Yeme & İçme Hamsiyi kılçıklı mı yersiniz kılçıksız mı? JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hazır hamsi sezonu da açılmışken bu soruyu sorayim dedim 😄 ben hamsiyi kılçığını ayırmadan görmüyorum 🐟Peki siz nasıl yiyorsunuz? Hamsiyi kılçıklı mı yersiniz kılçıksız mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kılçıkla daha güzel olur gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kılçıksız yerim 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok acıktıysam ayırmaya çalışmam. Gömerim olduğu gibi 😂 Ama tok hissediyorsam ekmeksiz ve kılçıksız devam ederim 😂 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hamsi olsun yeter kılçıklı kılçıksız farketmez günün her saati tüketirim 1 0 Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kılçığıyla uğraşamıycak kadar çok seviyorum 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben karadenizli olmama rağmen hamsi sevmiyorum😑 1 4 Yorumla ikizterazi +1 yıl Kılçık boğazına takılır Allah korusun🥺 Yorumla JustLikeu_ +1 yıl Yok kız takılmıyor valla sanki kılçık yokmuş gibi iniyor mideye 😄 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Link atamıyorum :/Youtube "derhal burayı terket" yazıp çıkan videoları izler misin 🙄 Yorumla ikizterazi +1 yıl Sıkıntı yok hamsi sevmeyen karadenizli oluyorsa. Karadenizli olmak bununla ölçülüyorsa. O halde karadenizli değilim. Derhal burayı terkediyorum.. Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çerez niyetine yerim kılçığıyla uğraşılmaz gömerim 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 754 cevap paylaştı. Kılçıksız yemeyi çok seviyorum. 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Fark etmez hüpletirim 1 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Kılçıksız tabıkı ama tercıgım palamut veya çapra 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. onun kılçığından ne olacak kılçıklı yerim hep :) 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Ayırmadan hop mideye 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kılçıkla daha güzel olur gadası
Kılçıksız yerim
Çok acıktıysam ayırmaya çalışmam. Gömerim olduğu gibi 😂 Ama tok hissediyorsam ekmeksiz ve kılçıksız devam ederim 😂
Hamsi olsun yeter kılçıklı kılçıksız farketmez günün her saati tüketirim
Kılçıksız severim olsa da yesek
Kılçığıyla uğraşamıycak kadar çok seviyorum
Ben karadenizli olmama rağmen hamsi sevmiyorum😑
Kılçık boğazına takılır Allah korusun🥺
Yok kız takılmıyor valla sanki kılçık yokmuş gibi iniyor mideye 😄
Link atamıyorum :/
Youtube "derhal burayı terket" yazıp çıkan videoları izler misin 🙄
Sıkıntı yok hamsi sevmeyen karadenizli oluyorsa. Karadenizli olmak bununla ölçülüyorsa. O halde karadenizli değilim. Derhal burayı terkediyorum..
Çerez niyetine yerim kılçığıyla uğraşılmaz gömerim
Kılçıksız yemeyi çok seviyorum.
Vitamini kılçığında kılçıkla yerim
Fark etmez hüpletirim
Kılçıksız tabıkı ama tercıgım palamut veya çapra
onun kılçığından ne olacak kılçıklı yerim hep :)
Tabii ki kılçıksız
Her türlü yirim
Ayırmadan hop mideye
nasıl yapılmışsa öyle yerim
Sen palamut ye 😜
Hiç yemesek
Kılçıklı