Yeme & İçme Sabah kahvaltı niyetine meyve yenmez mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Nar deneyin, çok güzel😇 Güncellemeler+1 yıl Mevzuyu 💩 çeken ergen tayfası sorumdan uzakk!! Sabah kahvaltı niyetine meyve yenmez mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bende öyleyim meyve yerim genelde daha hafif ve hızlı oluyor çünkü 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Missler gibi yenir. Muz veya mandalina harika gidiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Muz lif icerir özellikle yeşili. Okula gitmeden önce 1 bardak süt ve 1 tane muz yediriyorum kizima Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Isteyen yiyebilir fakat bi yumurtanın yerini tutmaz. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Neden olmasın , ben çoğu zaman karpuz , kavun , üzüm , şeftali yerim kahvaltılıkların yanında. 1 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl sade şeyler ye 1 6 Yorumla nullmosaic +1 yıl beslenmene ne kadar dikkat ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Seçiciyim ama dikkatli degilim Yorumla nullmosaic +1 yıl kilona dikkat eden birisi misin Yorumla Soran +1 yıl Kilo sorunu yaşamadım bu zamana dek bu sebeple dikkat ettigim söylenemezKilo takintin mi var hayirdir? Yorumla nullmosaic +1 yıl yaş olarak bunu merak etmiştimtabi yalınız kaç bilmiyorum.. Yorumla nullmosaic +1 yıl normaldenYazsana Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yooo yenmez 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nar yedim çok da güzel oldu😇 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Bize yok sanırım dhgh Yorumla Soran +1 yıl Bitti🤷♀️ Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hjhhııı Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. böyle yaparsam bir kaç saat sonra acıkabılırım 1 0 Yorumla
gafeeeci Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Elmaa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Elma da guzel gider ama yesili bu mevsimde ekşi olur Yorumla gafeeeci +1 yıl Daaiii ekşi elma Yorumla Soran +1 yıl Sevmem :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende öyleyim meyve yerim genelde daha hafif ve hızlı oluyor çünkü
Missler gibi yenir. Muz veya mandalina harika gidiyor
Muz lif icerir özellikle yeşili. Okula gitmeden önce 1 bardak süt ve 1 tane muz yediriyorum kizima
Isteyen yiyebilir fakat bi yumurtanın yerini tutmaz.
Neden olmasın , ben çoğu zaman karpuz , kavun , üzüm , şeftali yerim kahvaltılıkların yanında.
sade şeyler ye
beslenmene ne kadar dikkat ediyorsun
Seçiciyim ama dikkatli degilim
kilona dikkat eden birisi misin
Kilo sorunu yaşamadım bu zamana dek bu sebeple dikkat ettigim söylenemez
Kilo takintin mi var hayirdir?
yaş olarak bunu merak etmiştim
tabi yalınız kaç bilmiyorum..
normaldenYazsana
Yooo yenmez
Nar yedim çok da güzel oldu😇
Bize yok sanırım dhgh