Kiskanmam. Hadisenin pastasini hic kiskanmadim bu ne yaa dugun pastasi gibi. Abarti degil mi? bide hadise gogus estetigi falan mi yaptirmis eskiden boyle degildi sanki 🤔
başkasının ızgarası mangalı rakı masası deseydin eyvallah ama pasta ilgim dışında sadece gece bir ara canım çeker diye meyve karışımlı pasta hep stoktadır
irem derici de diyordu göğüslerini 80 bin avroya yaptırmış çok değerli diyordu 😂😅 hadisenin kesin daha pahalıdır gerçek eski resimlerine bakın çöp üzümü gibi şimdiki ise devece armudu gibi
Bir defa bile pasta alınmadı doğum günüm kutalanmadi ben kendim para toplardim doğum günüm pastasi basklari almış gibi üstüne yazı yazardım öyle kutlardim ☹️🥺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
onemli olan o an mutlu olmak, pastakin ne onemi varki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır aksine sevinirim gadası
Gösterişten uzak çikolatalı bir pastaysa kıskanırım
Kiskanmam. Hadisenin pastasini hic kiskanmadim bu ne yaa dugun pastasi gibi. Abarti degil mi?
bide hadise gogus estetigi falan mi yaptirmis eskiden boyle degildi sanki 🤔
başkasının ızgarası mangalı rakı masası deseydin eyvallah ama pasta ilgim dışında sadece gece bir ara canım çeker diye meyve karışımlı pasta hep stoktadır
Doğum günümü hiç kutlamam. Sevgililerim olduğu zaman o dönemlerde bir tek onlar kutlar o yüzden hiç kıskanmam böyle şeyleri.
Dikkat bile etmiyorum ki görüntüsüne 😅 bu arada nesini beğendin şu pastanın. Pastadan çok herseye benziyor 😆
Bugune kadar bir iki defa pasta kesildi benim icin ailem dışında. O yuzden dogumgunleri pek onem arz etmiyor kiskanmam hatta ziyankarlik bence
ben şu fotide hadisenin memiktolarını daha çok kıskandım 😬😂😂
Oda silikon zaten merak etme
Aynen
Basıyorlar silikonu o kadar silikonu ben alsam benimde güzel olur sjsjs
Valla ya
En az 300 bin 400 bin liradır o silikon 😅😂
Trilyonluk
irem derici de diyordu göğüslerini 80 bin avroya yaptırmış çok değerli diyordu 😂😅 hadisenin kesin daha pahalıdır gerçek eski resimlerine bakın çöp üzümü gibi şimdiki ise devece armudu gibi
Neyse ya abartma
Valla istemeden bi haberde görmüştüm hadise göğüsleri silikon iddası diye çıkmış millet twitter 'da eleştiriyordu geçenlerde eski yeni resmini
ben doğum günlerini bile önemsemem çoluk çocğun kutlanması neyse de koskoca insanların kutlaması saçmalık
Yoo kiskanmam. Sadece bazen sinir oluyorum tadı kötü olduğunda.
Yok ya. Zaten 40 yaşına geldim doğum günümü kutladıklarında utanıyorum.
Ben görünüşünden ziyade tadı nasıldır diye merak ederim 😊
İstediğin insanlar ile kutlamayınca 10 kat dahi olsa kesmiyor😃😂
kıskanıyom yaa
pastaya zaafım var
keşke benim olsa :D
O pastayı görmüşsem bir dilimde ben tadacağımdır bu yüzden yemeğe bakarım
hayır neden kıskanayım ki daha iyileri onlarıın olsun
sanat eseri gibi. çok pahalıdır bu pasta.3 milyonluk yüzük kadar olmasa da..
Bu pastayı ben de kıskandım walla çok güzel gözüküor
Yarısı plâstik karton 😂
Hiç dogum gunum kutlanmadi dogal olarak kiskaniyorum
Kıskanmam ya zaten begenmedım düğün pastası gibi abartı geldi
Bir defa bile pasta alınmadı doğum günüm kutalanmadi ben kendim para toplardim doğum günüm pastasi basklari almış gibi üstüne yazı yazardım öyle kutlardim ☹️🥺
onemli olan o an mutlu olmak, pastakin ne onemi varki
Oğlumun pastalarını kıskanırım. Biziim öyle şık pastamız olmadı
Boş ver yaş pastayı. Kuru pasta ye. O daha güzel.
Bu kadar basit şeyleri kıskanmam
Kıskanmam ama olsa da yesek derim. 🤌🏼😄
Kıskanma evde kendim daha iyilerini yaparim
Asla kiskanmam gösterişi sevmiyorum 😂
Hayatta kimsenin birşeyine özenmedim
ben dogum gunumu kutlamıyorum bile... 🚬
Gitmemki kıskanayım😅😂
Yok ben yerim. Görüntüsüyle çok ilgilenmem.
güzelmiş canım
Doğum günü kutlamam ztn 😊
Saçma
Hayır
Kıskanmam
Meme
Neden kıskanayım ki bence çok güzeller