmel görüntüsu Tadına bakma şansımız olsaydı keşke :) 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Güzelse bana da yolla kız.. kotuysede iyi olmuş derim merak etme obkadar kaba değilim 😜 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl ay 2 gün önce de ben yaptım çok lezzetli oldular valla evdeki herkes bayıldı ♥ 0 0 Yorumla
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Güzel olmuş gibi tatlının kötü olma ihtimali yok bence 0 0 Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl bence bu yalancı falan değil bildiğin has profiterol bu 0 0 Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Çok güzel gözüküyor lar sen yaparsın da Olmazmı Kralicem 🥰🌹💟🌹😘 0 0 Yorumla
KediimBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor eline sağlık 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler Yorumla
umutlabekle Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Zehirlidir kız o yeme. 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl :D Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Evet zehirlenme garantili 1 2 Yorumla vav_elya +1 yıl Çok ayıp Yorumla Sabırlı09 +1 yıl Alıngan olma latife yaptım Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Çok güzel gözüküyooor😍😍 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 893 cevap paylaştı. Eline sağlık, güzel gözüküyorlar. 1 2 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla TheCeketli +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yoğun gözüküyor aferin sana 1 5 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler örtmen Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Bi tanesini alabilir miyim 🤭 Yorumla vav_elya +1 yıl Ihhh yok sana Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Yani İlla gel zorla al diyosun Yorumla vav_elya +1 yıl Yani belki de Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl çok güzel görünüyor ellerine sağlık 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Güzelll gözüküyor afiyet olsun💘 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler ☺️! Yorumla
HemdemAsık Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Biz tatmasak da lezzetli görünüyorlar, ellerinize sağlık afiyetler olsun. 1 0 Yorumla
Ecexxxz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Mükemmel gözüküyor ellerine sağlık kizzz❤️ 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
bkmbnbbbb Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Engeli kaldır güzelim senin için farklı hesap kurdum 0 4 Yorumla vav_elya +1 yıl Kimsin sen be Yorumla bkmbnbbbb +1 yıl Yerliii Yorumla vav_elya +1 yıl Tanımıyorum Yorumla bkmbnbbbb +1 yıl Tanıyorsun sen bak bulursun profilde uçak kanadı var Yorumla
Gokhangrsy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl yalancı değil bu gayet güzel görünüyor afiyet olsun 0 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Bebişim99 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Yalancı 3 dakikada çırp hazırlardan mı? 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 478 cevap paylaştı. Hayran kaldım.cut. 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Efendı hanım hanımcık duruyorlar, afiyet olsun. 1 0 Yorumla
__DorukBey__ Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Eminim güzeldir. Olmamış olsada birdahakine daha iyisini yapabilirsiniz. Çalışmak, yeteneği yener.. 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Eline sağlık 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkürler Yorumla
llaviniaa1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tarifini bana da verebilir misiniz? 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Aşağıda linkini paylaştım ona bir bak :)) Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl yaaa çok güzel :d 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Yaaa evet 😝 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ellerine saglık 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Harika görünüyorlar. 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Gayet dürüst tatlılara benziyorlar. 1 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Evet yalancıymış :// Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yalancı şeyler yapmaya utanmıyo musun 😂😂 1 3 Yorumla vav_elya +1 yıl Orjinal olan herşey çok emek ve zaman istiyor 😄 Yalancısı hemencik Yorumla AhmetMert89 +1 yıl Zamansal sorunlar diyosun Yorumla vav_elya +1 yıl Yaniii Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Müthiş gözüküyor, canım çekti be. 0 3 Yorumla _âtılgân_ +1 yıl Ben sana gercegini yaparim hatta dun atmistim sana☺️ Yorumla Kahve_-Kokusu +1 yıl @_âtılgân_ Mükemmel olur he, bunu söz olarak kabul ettim o halde sevdiğim benim.❤😘 Yorumla _âtılgân_ +1 yıl Söz olsun birtanem😘❤️ Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Güzel görünüyorlar canım çekti 🥺 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bedava dinamit olsun midem de patlasın😂 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 796 cevap paylaştı. Güzel gözüküyor eline sağlık 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tadını bilemem ama güzel görünüyor.. 🎈 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. 🤧🥺🤤🤤🤤hani bize 1 2 Yorumla vav_elya +1 yıl Hadi gelinnn Yorumla Pempom +1 yıl Konum at. 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl yaptın tarif verebilir misin? 0 1 Yorumla vav_elya +1 yıl Videosu var https://youtu.be/mhF4BV1YjYM Buna benzer yaptım bire bir olmasada ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Merhaba...
Çok hoş duruyor elinize sağlık ☺️
Yapma şöyle şeyler canımız çekti burda zaten iftarda doğru düzgün bişey yemedim😭
Şaka bi yana eline sağlık çok lezzetli görünüyorlar😊
Teşekkürler:D
Hindistan cevizi atsaydın keşke, ellerine sağlık dolgun gözüküyorlar.
Deneriz güzel olabilir
Tarifini verebilir misiiiin. Gece gece canım inanılmaz istediii
https://youtu.be/mhF4BV1YjYM
Buna benzer bir şey yaptım. Kremasını ama magnolia tatlısındaki gibi yaptım yani krem şantisiz nişastasız ve unu az
Oh tamamdır teşekkür ederimm🥳😊
Tatlini bile yalanci kizlar 😂
Guzel duruyor ama.
