Yeme & İçme Uzun tırnak veya ojeli tırnakla yemek yapan birinin yemeğini yer misiniz? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor babam sevmiyor o eldiven takıyorum Güncellemeler+1 yıl dışarda söylediğiniz yemeklerin nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz burada yemem yazıyorsunuz komik. d Uzun tırnak veya ojeli tırnakla yemek yapan birinin yemeğini yer misiniz? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eli temiz olursa sorun etmem gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet yerdim. 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl helal be u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler zaten bir kızın tırnağı uzunsa bakımın da yapıyordur
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yemek için kullanılan bitkisel, hayvansal gıdalar daha zehirli, uzun tırnak masum kalır. 0 1 Yorumla Larisse +1 yıl bencede Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. uzun tırnağı zaten itici bulurum kadınlar nasıl yakıştırıyor kendine anlamış değilim 1 0 Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yemem simdiki kizlardan hicbir sey alinmaz beceriksiz cogu 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Herhalde yemek yapılabilen seviyede uzun diyorsun, evet yerim 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben genel olarak kimsenin yemeğini yemiyorum 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Yemem iğrenç bi şey 0 11 Yorumla Larisse +1 yıl sensin iğrenç cjclpdkjf Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Senin olduğun gibi hahasdf Yorumla Larisse +1 yıl nimet be ayıp Yorumla Larisse +1 yıl günahh Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Uzun tırnak nedir mk kızlar hep böyle saçma sapan itici gözüken iğrenç şeylere özeniyor biraz kendin ol nimet Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kes gitsin kökünden baltayla Yorumla Larisse +1 yıl zevksizseniz biz napalım sen beğen diye yapmıyorum haha Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Doğru özentilik daha önemli pardon unutmuşum Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Haklısın Yorumla Larisse +1 yıl ya bi kes Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Al gel keseyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eli temiz olursa sorun etmem gadası
Evet yerdim.
helal be
Teşekkürler zaten bir kızın tırnağı uzunsa bakımın da yapıyordur
Yemek için kullanılan bitkisel, hayvansal gıdalar daha zehirli, uzun tırnak masum kalır.
bencede
uzun tırnağı zaten itici bulurum kadınlar nasıl yakıştırıyor kendine anlamış değilim
Yemem simdiki kizlardan hicbir sey alinmaz beceriksiz cogu
Herhalde yemek yapılabilen seviyede uzun diyorsun, evet yerim
.
Bayıla bayıla yerim açıkçası
Hayır yiyemem
yenur omega 5
Yerim
Ben genel olarak kimsenin yemeğini yemiyorum
Yemem iğrenç bi şey
sensin iğrenç cjclpdkjf
Senin olduğun gibi hahasdf
nimet be ayıp
günahh
Uzun tırnak nedir mk kızlar hep böyle saçma sapan itici gözüken iğrenç şeylere özeniyor biraz kendin ol nimet
Kes gitsin kökünden baltayla
zevksizseniz biz napalım sen beğen diye yapmıyorum haha
Doğru özentilik daha önemli pardon unutmuşum
Haklısın
ya bi kes
Al gel keseyim
Eli gormek lazım
Yerim bende öyleyim çünküsü 😂
Yemem iğrenç a..
Hayır