Yeme & İçme En güzel pötibör bisküvisi hangi markanınki? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet en sevdiğiniz pötibör petibör bisküvisi markası ne Güncellemeler+1 yıl Torku tam olarak ne malı yerli malmı ve güvenilirmi ve güvenilmezse niye? En güzel pötibör bisküvisi hangi markanınki? Cevapla Marka Soruları En Güzel Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ülker iyidir gadası 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bu arada torkununkini denedinmi nasıl sence Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Oda güzel Yorumla Soran +1 yıl Ama eti daha iyi tabi bencede sencede Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ülker çifte kavrulmuş sütlü olan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bu arada sütlü ve sütlü olmayan var yanş öylemi hepsi sütlü değilmi yani Yorumla banayasall +1 yıl Kakaolu var ya bi de Yorumla Soran +1 yıl Evet kakaolu oluyo biliyom ama bi sütlü bi sütsüz olduğunu bilmiyodum görmüştüm üstünde sütlü yazıyodu ama hepsi öyle zannettim sanırım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ülker'in en iyisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkğrler Yorumla Soran +1 yıl Bu arada ananas en sevdiğin meyvemi kullanıcı ismin niye böyle Yorumla
Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ülker iyidir ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Lithoniel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eti finger bayılırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Demek öyle Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Çok tat farkı var mı aralarında Yorumla Soran +1 yıl Eti finger ve eti pötibör Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eti kakaolu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Peki eti sademi yoksa ülker sademi Yorumla tuXba +1 yıl Eti Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Torkununkini denedinmi nasıl Yorumla tuXba +1 yıl Denemedim oyle bi biskuvisi mi vardi ki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eti 🫶 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Torkununkini denedinmi nasıl Yorumla Amanoof +1 yıl Torku’nun hiçbir ürünü yemiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ama denemişsindşr bikaç ürününü hiç denemedinmi yani Yorumla Soran +1 yıl Ama eti daha iyi zaten sanırım tabi Yorumla Soran +1 yıl Bu arada etinin en güzel çikolatası ya da gofreti hangisi sence Yorumla Amanoof +1 yıl Hiçbir ucuz etin yahnisi yenmiyor. Yorumla Soran +1 yıl Yani doğru evet Yorumla
IşıklarİçindeUyu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sütlü Ülker 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sütsüz olanıda varmıydı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülker iyidir gadası
Teşekkürler bu arada torkununkini denedinmi nasıl sence
Oda güzel
Ama eti daha iyi tabi bencede sencede
Teşekkürler
Ülker çifte kavrulmuş sütlü olan
Teşekkürler bu arada sütlü ve sütlü olmayan var yanş öylemi hepsi sütlü değilmi yani
Kakaolu var ya bi de
Evet kakaolu oluyo biliyom ama bi sütlü bi sütsüz olduğunu bilmiyodum görmüştüm üstünde sütlü yazıyodu ama hepsi öyle zannettim sanırım
Teşekkürler
Ülker'in en iyisi
Teşekkğrler
Bu arada ananas en sevdiğin meyvemi kullanıcı ismin niye böyle
Ülker iyidir ya
Teşekkürler
Eti finger bayılırım
Demek öyle
Teşekkürler
Çok tat farkı var mı aralarında
Eti finger ve eti pötibör
Eti kakaolu