Teşekkür ederim 😄
Çok güzel görünüyor elinize sağlık. Tadıda güzelse tarif isterim.
Teşekkür ederim ☺️
Haah hah. Bir profiterolün çakmasi eksikti 😂😂
Şaka tabi ki. Elinize sağlık 👍
Teşekkür ederim 😄 bende bugün gördüm denedim :pp
Ben de bazen böyle ilham gelince evde farklı börekler filan deniyorum. Gerçi 5 saat sürüyor 5 dakikada yeniyor ama terapi niyetine işte 😅
Aynen :D
🙄 canim cekti. insallah hepsi gobeginr gider de lop lop et olur.
oh, rahatladim.
Aa çok ayıp.
Puskevit kemiriyom burda. Caya mi bansam kuru mu yesem diye hesap yapan biri icin fazla iddiali bu gorsel 😂
Bisküvi varsa başka tatlılar yapabilirsin bunda da kedi dili var meselaa
Sen mi? Yaptın Mmm😋 benim bile canım çekti çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık 😊💖 Nasıl yaptın malzemeleri nedir
Neresi yalancı, içinde o toplardan mı yok? 😂
Çok iyi duruyorlar ama ellerine sağlık. 😋
Sen yalancısını yap ben gerçeğini yapayım ellerine sağlık güzel gözüküyorlar
Güzel gözüküyor ellerine sağlık.
Bugün bende mi profiterol yapsam diye düşündüm bir an ama başka bir tatlı yaptım
Bence mükemmel görüntüsu Tadına bakma şansımız olsaydı keşke :)
Güzelse bana da yolla kız.. kotuysede iyi olmuş derim merak etme obkadar kaba değilim 😜
ay 2 gün önce de ben yaptım çok lezzetli oldular valla evdeki herkes bayıldı ♥
Güzel olmuş gibi tatlının kötü olma ihtimali yok bence
bence bu yalancı falan değil bildiğin has profiterol bu
Çok güzel gözüküyor lar sen yaparsın da Olmazmı Kralicem 🥰🌹💟🌹😘
Çok güzel görünüyor eline sağlık
Teşekkürler
Zehirlidir kız o yeme.
:D
Evet zehirlenme garantili
Çok ayıp
Alıngan olma latife yaptım
Çok güzel gözüküyooor😍😍
Teşekkürler
Eline sağlık, güzel gözüküyorlar.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🙏
Yoğun gözüküyor aferin sana
Teşekkürler örtmen
Bi tanesini alabilir miyim 🤭
Ihhh yok sana
Yani İlla gel zorla al diyosun
Yani belki de
çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim ☺️
Güzelll gözüküyor afiyet olsun💘
Teşekkürler ☺️!
Biz tatmasak da lezzetli görünüyorlar, ellerinize sağlık afiyetler olsun.
Mükemmel gözüküyor ellerine sağlık kizzz❤️
Teşekkürler ☺️
Engeli kaldır güzelim senin için farklı hesap kurdum
Kimsin sen be
Yerliii
Tanımıyorum
Tanıyorsun sen bak bulursun profilde uçak kanadı var
yalancı değil bu gayet güzel görünüyor afiyet olsun
Teşekkürler
Yalancı 3 dakikada çırp hazırlardan mı?
Olmuş olmuş afiyet olsun
Eline sağlık güzel duruyor
Cok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Hayran kaldım.
cut.
Yalancısı nasıl oluyo ki.
Yalancı gibi duruyor gerçekten
Efendı hanım hanımcık duruyorlar, afiyet olsun.
Yalancı gibi durmuyorlar, eline sağlık.
Eminim güzeldir. Olmamış olsada birdahakine daha iyisini yapabilirsiniz. Çalışmak, yeteneği yener..
Eline sağlık
Teşekkürler
Tarifini bana da verebilir misiniz?
Aşağıda linkini paylaştım ona bir bak :))
yaaa çok güzel :d
Yaaa evet 😝
Ellerine saglık
Teşekkür ederim
Harika görünüyorlar.
Teşekkür ederim ☺️
Gayet dürüst tatlılara benziyorlar.
Evet yalancıymış ://
Yalancı şeyler yapmaya utanmıyo musun 😂😂
Orjinal olan herşey çok emek ve zaman istiyor 😄 Yalancısı hemencik
Zamansal sorunlar diyosun
Yaniii
Çok iyi görünüyor eline sağlık
Sence bir problem yok mu bunlarda
Müthiş gözüküyor, canım çekti be.
Ben sana gercegini yaparim hatta dun atmistim sana☺️
@_âtılgân_ Mükemmel olur he, bunu söz olarak kabul ettim o halde sevdiğim benim.❤😘
Söz olsun birtanem😘❤️
Ellerine sağlık güzel gözüküyor
Güzel görünüyorlar canım çekti 🥺
Bedava dinamit olsun midem de patlasın😂
Güzel gözüküyor eline sağlık
Tadını bilemem ama güzel görünüyor.. 🎈
🤧🥺🤤🤤🤤hani bize
Hadi gelinnn
Konum at. 😅
Offf çok güzel görünüyor
Nasıl yaptın tarif verebilir misin?
Videosu var https://youtu.be/mhF4BV1YjYM