Aile & Toplum Benim domtislerim ne güzel değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Patatesimi sordum bunları da sorayım ayrımcılık olmasın spgkrpgıf Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar annemin arkadaşına vericem onların bahçeleri var burada ölürler belki yazık Benim domtislerim ne güzel değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunlarda benim domtislerim 2 2 Yorumla Trilogy588 +1 yıl Domtis 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok güzel domtislerin var kıskandııım Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Eline sağlıkBenim patatesler de çiçeklendiYakında toplarım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimde pattislerim vaar giflfşgm ama bahçem yok büyümüyorlar Yorumla bafiabi +1 yıl Orada da büyür Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Domates yetişirken o mayhoş kokusu benim aşırı hoşuma gidiyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet harikam Yorumla Soran +1 yıl Harikaaa* Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı. domateslerin çiçekleri kopuyor mu kendiliğinden hiç? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha çiçek vermediler eogkepböv Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oh mis gibi balkonu bunlara ayırmak güzel ya seviyorum, bizimde çilek büyüyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl A benim çileğimde var onu da sorayım wpfjepgkeğhkelgpf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah sor bakalım Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. Kötü duruyor sararmış demir ve potasyum eksikliği var govdeside çok zayıf 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa cidden mi ne yapmalıyım pekiii Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl köklendirici olmasi lazım govde fazla ve cansız uzamıs kimyasal gubre alabilirsin. Dogal potasyum ve demir için muz yumurta kabugu sogan kabugu bunlari bir suda bekletip onların suyunu dokebilirsin ya da kimyasal ilaçta alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ayyy seni yerim ben teşekkür ederimmm 💓💓💓💓💓 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl O domatesler orada büyümez kapalı kalmışlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama yerim yok 😫 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl boynum kırıldı mutlu musun? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefonu çevireydin 😂😂 Yorumla YELELİ +1 yıl Pcdeyim knkm :D Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hani nerde domates görünmüyor? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha yoklar abisi Yorumla HissizProfil +1 yıl Ee yaz geldi Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok bakımsız kalmış.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım bilmiyorum ki gğrkgpgkh Yorumla Mavi-kudi +1 yıl öncelikle güneş gören bir yere çıkarmalısın. toprağını nemli tutmalısın. Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kıpkırmızı maşallah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi tü tü Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Domates mk onun adi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla
gizligizli7 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Maşallah bide yan cekmeyeydin resmi 😁😁😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Buraya yükleyince döndü Yorumla gizligizli7 +1 yıl 😁😁 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. DOMTİSLERİN çok güzel görünüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim şimdi çileğimi sorucam seni beklerim yorumlara ekgkeivmr Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Tamamdır Yorumla
TecrübesizDoktor Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hajbdiwbeiwusoa domates işte bildiğin domates 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gorkgprlgprn hayır benim oldukları İçin daha güzeller Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunlarda benim domtislerim
Domtis 😂
Ayy çok güzel domtislerin var kıskandııım
Eline sağlık
Benim patatesler de çiçeklendi
Yakında toplarım
Benimde pattislerim vaar giflfşgm ama bahçem yok büyümüyorlar
Orada da büyür
Domates yetişirken o mayhoş kokusu benim aşırı hoşuma gidiyor.
Evet harikam
Harikaaa*
domateslerin çiçekleri kopuyor mu kendiliğinden hiç?
Daha çiçek vermediler eogkepböv
oh mis gibi balkonu bunlara ayırmak güzel ya seviyorum, bizimde çilek büyüyor
A benim çileğimde var onu da sorayım wpfjepgkeğhkelgpf
Hahah sor bakalım
Kötü duruyor sararmış demir ve potasyum eksikliği var govdeside çok zayıf
Yaa cidden mi ne yapmalıyım pekiii
köklendirici olmasi lazım govde fazla ve cansız uzamıs kimyasal gubre alabilirsin. Dogal potasyum ve demir için muz yumurta kabugu sogan kabugu bunlari bir suda bekletip onların suyunu dokebilirsin ya da kimyasal ilaçta alabilirsin
Ayyy seni yerim ben teşekkür ederimmm 💓💓💓💓💓
O domatesler orada büyümez kapalı kalmışlar
Ama yerim yok 😫
boynum kırıldı mutlu musun?
Telefonu çevireydin 😂😂
Pcdeyim knkm :D
Hani nerde domates görünmüyor?
Daha yoklar abisi
Ee yaz geldi
çok bakımsız kalmış..
Ne yapmalıyım bilmiyorum ki gğrkgpgkh
öncelikle güneş gören bir yere çıkarmalısın. toprağını nemli tutmalısın.
kıpkırmızı maşallah
Dimi tü tü
Domates mk onun adi
Yo
Maşallah bide yan cekmeyeydin resmi 😁😁😁
Buraya yükleyince döndü
😁😁
DOMTİSLERİN çok güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim şimdi çileğimi sorucam seni beklerim yorumlara ekgkeivmr
Tamamdır
içim açıldı ne kadar güzel.🥰
Hajbdiwbeiwusoa domates işte bildiğin domates