Yeme & İçme Sabah kahvaltıda meyve tüketir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok fena gömdüm 2 porsiyon karışık full ballı. 😋😋 Güncellemeler+1 yıl Gncl Sabah kahvaltıda meyve tüketir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben yerim genelde 0 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şu ana kadar hiç kahvaltıda meyve yemedim. Fakat yulafla birlikte bi denemeyi düşünüyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşünün, meyve sağlıktır 😊 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl çok severim hem de. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun efendim.. Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl afiyet olsun durduk yere istahimi actin Hdhjd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Can boğazdan gelir 😊Afiyet olsun. Yorumla
Clarkent000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Şeftali li yulaf yerim bende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hm.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet çok severim ama evde meyve kalmamış bugün 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hm.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet muz ve yulaf iyi gidiyor 2 3 Yorumla Clarkent000 +1 yıl Yulaf ezmesi güzel oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yulaf ezmesi süt muz ve balı blenderdan geçirip içecek yapinca da çok güzel oluyor Yorumla Clarkent000 +1 yıl Seversin kank üzerine fındık fıstık ezmesi oohh misss tam regl öğünü 😂 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Arada evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değişiklik iyi olur. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yenir ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasıl yenir, ilaç olur 😊 Yorumla
QuinFall Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Meyve alabilirsek tüketicem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tuketmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öneririm, tüketiniz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben yerim genelde
Şu ana kadar hiç kahvaltıda meyve yemedim. Fakat yulafla birlikte bi denemeyi düşünüyorum.
Düşünün, meyve sağlıktır 😊
çok severim hem de.
Afiyet olsun efendim..
afiyet olsun durduk yere istahimi actin Hdhjd
Can boğazdan gelir 😊
Afiyet olsun.
Şeftali li yulaf yerim bende
Hm..
Evet çok severim ama evde meyve kalmamış bugün
Hm..
Evet elma falan yerim
Evet muz ve yulaf iyi gidiyor
Yulaf ezmesi güzel oluyor
Yulaf ezmesi süt muz ve balı blenderdan geçirip içecek yapinca da çok güzel oluyor
Seversin kank üzerine fındık fıstık ezmesi oohh misss tam regl öğünü 😂
Arada evet
Değişiklik iyi olur.
Yenir ya
Hemde nasıl yenir, ilaç olur 😊
Meyve alabilirsek tüketicem
İnşallah.
Tuketmem
Öneririm, tüketiniz.
Hayir
Deneye bilirsiniz.